Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Από Τρίτη τα σπουδαία…!!

Από Τρίτη τα σπουδαία…
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα η προφορική συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον Ζήση Βρύζα και τον Ιβάν Σαββίδη για το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ που θα μπουν στον ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει τα πάντα και οι συνεργάτες του ομογενούς επιχειρηματία έχουν στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της επένδυσης στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Η καθυστέρηση που είχε παρατηρηθεί τις προηγούμενες μέρες οφείλεται στα έσοδα που έπρεπε να δεσμευτούν από τον Σαββίδη και το αν αυτά είναι «ελεύθερα» ή αν έχουν δεσμευτεί κι από άλλους.

Τελικά, αυτό που δεσμεύει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για την επόμενη σεζόν, είναι τη χορηγία του ΟΠΑΠ και στο κομμάτι της φανέλας αλλά και σε αυτή της κεντρικής χορηγίας της Λίγκας. Οι σημαντικές εξελίξεις αναμένονται από την προσεχή Τρίτη.

Τα 2 εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου αποτελούν βαθιά «ανάσα» εν όψει του ελέγχου από την UEFA μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ όλα δείχνουν πως θα καταφέρει να πάρει την άδεια και θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπόλονι

Τη σκέψη να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές έδειξε ότι έχει ο Λάζλο Μπόλονι.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε διάφορα πρόσωπα για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (17:45).

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος προπονητής σκέφτεται – σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ – να χρησιμοποιήσει τον Γεωργιάδη αντί του Σαλπιγγίδη, τον Αποστολόπουλο στη θέση του Έτο και ο Ίβιτς θα παίξει ως επιτελικός μέσος και ο Φωτάκης θα αγωνιστεί δίπλα στον Γκαρσία αντί του Λάζαρ.

Πάντως, σίγουροι για την «ασπρόμαυρη» ενδεκάδα φαίνονται ο Χαλκιάς στο τέρμα, οι Τσιρίλο και Μαλεζάς στα στόπερ, οι Σταφυλίδης και Λίνο στην αριστερή πλευρά, οι Φωτάκης και Γκαρσία στα αμυντικά χαφ και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: