Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Ντομίνγκος!!

Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Ντομίνγκος
Αυξάνονται οι πιθανότητες να αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Ντομίνγκος Πασιένσια. Η Πόρτο φαίνεται να επιλέγει να διατηρήσει τον Βίτορ Περέιρα στην τεχνική της ηγεσία με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να φαντάζουν -πλέον- ως η πρώτη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο 43χρονος τεχνικός περίμενε να δει τι θα συμβεί στην Πόρτο, με τους "δράκους" να αποτελούν διακαή πόθο. Η υπόθεση, όμως, του Ντομίνγκος αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή, όμως, ο Ντομίνγκος μοιάζει το απόλυτο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αφού είναι ελεύθερος και η διοίκηση έχει συγκεντρώσει πάρα πολλά στοιχεία για τις ικανότητές του.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις, ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Πάουλο Μασάδο και του Κριστιάν Τσάβες. Πάντως, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα περιμένουν και τον νέο προπονητή να κάνει και εκείνος τις εισηγήσεις του.

Παρά την επιστροφή του Τάτου και του Σουμπίνιο που μπορούν να αγωνιστούν στη θέση του Ιμπαγάσα, πρόθεση της διοίκησης να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής από το εξωτερικό.

* Δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στη Σάλκε για τον δανεισμό του Χουράδο με οψιόν αγοράς 4 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο Ισπανός επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή του από την ελληνική αγορά μετά από εκείνη του Δημήτρη Σιόβα. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την Skoda Ξάνθη για την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου έναντι 450.000 ευρώ.

Η μοναδική λεπτομέρεια είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θα έχει η ακριτική ομάδα για την ενδεχόμενη παραχώρηση του νεαρού μεσοεπιθετικού από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός προτείνει 15% και οι Ακρίτες θέλουν 20%, όμως η διαφορά είναι μικρή και εκτιμάται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: