Κυριακή 6 Μαΐου 2012

«Ποιο ρεκόρ; Η Τζένοα»

«Ποιο ρεκόρ; Η Τζένοα»
Ανεπηρέαστος από το γεγονός ότι στο παιχνίδι κόντρα στη Τζένοα την Κυριακή θα συμπληρώσει 478 παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα ως προπονητής, εμφανίζεται ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

Ο τεχνικός της Ουντινέζε θέλει να μείνει συγκεντρωμένος στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Γενοβέζους παρά το γεγονός ότι με αυτή την επίδοση ανεβαίνει στην 10η θέση της λίστας των προπονητών με τα περισσότερα ματς στην Serie A, καθώς θέλει η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της, την έξοδο στο Champions League.

«Σαφώς και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα στους 10 πιο έμπειρους προπονητές στην Ιταλία, αλλά αυτή την στιγμή θέλω να επικεντρωθώ στον αγώνα με την Τζένοα, που θα κρίνει πολλά για την τρίτη θέση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ο Γκουιντολίν τόνισε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί αυτό που έχει πετύχει, καθώς έχει πολύ πιο σπουδαία πράγματα στο μυαλό του, που έχουν να κάνουν με την Ουντινέζε και τις δυο αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο 56χρονος τεχνικός έπλεξε και το εγκώμιο του επιθετικού του Αντόνιο Ντι Νατάλε, χαρακτηρίζοντάς τον πηγή έμπνευσης για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας: «Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο που παίζει και τώρα. Δεν τον έχω ξεκουράσει καθόλου φέτος, αλλά είναι εκπληκτικό να τον βλέπω να κυνηγάει την κάθε χαμένη μπάλα. Αποτελεί έμπνευση για όλη την ομάδα».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την Τζένοα ο προπονητής της Ουντινέζε, τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν καταλάβει την σπουδαιότητα του αγώνα και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: