Κυριακή 6 Μαΐου 2012

«Μίλησε» η έδρα!!

«Μίλησε» η έδρα
Με όπλο την έδρα της, όπου εκεί μετράει 5 νίκες σε 8 αγώνες, η Σέρκλ Μπρίζ νίκησε εύκολα με 3-1 τη Μαλίν στην έκτη αγωνιστική για τον όμιλο με τις ομάδες που «παλεύουν» για το Europa League.

Έτσι, μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι «σκαρφάλωσαν» στην πρώτη θέση του σχετικού ομίλου με έντεκα βαθμούς.

Όσον αφορά τον αγώνα οι παίκτες της Μπρίζ ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Βετόκελε στο 7’. Στο 47’ ο Ρούντι έκανε το 2-0, με τον ίδιο στο 89’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Από τους φιλοξενούμενους αυτός που μειώσει προσωρινά το σκορ σε 2-1 ήταν ο Ρουίθ στο 53’.

Στα άλλα παιχνίδια που έγιναν η Λιρς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Λέουβεν. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ με τον Αντεσάνιγια στο 48’, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τον Ρεμάκλ στο 61’ και πήραν τη νίκη στο 85’ με σκόρερ τον Ρόελνταντς.

Επίσης, στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας η Μπεερσκότ αναδείχθηκε 1-1 με τη Μόνς. Για τους γηπεδούχους αυτός που άνοιξε το σκορ ήταν ο Ντάγιαν στο 12’, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (18’) ο Γιάρχου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, η Ζούλτε Βάρεγκεμ ήρθε 2-2 με την Λόκερεν. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Φολ στο 55’ και στο 59’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στην αρχή μείωσαν με τον Τρακόφσκι στο 72’ και αργότερα στο 86’ έκαναν το 2-2 με τον Μπέρι.


Έκανε τα εύκολα… δύσκολα

Έκανε τα εύκολα… δύσκολα
Με την ψυχή στο στόμα πήρε τη νίκη η Κορτράικ, στην έδρα της Γάνδης, με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των πλέι οφ Βελγίου. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 80’ ήταν μπροστά με 3-0, ωστόσο οι γηπεδούχοι με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα (86’,93’) λίγο έλειψε να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες της Κορτράικ μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο ματς με αποτέλεσμα στο 24’ να ανοίξουν το σκορ με τον Ζόσεφ Μονρόζ. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους διπλασίασε στο 69’ ο Ουσάλαχ και στο 80’ ο Σβίτοβιτς έδωσαν αέρα τριών τερμάτων. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της Γάνδης δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και αρχικά με τον Λιούμπλιβανιτς στο 86’ και αργότερα με τον Γιόργκεσεν στις καθυστερήσεις, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Βαθμολογία:

Αντερλεχτ 48
Κλαμπ Μπριζ 41
Γκενκ 38
Γάνδη 38
Σταντάρ 32
Κορτράικ 29

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: