Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Παστόρε: «Δε με ενοχλεί η κριτική»

Παστόρε: «Δε με ενοχλεί η κριτική»
Έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στα τελευταία παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος είναι ο Χαβιέ Παστόρε, αρχής γενομένης από το σημερινό με τη Βαλενσιέν. Ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας σημειώσει 3 γκολ σε ισάριθμους αγώνες, και υποστήριξε ότι δεν τον ενοχλεί η κριτική.

«Αισθάνομαι πλέον υπέροχα. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, κάτι που φαίνεται τελευταία», δήλωσε.

Ο διεθνής παίκτης πλέον γυμνάζεται με προσωπικό γυμναστή, για να επανέλθει από τον πρόσφατο τραυματισμό του, και τόνισε ότι η καλόβουλη κριτική δεν τον ενοχλεί, αλλά τον κάνει καλύτερο:

«Ακόμη και μια άδικη κριτική δε με επηρεάζει. Δουλεύω συνεχώς για να βελτιώνομαι και μένω προσηλωμένος στο στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό που θα μπορούσε να με επηρεάσει είναι μόνο θέμα υγείας κάποιου συγγενικού προσώπου».

Ακόμη στάθηκε και στις καλές σχέσεις που έχει με τον προπονητή της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι: «Είναι σοβαρός άνθρωπος και έφερε το σεβασμό ανάμεσα στους παίκτες στα αποδυτήρια».

Καταλήγοντας, ο Παστόρε εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί τη νέα χρονιά στην παριζιάνικη ομάδα με τον καλό του φίλο , Γκονσάλο Ιγκουαίν: «Μιλάω συχνά μαζί του. Δεν είναι,όμως, εύκολο να έρθει εδώ, διότι τον θέλουν και άλλοι σύλλογοι».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: