Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Προπονητής ο Δέλλας!!

O Τραϊανός Δέλλας τον Ιούλιο θα δώσει εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα του προπονητή επιπέδου UEFA A
Προπονητής ο Δέλλας!
Βρίσκεται στο φινάλε μιας μεγάλης και ένδοξης καριέρας. Έφτασε μέχρι το ποδοσφαιρικό… Έβερεστ στις φιλοδοξίες ενός ποδοσφαιριστή το βράδυ της 4ης Ιουλίου του 2004. Ο Τραϊανός Δέλλας στο τέλος του Μαΐου θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τον ξαναδούμε στο γήπεδο, καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και ενδεχομένως να μην προλάβει τελικά κανένα ματς από τα πλέι οφ αν και θα προσπαθήσει να πει «αντίο» με ψηλά το κεφάλι για να «εισπράξει» και το χειροκρότημα των φίλων του ποδοσφαίρου.
Ο «Κολοσσός» πάντως έχει ήδη αποφασίσει για το επόμενο βήμα του. Σταματά το ποδόσφαιρο στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και… φουλάρει για να γίνει προπονητής. Μάλιστα, οι πληροφορίες του aek365 αναφέρουν ότι έχει καταθέσει ήδη τα σχετικά έγγραφα που χρειάζονται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον Ιούλιο θα δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα προπονητή. Ο Δέλλας έτσι θα πάρει δίπλωμα προπονητή επιπέδου UEFA A και θα αρχίσει την δεύτερη μεγάλη καριέρα της ζωής του. Αυτή του προπονητή.
Ήδη ο «Τράι» μάλιστα έχει αποφασίσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για επιπλέον επιμόρφωση (πιθανόν και στην Ιταλία όπου έπαιξε ως ποδοσφαιριστής σε Περούτζια και Ρόμα για τέσσερα χρόνια) και εν συνεχεία θα ξεκινήσει την προπονητική. Είτε αρχικά ως συνεργάτης σε κάποια ομάδα, είτε ακόμη και ως πρώτος προπονητής με το «καλημέρα». Και η ΑΕΚ σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια για τον προπονητή Δέλλα…
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: