Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ποντάρει στη Μίλαν ο Τζακερόνι!!

Ποντάρει στη Μίλαν ο Τζακερόνι
Την άποψή του ότι η Μίλαν θα είναι η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ, εξέφρασε ο Αλμπέρτο Τζακερόνι. Ο Ιταλός προπονητής της εθνικής Ιαπωνίας, τόνισε ότι οι «ροσονέρι» είναι ομάδα με την μεγαλύτερη ποιότητα από τις δυο και θα είναι αυτή που θα επικρατήσει στο τέλος.

«Αυτή την στιγμή πιστεύω ότι η Μίλαν είναι πολύ καλύτερη απ’ όλες τις απόψεις και ως εκ τούτου θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 59χρονος τεχνικός.

Όσον αφορά την έταιρη ομάδα του Μιλάνου, την Ίντερ, ο Τζακερόνι πιστεύει ότι οι πολλές αλλαγές προπονητών μέσα στη σεζόν είναι η κύρια αιτία που οι «νερατζούρι» είχαν τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. «Η Ίντερ είχε πάρα πολλά προβλήματα μέσα στην αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα να μην έχει σταθερή απόδοση», συμπλήρωσε.

Ωστόσο ο πρώην προπονητής της Μίλαν, τόνισε ότι τις μεγαλύτερες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει η Γιουβέντους, καθώς, όπως υποστήριξε, είναι η πιο σταθερή ομάδα της φετινής Serie A.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: