Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Άγαλμα για τον Σερ Μπόμπι!!

Άγαλμα για τον Σερ Μπόμπι
Στην σφαίρα της αθανασίας και του μύθου για τον σύλλογο της Νιούκαστλ πέρασε ο Σερ Μπόμπι Ρόμπσον. Ο αγγλικός σύλλογος προχώρησε στα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος ύψους 3 μέτρων έξω από το Σέντ Τζέιμς Πάρκ, που απεικονίζει τη μορφή του άγγλου τεχνικού. Με τον τρόπο αυτό οι «καρακάξες» τίμησαν τον πρώην προπονητή τους ο οποίος «έφυγε» από την ζωή τον Ιούλιο του 2009 χτυπημένος από τον καρκίνο.

Το παρών στην τελετή έδωσαν ο νυν τεχνικός της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου, παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς και η χήρα με τους γιούς του Μπόμπι Ρόμπσον.

«Ο σύζυγός μου έλεγε συχνά πως η ζωή του ήταν σε ασπρόμαυρο φόντο. Εδώ ξεκίνησε η μεγάλη αγάπη του Μπομπ για το ποδόσφαιρο και εδώ επέστρεψε για να γίνει ο περήφανος αναμορφωτής της Νιούκαστλ που τη βοήθησε να ξαναβρεθεί σε ευρωπαϊκά μονοπάτια» τόνισε η σύζυγος του αδικοχαμένου προπονητή. «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου για αυτή την τεράστια τιμή που έκαναν στον άντρα μου» συμπλήρωσε.

Ο γενικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας Ντέρεκ Λάμπιας μίλησε για την συνεισφορά του Ρόμπσον στην αναγέννηση της Νιούκαστλ.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που μπορούμε να απονείμουμε φόρο τιμής σε έναν πραγματικά εξαιρετικό άνθρωπο».

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και οι πρώην άγγλοι διεθνείς Πίτερ Μπρίντλι και Πόλ Γκασκόιν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: