Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Κόντε: «Με χρυσά γράμματα τα ονόματά μας»

Κόντε: «Με χρυσά γράμματα τα ονόματά μας»
Η Γιουβέντους λίγο πριν το φινάλε του ιταλικού πρωταθλήματος, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και ο Αντόνιο Κόντε ενόψει του ματς με την Κάλιαρι, χαρακτήρισε μεγάλη την ευκαιρία που παρουσιάζεται σε αυτόν και τους παίκτες του να γράψουν με "χρυσά γράμματα" τα ονόματά τους.

«Μπορούμε να γράψουμε τα ονόματά μας με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Γιουβέντους και αμφιβάλλω αν χρειάζεται να κάνω οτιδήποτε για να δώσω κίνητρο στους ποδοσφαιριστές μου. Είναι αποφασισμένοι», τόνισε αρχικά ο προπονητής των "μπιανκονέρι" και πρόσθεσε:

«Το πιο θετικό από όλα είναι πως μπορούμε και ξαναζούμε την εμπειρία του να δίνεις σημαντικά παιχνίδια που κρίνουν τίτλους, όπως αυτό με την Κάλιαρι. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που παλεύουμε για το Scudetto δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο και πάντα λέω πως αυτό που χρειάζεται είναι μυαλό, καρδιά και πόδια, με αυτή την σειρά».

Ο ιταλός τεχνικός μίλησε και για την επιβεβλημένη επιστροφή στις νίκες μετά το 1-1 στο μεσοβδόμαδο ματς με την Λέτσε. «Μετά τη λήξη του αγώνα με την Λέτσε όλα τα παιδιά ήθελαν να ξαναγυρίσουν στο τερέν και να ξαναπαίξουν το παιχνίδι. Ήταν μεγάλο πλήγμα για εμάς αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει αποφασιστικότητα για να επανορθώσουμε και να αφήσουμε πίσω ότι έγινε την Τετάρτη» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: