Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αναβλήθηκε η κλήρωση της Football League!!

Λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν (κυρίως από Άρη-Κέρκυρα), η Football League προχώρησε στην αναβολή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Αναβλήθηκε η κλήρωση της Football League
Προ λίγων ημερών αναβλήθηκε η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Σήμερα ήταν η σειρά για αναβολή και της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League, που ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη (2/9).

Κι όλα αυτά διότι ο Άρης είχε καταθέσει αίτημα επ' αυτού, προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις -ελάχιστες- πιθανότητες ανόδου του, ενώ και η Κέρκυρα προσπαθεί για την αποφυγή του υποβιβασμού της, έχοντας προσφύγει εκ νέου στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

Η προγραμματισμένη Κλήρωση του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, δεν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 14.00’, λόγω εκκρεμοδικιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE θα διεξαχθεί κανονικά την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα.

Επίσημα «Χανιώτης» ο Μουνάφο!!

Ο Πλατανιάς θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Χουάν Μανουέλ Μουνάφο. Μετά την περσινή παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης τα βρήκε σε όλα με τους Χανιώτες για τα δύο επόμενα χρόνια.

Επίσημα «Χανιώτης» ο Μουνάφο
Την φανέλα του Πλατανιά θα φοράει από δω και πέρα ο Χουάν Μουνάφο, ο οποίος ανακοινώθηκε για τα δύο επόμενα χρόνια. Οι Χανιώτες είχαν έρθει από χθες σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα έπεσαν οι υπογραφές με τον 27χρονο Αργεντινό.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 27χρονο (γεννηθείς στις 20/3/1988) Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Χουάν Μανουέλ Μουνάφο Όρτα (Juan Manuel Munafo Horta).

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Χουάν Μουνάφο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επεσήμανε τα εξής: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γύρισα εδώ. Τις τελευταίες ημέρες σκεφτόμουν ότι ίσως θα έπρεπε να αγωνιστώ σε μια ομάδα εκτός Ελλάδας, αλλά όταν αποφάσισα να μείνω στην Ελλάδα θεώρησα ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο Πλατανιάς. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πλέον είμαι μέλος της ομάδας. Αυτό που θέλω, επειδή ήρθα αργά και το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, είναι να καταφέρω να είμαι έτοιμος το δυνατόν γρηγορότερο προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή μου”
».

Γκολ μόνο… στις καθυστερήσεις με Λάφερτι!


Το ραντεβού του Κάιλ Λάφερτι με τη Νόριτς ολοκληρώθηκε, ωστόσο, τα νέα δεν είναι αισιόδοξα για την ΑΕΚ, που ελπίζει πλέον σε μεγάλη ανατροπή για να αποκτήσει τον Βορειοϊρλανδό επιθετικό.

Γκολ μόνο… στις καθυστερήσεις με Λάφερτι
Εξανεμίζονται οι ελπίδες της ΑΕΚ για να κάνει δικό της τον Κάιλ Λάφερτι. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Νόριτς το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο, τα… μαντάτα δεν ήταν ευχάριστα για την Ένωση.

Η πρόταση των κιτρινόμαυρων στα «καναρίνια» δεν κρίθηκε ικανοποιητική κι έτσι, με μόλις μερικές ώρες να απομένουν για να κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο», όλα δείχνουν πως η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η ΑΕΚ φαίνεται πως δεν καταφέρει να κλείσει κάποιον επιθετικό τουλάχιστον απόψε, αφού και στην περίπτωση του Μάρκο Ντέβιτς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Στο προσκήνιο παραμένει ο Κάλου Ούτσε, που ούτως ή άλλως είναι ελεύθερος και δεν υπάρχει πίεση χρόνου, ενώ αυξάνονται –αισθητά- οι πιθανότητες να μην προχωρήσει η Ένωση στην απόκτηση επιθετικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Όλσεν: «Προσπαθώ να προσαρμοστώ»

Η αλήθεια είναι πως ο Ρόμπιν Όλσεν δεν έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Σουηδός τερματοφύλακας υποστηρίζει πως ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί.

Όλσεν: «Προσπαθώ να προσαρμοστώ»
Σε στάδιο προσαρμογής βρίσκεται ακόμη ο Ρόμπιν Όλσεν ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει πως μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για το τέρμα του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ο Σουηδός τερματοφύλακας τόνισε πως προσπαθεί να μπει στο… κλίμα αφού τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζουν να έχουν διαφορές σε σχέση με αυτά που… ήξερε.

Συγκεκριμένα, ο Όλσεν δήλωσε:

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι ο καιρός. Είχε ζέστη όταν έφτασα στην Ελλάδα. Αλλά μετά μπορείς να το συνηθίσεις και να κάνεις προπόνηση με αυτές τις συνθήκες. Το ποδόσφαιρο επίσης είναι διαφορετικό. Υπάρχει διαφορετικό σύστημα, διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικοί παίκτες. Αλλά με τον χρόνο πρέπει να συνηθίσεις. Προσπαθώ να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικά, ακόμη και η θερμοκρασία. Δεν είναι δύσκολα, αλλά είναι διαφορετικά. Αργά και σταθερά προσπαθώ να μπω στο κλίμα».

Οριστικό: Δεν πάει πουθενά ο Καρέλης!!

Προτάσεις ήρθαν πολλές, όμως όλες απορρίφθηκαν. Ο Νίκος Καρέλης δεν πρόκειται να φύγει απ' τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει στα πράσινα για τη δημιουργία ισχυρής ομάδας, όπως λένε στο τριφύλλι.
Οριστικό: Δεν πάει πουθενά ο Καρέλης

Συνεχίζει κανονικά με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Νίκος Καρέλης!

Παρά τις προτάσεις αρκετών ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, παρά τις αρκετές κρούσεις που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ, το τριφύλλι δεν ενέδωσε σε καμία!

Και ούτε πρόκειται να το κάνει τώρα στο… νήμα! Κάτι που σημαίνει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός παραμένει στα πράσινα, στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ.

Όπως ξεκαθαρίζουν απ’ τον Παναθηναϊκό: «Αρνηθήκαμε όλες τις προτάσεις, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την αταλάντευτη επιθυμία όλων να φτιάξουμε μια ισχυρή ομάδα και όχι να αποδυναμώσουμε το ρόστερ μας», βάζοντας φρένο και στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες περί «μπασίματος» της Γκενκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προπονητής ο Νέστα!!

Για χρόνια ο Αλεσάντρο Νέστα ήταν ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στον κόσμο. Σιγά σιγά ο κόσμος θα πρέπει να τον συνηθίσει στην άκρη του πάγκου, αφού αναλαμβάνει την Miami FC στις ΗΠΑ.

Προπονητής ο Νέστα!

Ο σπουδαίος Ιταλός αμυντικός, έναν χρόνο μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, προσελήφθη από την Miami FC στις ΗΠΑ.

Η νεοσύστατη ομάδα, της οποίας συνιδιοκτήτης είναι ένας άλλος Ιταλός θρύλος, ο Πάολο Μαλντίνι αναμένεται να πάρει μέρος στη North American Soccer League.

Ο 39χρονος Νέστα πιάνει επίσημα δουλειά από το 2016 (τότε ξεκινούν οι υποχρεώσεις της ομάδας), επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια μιας και την σεζόν 2012-2013 είχε αγωνιστεί στο MLS με την φανέλα του Montreal Impact. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Ιντέγε»

Αγγλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Ιντέγε Μπράουν είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό επικαλούμενη πηγές από τη διοίκηση της Γουέστ Μπρομ.
«Έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Ιντέγε»

Αγγλική ιστοσελίδα επικαλείται πηγές κοντά στη διοίκηση της Γουέστ Μπρομ και αναφέρει ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στην ελληνική ομάδα.

Το σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι μεταγραφές επιθετικών παικτών που έκανε η Γουέστ Μπρομ ώθησαν τον Μπράουν στην έξοδο.

Υπήρξαν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του Νιγηριανού επιθετικού αλλά καμία από αυτές δεν έκαναν επίσημη πρόταση. Κάτι τέτοιο έκανε ο Ολυμπιακός ο οποίος –πλέον- είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έδωσε και Ζόριτς η ΑΕΚ!!

Δανεικό στη Σερβία παραχώρησε τον Ντάρκο Ζόριτς η ΑΕΚ, αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα για τη τρέχουσα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα.

Έδωσε και Ζόριτς η ΑΕΚ
Νωρίτερα η ΑΕΚ ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Γιώργο Σαρρή. Τώρα ήταν η σειρά του Ντάρκο Ζόριτς να αποχωρήσει, προσωρινά, απ' το ρόστερ της Ένωσης.

Ο Μαυροβούνιος εξτρέμ δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Τραϊανού Δέλλα και γι' αυτό αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην σερβική Μπόρατς Τσάτσακ, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επανέλθει του χρόνου... δριμύτερος.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Ντάρκο Ζόριτς στον σερβικό σύλλογο Μπόρατς Τσάτσακ για το υπόλοιπο της σεζόν 2015-16.

Δεν μιλιούνται Μαρινάκης-Κομπότης!!

Οι σχέσεις των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού και Λεβαδειακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Κομπότη έχουν ψυχρανθεί το τελευταίο διάστημα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «Αποκάλυψη Τώρα».

Δεν μιλιούνται Μαρινάκης-Κομπότης
Παγωμάρα παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στις σχέσεις των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Κομπότη.

Στην… ανανεωμένη εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «Αποκάλυψη Τώρα» με τους Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου, αναφέρθηκε πως οι δύο άνδρες δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες της φιλίας τους, η οποία αναπτύχθηκε λόγω της κοινής ενασχόλησής τους με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ιδιοκτήτες των Ολυμπιακού και Λεβαδειακού ανέκαθεν είχαν κοινές απόψεις. Υπήρχε αλληλοεκτίμηση και σεβασμός που μέσα στα χρόνια είχε μετατραπεί σε στενή φιλία. Όπως, όμως, έγινε γνωστό στην εκπομπή, πλέον δεν μιλάνε, έχει κοπεί η μεταξύ τους επικοινωνία και οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί. Δίχως βέβαια να 'χει παιχτεί κάποιο επεισόδιο...

Ένας απ' τους λόγους που έχουν επηρεάσει αυτή την κατάσταση είναι κι ο... Λόρια. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας προτάθηκε στους Βοιωτούς, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Κομπότη δεν ασχολήθηκε καθόλου με την περίπτωσή του. Αυτό οφείλεται στη νέα πολιτική των πράσινων, να μην δανείζονται απ’ τον Ολυμπιακό, ούτε να παίρνουν παίκτες που άνηκαν εκεί. Μια απόφαση που όπως αποκαλύφθηκε έχει «ξενίσει»... *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώθηκε μόνος του ο Γιανουζάι!!

Στην Ντόρτμουντ θα συνεχίσει ο Άντναν Γιανουζάι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε στο twitter τον δανεισμό του από την Γιουνάιτεντ. Οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν θα έχουν οι Βεστφαλοί.

Ανακοινώθηκε μόνος του ο Γιανουζάι!
Τους… πρόλαβε όλους ο Άντναν Γιανουζάι και ανακοίνωσε πρώτος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, μέσω twitter, επισημοποίησε την συμφωνία ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Ντόρτμουντ για τον μονοετή δανεισμό του.

Μάλιστα όπως αναφέρει η πλειοψηφία των γερμανικών Μέσων, οι Βεστφαλοί θα έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν οψιόν αγοράς για την κανονική μεταγραφή του 20χρονου μεσοεπιθετικού στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Με ρεκόρ… «λύκος» ο Ντράξλερ!!

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα η Βόλφσμπουργκ, βάζοντας ποσό-ρεκόρ στα ταμεία της Σάλκε, που ανακοίνωσε την Δευτέρα την παραχώρηση του Τζούλιαν Ντράξλερ.

Με ρεκόρ… «λύκος» ο Ντράξλερ!
Στην Βόλφσμπουργκ και επίσημα ο Τζούλιαν Ντράξλερ. Η Σάλκε ανακοίνωσε την παραχώρηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού έναντι ποσού ρεκόρ, το οποίο ωστόσο δεν δημοσιοποίησε.

Στην «Bild» εκτιμούν πως το deal των δύο ομάδων έκλεισε κοντά στα 35εκατ. ευρώ. Στην ανακοίνωση των «βασιλικών μπλε» δίνονται κατά κύριο λόγο απαντήσεις στον κόσμο της ομάδας για την απόφαση της πώλησης του παίκτη και μάλιστα σε γερμανικό σύλλογο.

Τονίζεται, από τον προπονητή της Σάλκε, Χορστ Χελντ, ότι ο Ντράξλερ πίεζε να αποχωρήσει από την περσινή σεζόν και πως είχε συμφωνηθεί και από τις δύο πλευρές να πωληθεί μόνο εφόσον έφτανε στον σύλλογο συμφέρουσα πρόταση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ιντέγε «ακολούθησε» τον Ολυμπιακό!!!

Πριν από λίγα λεπτά ο Ιντέγε Μπράουν ακολούθησε τον Ολυμπιακό στο instagram με τη φημολογία ότι πλησιάζει το λιμάνι να εντείνεται.

Ο Ιντέγε «ακολούθησε» τον Ολυμπιακό!
Δείγμα ότι πλησιάζει στον Ολυμπιακό; Ενδεχομένως!

Ο Ιντέγε Μπράουν πριν από λίγα λεπτά άρχισε να ακολουθεί τον Ολυμπιακό στο instagram. Πρόκειται για μια ενέργεια η οποία έγινε άμεσα αντιληπτή από τους οπαδούς της Γουέστ Μπρομ οι οποίοι φυσικά και σύνδεσαν αυτό το γεγονός με την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα.

«Ο Ιντέγε ακολούθησε τον Ολυμπιακό στο instagram, φαίνεται ότι είναι ο ένας από εκείνους που αποχωρούν», έγραψε ένας οπαδός της αγγλικής ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πώς γίνεται να πηγαίνει για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ;

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι οι τέσσερις δημοφιλέστερες ομάδες στην Ελλάδα. Κι αφού αυτές έχουν τον περισσότερο κόσμο, αυτές είναι που μας ζαλίζουν τον έρωτα, έχουν, δεν έχουν ομάδα. Μια ζωή η ίδια δουλειά. Να, όμως, που υπάρχουν και κάποιες ομάδες τοπικές, επαρχιακές, με λιγώτερα λεφτά στο ταμείο τους, που όμως, σε κάποια φάση αξίζουν περισσότερα λεφτά! Παράδειγμα ο ΠΑΣ Γιάννενα. Που τον ξεπουπούλιασε τον ΠΑΟΚ με 3-1. Που τον έβλεπες και τον χαιρόσουν σαν ομάδα.
Καμμία σχέση ο ΠΑΣ με Πλατανιά και Καλλονή π.χ. που μπαίνουν στο γήπεδο για να φάνε όσο γίνεται λιγώτερα τεμάχια. Αυτός ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ. Πιο ορμητικός, πιο επικίνδυνος, πιο απαιτητικός, πιο αποτελεσματικός. Με θράσος, με νταηλίκι και με δίψα να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ.
Ασφαλώς κι ο ΠΑΣ δεν μπορεί να έχει τον ίδιο ορίζοντα στο πρωτάθλημα όπως ο ΠΑΟΚ. Ούτε τα λεφτά, ούτε τον κόσμο του ΠΑΟΚ έχει. Το ερώτημα είναι αν θα προσγειωθεί ο ΠΑΟΚ ή, θα συνεχίσει να πετάει στα σύννεφα. Η απάντηση στο ερώτημα: Μία ομάδα με λαό πίσω της, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ποτέ δεν προσγειώνεται στην Ελλάδα. Δεν της το επιτρέπουν οι εφημερίδες. Απαγορεύεται, δηλαδή, να ακτινογραφεί τις αδυναμίες της και έτσι να τις διορθώνει. Απαγορεύεται δια νόμου να δει ο ΠΑΟΚ γιατί σε δύο παιχνίδια, που υπολόγιζε να πάρει 6 πόντους, τελικά έκανε ταμείο μία ισοπαλία, και αυτή στη Τούμπα.
Πως γίνεται να πηγαίνει για πρωτάθλημα μια ομάδα, λέμε για τον ΠΑΟΚ, όταν στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν φτιάχνει ούτε ένα γκολ. Και χάνει τσαμπουκαλίδικα από αντίπαλο, λέω για τον ΠΑΣ, που δεν έχει βλέψεις πρωταθλητισμού.

Ο ΔΕΛΛΑΣ έστειλε αδιάβαστο τον Τούντωρ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Δεν ήξερε που βρισκόταν και που πατούσε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Γι’ αυτό έφυγε ταπεινωμένος και καρπαζωμένος 3-1. Και δεν έχει καμμία δικαιολογία για τη συντριβή του.
Αδιάβαστος και αλαζονικός ήταν ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Άρχισε να επιτίθεται στον γηπεδούχο αδιαφορώντας εάν αυτός είναι αλεπού, λιοντάρι, κόμπρα, ποντίκι, ένα κοτόπουλο.
Άνοιξε, λοιπόν, τα φτερά του ο εκτός τόπου και χρόνου ΠΑΟΚ και έκανε ένα ανόητο επιθετικό παιχνίδι σα να είχε απέναντί του αντίπαλο που ενδιαφερόταν μονάχα να μη φάει γκολ.
Τι είδαμε; Ο ΠΑΟΚ, η «μεγάλη» ομάδα να μη μπορεί να αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διασπάσει την άμυνα της «μικρής» ομάδας και να κερδίσει τον σπουδαίο τερματοφύλακά της. Ταυτόχρονα βλέπαμε τον ΠΑΣ να ξεχύνεται με δύναμη και ταχύτητα διότι πόνταρε με τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του να τρυπήσει τον ΠΑΟΚ. Και δεν του έφτανε του ΠΑΣ το 1-0. Ούτε το 2-0!
Τελικά, στα Γιάννενα δικαιώθηκε ο... Δέλλας. Επειδή ο προπονητής της ΑΕΚ μέτρησε καλύτερα το πόσο ζυγίζει σήμερα η ομάδα του και έπαιξε συντηρητικά κόντρα στην Ξάνθη. Πραγματικά ο Δέλλας δεν ανοίχθηκε στην Ξάνθη, όπως στα Γιάννενα ο Ιγκορ- Γρηγόρης- Τούντωρ.
Ο μεν Δέλλας πήρε το «Χ» και γλύτωσε από μια πιθανή «τιμητική» αποτυχία, έστω και με 1-0. Ο δε Τούντωρ γνώρισε την πανωλεθρία.

*Πηγή: sportdog.gr*

Έλα εδώ π…, είσαι καλός παίκτης, θα πας στο γκολ;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Αλέφαντος στο SportDog! Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα έστελνε στην κερκίδα; "Απογοητεύτηκα με Ντα Κόστα, περπάταγε ο Καμπιάσο" – "Κωμωδία ο ΠΑΟΚ"!Ο Ολυμπιακός ψάχνεται, ο Μαρινάκης έχει φέρει καλούς παίκτες αλλά η ομάδα δεν τραβάει, είναι θέμα προπονητή τι θα κάνει. Βλέπω ορισμένα πράγματα που δε μου αρέσουν. Θα ξεκινήσω από τις μεταγραφές και μετά θα πάω στον προπονητή.

Στο ματς με τον Πανιώνιο είπα ότι μου άρεσε αυτός ο ξένος σέντερ μπακ που πήραμε, εντυπωσιακός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά τόνισα ότι δεν είχε πίεση και ότι θέλω να τον δω στο ένας με έναν. Ε, απογοητεύτηκα τώρα που τον είδα σε μια κούρσα με τον πιο αργό επιθετικό του πρωταθλήματος, τον Μάντζιο! Τι ήταν αυτό το πράγμα. Ελπίζω να έτυχε. Δε θέλω σέντερ μπακ αργούς.

Και εδώ θα πω τούτο: Μη φάει ο προπονητής τον Αυλωνίτη. Μπορεί να μην ξέρει πολλή μπάλα, αλλά έχει βελτιωθεί και είναι πιο γρήγορος από τους άλλους. Πρέπει να είναι τρίτη ή τέταρτη το πολύ αλλαγή.

Ο Καμπιάσο δεν μπορεί να κριθεί, περπάταγε, δεν είναι έτοιμος, θέλει χρόνο να δουλέψει τη φυσική κατάσταση. Από την πείρα μου ως προπονητής, όταν βλέπεις παίκτη μέσα στο γήπεδο να κάνει χειρονομίες στους άλλους και να τους δείχνει πού να τρέξουν δεξιά κι αριστερά, σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρέξει και πάει να κάνει τον καθοδηγητή.

Αυτό που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός είναι το θέμα του σέντερ φορ. Εγώ πρώτος βγήκα και είπα όταν οι άλλοι αποθέωναν τον Ισλανδό, ότι ο Ολυμπιακός σε μία θέση θα έχει πρόβλημα φέτος, αυτή του φορ. Το ξαναλέω, φοβάμαι ότι δεν είναι σέντερ φορ αυτοί που έχουμε για τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε. Φέρτε μια σεντερφοράρα να στείλει τον Ολυμπιακό στα ουράνια. Φέρτε μια σεντερφοράρα να γλιτώσουμε από τον Χάρα, δεν ξέρει να ντριμπλάρει τίποτα. Είναι ρίσκο να πας έτσι, αίνιγμα ο Πουλίδο, αίνιγμα ο Φινμπόγκασον, ο Ολυμπιακός θέλει παικτούρα εκεί να μας ξελασπώνει στα σίγουρα.

Έρχομαι στον προπονητή τώρα. Δε μου αρέσει που γίνεται σέντρα από τη μια πλευρά και ο αντίθετος εξτρέμ κάθεται έξω από την περιοχή και κοιτάει. Αν ήμουν εγώ προπονητής τού Ντουρμάζ θα τον έπιανα καιρό πριν και θα του έλεγα "έλα εδώ βρε π…, είσαι καλός παίκτης, γιατί δεν πας στο γκολ; Θα πας στο γκολ; Δεν γίνεται να συνεχίσεις αυτό το βιολί, άμα δεν πηγαίνεις στο γκολ θα σε στείλω στην εξέδρα". Και θα έβαζα τον Ντοσεβί με τον Πάρντο, ο Ντοσεβί αυτή τη στιγμή δείχνει καλύτερος από όλους, έχει βελτιωθεί.

Δε μου αρέσει επίσης η εικόνα που βλέπω στην άμυνα, και ακόμα δεν έχει πιεστεί ο Ολυμπιακός. Βλέπω μια αναρχία, ο Σιόβας παίζει ό,τι θέλει, τα μπακ με τους σέντερ μπακ δεν έχουν συνοχή, πρέπει ο προπονητής να το κοιτάξει αυτό. Είναι νωρίς, μπορεί να τα φτιάξει αυτά.

Γενικώς τώρα θα πω κάτι για τους προπονητές. Αν ήμουν πρόεδρος, στην πρώτη συνάντηση που θα είχα στο γραφείο μου με έναν προπονητή που σκεφτόμουν να πάρω, θα τον ρώταγα πώς βλέπει το ποδόσφαιρο. Αν μου έλεγε "παίζω επιθετικά με κατοχή", θα του έλεγα "μισό λεπτό να πάω στην τουαλέτα". Και δε θα ξαναγύριζα, θα έλεγα σε έναν συνεργάτη μου να του κλείσει τα εισιτήρια και ούτε να τον ξαναδώ. Γενικώς το λέω για τους προπονητές, δείτε λόγου χάρη τι έπαθε ο ΠΑΟΚ από τον Πετράκη.

Πόσες φορές σας έλεγα πέρσι ότι αν ένας προπονητής μου αρέσει στη Σούπερ Λίγκα αυτός είναι ο Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννενα. Αυτός κάνει έργο με λίγα μέσα, αυτός είναι σοβαρός, αυτός τους παίρνει τα σώβρακα επανειλημμένως. Τον έχω μπανίσει, το δουλεύει πολύ έξυπνα το πράγμα. Δίνει χώρο στον αντίπαλο, ξέρει πού να τον περιμένει, στήνεται ωραία και τον χτυπάει στην κόντρα με τους γρήγορους που έχει επιλέξει. Σέβεται το χώρο, κλείνει το χώρο, 4-4-2 με τα δύο σέντερ φορ στο ημικύκλιο της σέντρας, με αλληλοκαλύψεις, ωραία ομάδα. Είναι ομάδα.

Ο Τούντορ έδειξε ότι δεν έχει ιδέα, τι 3-5-2 ήταν αυτό, το διέλυσε, έβαζε τα στόπερ να παίρνουν δρόμο ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά και ήθελε κατοχή μπάλας. Τι κατοχή μπάλας ρε, σας ξεπουπούλιασε ο Πετράκης. Είναι κρίμα και αμαρτία για το λαό του ΠΑΟΚ αυτή η κατάσταση.

Αυτοί πήγαν και πήραν χειρότερους παίκτες από αυτούς που έδιωξαν! Ούτε Περέιρα βλέπω, ούτε Λούκας βλέπω! Για ως τώρα μιλάω, οι μεταγραφές ως τώρα είναι κωμωδίες. Τους δούλεψε ο Άρνεσεν; Δεν ξέρω, καλό είναι να περιμένουμε, πάντως βλέπω κωμωδίες για μεταγραφές.

Τα σέντερ φορ του ΠΑΟΚ μηδέν. Ένας Σάμπο που πήρανε κι ένας Ροντρίγκες, ο δε τερματοφύλακας ο ξένος, γελοίες καταστάσεις. Κάτι παιδάκια μέσα, έτσι θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα; Ούτε σε 50 χρόνια. Και ασχολείστε με τον Ολυμπιακό κι εσείς, όπως ο Αλαφούζος. Δεν κοιτάτε να φτιάξετε τις ομάδες σας.

Τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά με τον Ολυμπιακό ασχολούνται. Ο Ολυμπιακός όμως κοιτάει να φτιάχνει την ομάδα του, αυτή είναι η διαφορά. Ο Ολυμπιακός βλέπει ότι δεν τραβάνε τα σέντερ φορ του, πάει να πάρει καλό φορ την τελευταία μέρα. Να κοιτάξετε και εσείς να φτιάξετε τις ομάδες σας, να βλέπουμε ωραίες κόντρες, να έχει ενδιαφέρον. 
*Πηγή: sportdog.gr*

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας ο Άρης!!

Με μία σειρά φιλικών αγώνων θα συνεχιστεί να «φτιάχνεται» ο μπασκετικός Άρης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας ο Άρης
Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα αναχωρήσει την ερχόμενη Κυριακή για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα παραμείνει έως τις 10 του μήνα. Εκεί θα πραγματοποιήσει προπονήσεις, αλλά θα δώσει και δύο φιλικούς αγώνες με την Μπάλκαν Μπότεβγκραντ (7/9) και τη Ρίλσκι Σπορτίφ (9/9).

Στις 10 του μήνα, η αποστολή θα επιστρέψει από τη Βουλγαρία και στις 11 και 12 θα συμμετάσχει στα «Μαυροσκούφεια» στο «Nick Galis Hall». Στις 11/9, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Κόζουβ στις 18:30 και στις 12/9 τον Κόροιβο Αμαλιάδας την ίδια ώρα.

Στις 15/9, η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά της τοπικής Δόξας. Στις 16/9 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας και στις 17/9 τα Τρίκαλα.

Στις 18/9, η αποστολή θα μεταβεί στη Λάρισα, όπου θα συμμετάσχει σε αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έτσι, στις 19/9 θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νεάπολης τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας στις 18:00.

Στη συνέχεια, ο Άρης θα διοργανώσει το δεύτερο διεθνές τουρνουά «Nick Galis Cup», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27/9 στο Αλεξάνδρειο, με τη συμμετοχή των Λοκομοτίβ Κουμπάν, Καρσίγιακα και Ολίμπια Λιουμπλάνα. Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Πιθανότατα, ο Άρης θα δώσει ακόμα ένα φιλικό, εκτός Θεσσαλονίκης, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του και τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 7 Οκτωβρίου στη συμπρωτεύουσα. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Νυχτερίδα» ο Αμπντενούρ!!


Υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2020 και παρουσιάστηκε ως παίκτης της Βαλένθια ο Αϊμέν Αμπντενούρ.

«Νυχτερίδα» ο Αμπντενούρ
Ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό μπαμ της Βαλένθια που βρήκε τον αντικαταστάτη του Νικολάς Οταμέντι στο κέντρο της άμυνας.

Ο Αϊμέν Αμπντενούρ υπέγραψε συμβόλαιο με τις νυχτερίδες ως το καλοκαίρι του 2020 και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στον κόσμο της ομάδας.

Το κόστος της μεταγραφής του Τυνήσιου στόπερ από την Μονακό -σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών- αγγίζει περίπου τα 30 εκατ. ευρώ, αφού θεωρείται απ' τους καλύτερους τα τελευταία χρόνια στη θέση του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μετά το Πεκίνο, κοιτούν μπροστά...!!

Το μεσημέρι της Δευτέρας επέστρεψε στην Ελλάδα η αποστολή στίβου που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Πεκίνο.

Μετά το Πεκίνο, κοιτούν μπροστά...
Με την υπόλοιπη αποστολή δεν επέστρεψαν η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Κώστας Φιλιππίδης, που είχαν επιστρέψει νωρίτερα, όπως και η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μετέβη απευθείας στη Ζυρίχη.

«Σίγουρα, μπορούσα να πραγματοποιήσω μια καλύτερη εμφάνιση. Περίμενα πως θα είμαι σε θέση να κάνω το 2.29. Δεν είχα ‘καθαρό’ μυαλό και, σε συνδυασμό με την βροχή, δεν κατάφερα να κυμανθώ στο επίπεδο που θα ήθελα. Από εκεί και πέρα, μου έλειπαν αγώνες υψηλού επιπέδου και αυτό φάνηκε και στον τελικό. Γενικώς, οι αγώνες ήταν πολύ καλοί και τους ευχαριστήθηκα», τόνισε ο Κώστας Μπανιώτης.

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του στην κινέζικη πρωτεύουσα ο Λυκούργος Τσάκωνας. «Υπάρχει μια πίκρα για την εξέλιξη και αυτό γιατί μπορούσα να είχα πάρει την πρόκριση. Έπρεπε να φροντίσω να περάσω στον τελικό. Η κούρσα ήταν στα μέτρα μου, όμως ποτέ δεν κοιτάζω τι κάνουν άλλοι», τόνισε ο πρωταθλητής στων 200 μέρων.

«Τώρα, ηρέμησα. Αυτό που συνέβη ήταν από τα απρόβλεπτα. Παρά τον πυρετό, μετά την πρώτη κούρσα ένιωθα πολύ καλά. Δυστυχώς, στον ημιτελικό έκανα τεχνικά λάθη, που δεν μου επέτρεψαν να ‘κυνηγήσω’ κάτι καλύτερο. Είχα πρόταση να κάνω έναν ακόμη αγώνα, ωστόσο αποφάσισα να ξεκουραστώ, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τη νέα σεζόν», τόνισε ο Κώστας Δουβαλίδης.

Έτοιμος να «γεμίσει μπαταρίες» και να θέσει τους στόχους της επόμενης χρονιάς, εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ. «Το πρόγραμμα τώρα περιλαμβάνει ξεκούραση. Σε ό,τι έχει να κάνει με το 50αρι, δεν είχε νόημα να συνεχίσω. Το πόδι δεν ανταποκρινόταν όπως έπρεπε και έβλεπα πως από τον αγώνα δεν μπορούσα να πάρω αυτό που ήθελα», τόνισε.

«Σίγουρα, είμαι ικανοποιημένη από την γενικότερη εικόνα, όμως, σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως Θα μπορούσα να πάω καλύτερα. Ήταν ένας ωραίος αγώνας, τον οποίο προσπάθησα να απολαύσω», τόνισε η Σοφία Υφαντίδου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τη συμμετοχή μου σε αυτό το σπουδαίο γεγονός. Γέμισα εμπειρίες και εικόνες και ανυπομονώ ήδη για την επόμενη μεγάλη εμπειρία. Οι αγώνες ήταν πολύ καλοί», τόνισε Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, συμπληρώνοντας πως: «Στις 6 Σεπτεμβρίου, θα αγωνιστώ στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ και στις 13 στο Κόστριτς στη Γερμανία, ενώ έχω και το Παγκόσμιο Στρατιωτικό», τόνισε.

Χαρούμενη για την επιστροφή της στην Ελλάδα ήταν η Μαρία Μπελιμπασάκη. "Επιτέλους πίσω! Το χάρηκα, μου άρεσε, όμως, σίγουρα θα ήθελα να έχω πετύχει μια καλύτερη επίδοση. Η συμμετοχή μου στον ημιτελικό των 200 μέτρων ήταν μεγάλη υπόθεση», τόνισε η νεαρή σπρίντερ.

«Η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο σε μια μεγάλη διοργάνωση, σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Τα παιδιά στο σύνολό τους προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, επιδίωξαν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να σταθούν με αξιοπρέπεια. Η χώρα και ο αθλητισμός σε αυτή έχει πολλές δυσκολίες, τις οποίες και είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπερνάμε.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, την οποία και θα εντείνουμε, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και των άλλων σπουδαίων διοργανώσεων του 2016, προκειμένου οι αθλητές μας να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε ο εθνικός προπονητής, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έδωσε Μπορίνι η Λίβερπουλ!!

Η Λίβερπουλ παραχώρησε στη Σάντερλαντ τον Φάμπιο Μπορίνι με κανονική μεταγραφή. Οι λεπτομέρειες του deal.

Έδωσε Μπορίνι η Λίβερπουλ
Παίκτης της Σάντερλαντ είναι και επίσημα από σήμερα και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Φάμπιο Μπορίνι. Ο Ιταλός επιθετικός παραχωρήθηκε από την Λίβερπουλ με ένα ποσό που αγγίζει τα 9-10 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής φορ και πέρσι έπαιξε στις «μαυρόγατες» (ως δανεικός) μετρώντας 7 γκολ σε 32 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, ως μόνιμος αυτή τη φορά, έχει τετραετή χρονική διάρκεια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στους… δρόμους ο Φιλιππίδης!!

Σε street event που θα γίνει σε έναν απ’ τους κεντρικότερους σταθμούς τρένου στη Ζυρίχη θα συμμετάσχει ο Κώστας Φιλιππίδης, μια μέρα πριν τον έναν απ’ τους δύο τελικούς του Diamond League.

Στους… δρόμους ο Φιλιππίδης
Ξεχωριστή πνοή στο προτελευταίο Diamond League θα δώσει το street event του επί κοντώ που διοργανώθηκε στη Ζυρίχη, σε έναν απ’ τους κεντρικότερους σταθμούς τρένων.

Ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι και ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος μαζί με τον Ρενό Λαβιλενί διεκδικούν το φετινό διαμάντι.

Στη Ζυρίχη θα βρίσκονται ακόμη ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής του Πεκίνου Σον Μπαρμπέρ (Καναδάς), αλλά και οι άλλοι δύο αθλητές του βάθρου, Ραφαέλ Χολζντέπε (Γερμανία) και Πάβελ Βογιεκόβσκι (Πολωνία).

Ο Φιλιππίδης θα αγωνιστεί ακόμη στον τελικό των Diamond League στις Βρυξέλλες (11/9) και νωρίτερα στο μίτινγκ του Βερολίνου (6/9). *Πηγή: sport-fm.gr*

Βασιλακόπουλος: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος»

Στην αποκάλυψη πως θα διεκδικήσει τη προεδρία της ΕΟΚ και το 2016 προχώρησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, μέσω του ΣπορFm 94,6. «Ένα από τα καλύτερα ρόστερ που είχαμε ποτέ» τα λόγια του για την Εθνική.

Βασιλακόπουλος: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος»
Αισιόδοξος πως η Εθνική ομάδα έχει όλα τα φόντα και ένα από τα καλύτερα ρόστερ όλων των εποχών για να πετύχει κάτι καλό στο προσεχές Ευρωμπάσκετ δήλωσε στον ΣπορFm ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ, έθεσε ως πρώτο στόχο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στο προολυμπιακό τουρνουά και στη συνέχεια ο,τι καλύτερο γίνεται…

«Δεν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός» σχολίασε για το αν θα συνεχίσει να διεκδικεί τη προεδρία της ΕΟΚ, «για να διοικείς χρειάζεται εμπειρία και γνώσεις, κάτι που πολλές φορές δε διαθέτουν οι νέοι», σχολίασε χαρακτηριστικά. Διαβάστε επίσης τι δήλωσε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και την χρηματοδότηση των ομοσπονδιών από την Πολιτεία.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, μίλησε στον ΣπορFm 94,6 και στους Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου, για:

Αρχικά, ο κ. Βασιλακόπουλος, δήλωσε:

«Πιστεύω και ελπίζω να είμαι καλύτερα μετά τις 20 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή έχουμε προσανατολίσει τις σκέψεις μας αποκλειστικά στο Ευρωμπάσκετ και στον τελικό. Οι εκλογές οπωσδήποτε είναι μία κορυφαία πράξη, αλλά δε μας αφήνει η διοργάνωση περιθώρια να τις σκεφτούμε. Η ομάδα έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες και ευθύνες. Η Εθνική μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα εκεί. Σε αυτή την κατεύθυνση έχει προετοιμαστεί»

-τα Ευρωμπάσκετ που έχει παρακολουθήσει

«Δεν τα έχω μετρήσει και δε νομίζω πως αποτελεί και τιμητικό ρεκόρ. Δε με συμφέρει να το πω για να μη φανερώσω και την ηλικία μου».

-τις προσδοκίες του για την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ:

«Εμείς θέλουμε να είμαστε στις ομάδες που θα περάσουν και θα διεκδικήσουν θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Έτσι λέγαμε και στα Ευρωμπάσκετ του 1987 και του 1989. Από πλευράς στελέχωσης αυτή η Εθνική είναι από τις καλύτερες που έχει συγκεντρωθεί. Δουλέψαμε όλο το χρόνο μαζί με τους προπονητές για να είναι όλα τα παιδιά που χρειαζόμαστε τον Αύγουστο στην Ελλάδα. Μαζί με όλους αυτούς που τιμούν το μπάσκετ στη χώρα. Πετύχαμε αυτό το στόχο. Έχουμε το καλύτερο υλικό που μπορούμε να παρουσιάσουμε. Έγιναν σωστοί χειρισμοί από όλους. Ήμασταν ψύχραιμοι στην προσέγγιση των παικτών».

-τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το αν νιώθει δικαίωση:

«Ήταν μία δικαίωση και για μας και για το ίδιο το παιδί και όλη την οικογένεια. Ακολουθούν και άλλοι Αντετοκούνμπο και θα με θυμηθείτε. Γεννήθηκε εδώ, μιλάει άπταιστα ελληνικά και πήγε σχολείο εδώ. Ήταν μία ανθρώπινη κίνηση να πιέσουμε και να επιβάλλουμε να βγάλει διαβατήριο για να μπορούν όλοι στην οικογένεια να ταξιδεύουν. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και σπουδαίο παιδί και άνθρωπος. Ο συνδυασμός αυτός θα του δώσει πολλά. Θα είναι σε λίγο καιρό το μεγάλο αστέρι του Παγκόσμιου μπάσκετ. Είμαι βέβαιος πως θα είναι πάντα παρόν και δε θα ξεχάσει την Εθνική και ποιους τον βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές της ζωής του».

-τις άλλες διοργανώσεις που συμμετείχαν οι νεότερες εθνικές ομάδες:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Υπάρχει ικανοποίηση για την επιτυχία των ομάδων μας στις μικρές ηλικίας. Βέβαια δεν μιλάω για εθνική υπερηφάνεια και τέτοια. Δε λύνουν τα προβλήματα του κόσμου αυτά. Είμαστε όμως πρωταθλητές Ευρώπης στους Νέους και οι υπόλοιπες εθνικές πήγαν καλά. Η πορεία αυτών των παιδιών δείχνει πως στο μέλλον μπορούν να στελεχώσουν την ανδρών στο μέλλον. Μας δίνουν την αισιοδοξία πως το ελληνικό μπάσκετ θα πρωταγωνιστεί και στο μέλλον».

-τα οικονομικά προβλήματα στις ομοσπονδίες:

«Τα καταφέραμε με ιδρώτα και αίμα, αλλά η οικονομική ασφυξία και η απαράδεκτη πολιτική του κράτους μας έχουν επιφέρει προβλήματα. Αυτή τη στιγμή δε ξέρουμε αν θα έχουμε λεφτά για την ομάδα στο Ζάγκρεμπ και αργότερα στην Γαλλία. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται αυτή τη στιγμή. Οι ανάγκες του ελληνικού αθλητισμού δεν καλύπτονται και δε μιλάω μόνο για το μπάσκετ. Βέβαια το συγκεκριμένο άθλημα είναι αδικημένο με βάσει τις επιτυχίες που έχει φέρει. Η Πολιτεία θα έπρεπε να είχε άλλα κριτήρια κατανομής των χρημάτων. Άποψή μου είναι πως θα πρέπει τον καταμερισμό των χρημάτων θα πρέπει να τον κάνει η Ολυμπιακή επιτροπή και όχι η Πολιτεία».

-το αν θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές στην ΕΟΚ και την άποψή του για τη διάρκεια της θητείας ενός προέδρου:

«Αυτό το καθορίζει το εκλογικό σώμα. Είναι εσωτερικό θέμα της ομοσπονδίας για το ποιοι θέλουν να την διοικούν. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει ότι επειδή είσαι 32 χρόνια στην προεδρία δε μπορείς να την διοικήσεις ξανά. Αυτά είναι άκρως αντιδημοκρατικά και απαράδεκτα. Για να μην τα χαρακτηρίσω βαρύτερα. Αν η υγεία μου το επιτρέπει και ο κόσμος το θέλει βεβαίως θα είμαι υποψήφιος. Ηλικιακός ρατσισμός δεν υπάρχει. Πολλές φορές οι νέοι οδηγούν σε αδιέξοδα. Για να ασκείς πολιτική σε δημόσιο χώρο, θα πρέπει να έχεις πείρα και γνώσεις».

-το αν θεωρεί πως υπάρχει διάδοχη κατάσταση:

«Λέει κανείς πως ο πρόεδρος πρέπει να είναι κάτω από τα 40 χρόνια; Βεβαίως και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να διοικήσουν. Δε νομίζω πως μου κάνουν χάρη για να είμαι πρόεδρος. Το σώμα του αθλητικού κινήματος θα κρίνει τον διάδοχο, δεν θα τον καθορίσω εγώ. Η ίδια η διαδικασία και η αναζήτηση θα αναδείξει το ποιος θα με αντικαταστήσει».

-τις συναντήσεις του με τον κ. Κοντονή:

«Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Δεν έχω βγάλει ασφαλές συμπέρασμα και δε μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Άλλωστε μία φορά συναντηθήκαμε».

Έδωσε Γιαννιώτη στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός!


Δανεικός στον Πανιώνιο παραχωρήθηκε απ' τον Ολυμπιακό ο νεαρός τερματοφύλακας, Ανδρέας Γιαννιώτης. Απέκτησαν άλλους τρεις ο Νεοσμυρνιώτες στο... νήμα!

Έδωσε Γιαννιώτη στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Ηλία Πολίμου, Κωνσταντίνου Βλάχου και Σταύρου Μήτκα, ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε ο Μάκης Βουκελάτος.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές τίθονται άμεσα στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αγγίζει Ντε Χέα η Ρεάλ!

Σύμφωνα με την Marca, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκαν σε όλα για την μετακίνηση του Νταβίντ Ντε Χέα στην Ισπανία!

Αγγίζει Ντε Χέα η Ρεάλ!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, οι δύο ομάδες συμφώνησαν περίπου στα 30-35 εκατ. ευρώ, προκειμένου ο Ισπανός τερματοφύλακας να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί στη βασίλισσα, όπως έχει ήδη δηλώσει και ο ίδιος εδώ και καιρό…

Στους «κόκκινους διαβόλους» έχει τεθεί στο περιθώριο (με τον Ρομέρο να ‘ναι βασικός) και φαίνεται πως έστω και την τελευταία στιγμή θα δοθεί η λύση, με τους «μερένχες» να τον κάνουν δικό τους και να βρίσκουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Κασίγιας.

Μένει, μάλιστα, να φανεί, εφόσον ολοκληρωθεί το deal το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κέιλορ Νάβας…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Κόροιβο ο Χαριτόπουλος!!

Πολύ σημαντική κίνηση απ' τον Κόροιβο. Η ομάδα της Αμαλιάδας απέκτησε τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, ο οποίος πέρσι είχε «δυνατή» σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στον Κόροιβο ο Χαριτόπουλος
Ενίσχυση στην φροντ λάιν για τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Οι Πελοποννήσιοι απέκτησαν τον Δημήτρη Χαριτόπουλο για την προσεχή σεζόν, με τον 32χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ να προέρχεται από πολύ καλή χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Δημήτρη Χαριτόπουλο για έναν χρόνο.

O Έλληνας παίκτης είναι γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 1983 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, έχει ύψος 2.07μ και καλύπτει με την ίδια ευχέρεια και τις δύο θέσεις των ψηλών. Από τη Σιάτιστα, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, μετακόμισε το 2002 στον Άρη και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2006.

Ακολούθησαν δύο χρονιές στον ΠΑΟΚ, πριν παίξει από μια σεζόν σε Τρίκαλα και Πανιώνιο. Από το 2010 μέχρι το 2012 φόρεσε τη φανέλα του Αμαρουσίου, στη συνέχεια ξενιτεύτηκε για λογαριασμό της γαλλικής Βιλερμπάν για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ λίγους μήνες αργότερα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν 2012-2013 στη Λουκόιλ Ακαντέμικ από την Βουλγαρία.

Ακολούθησε η διετής παρουσία του στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ (συμπαίκτης με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο) και της Μανρέσα, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε την τρίτη του θητεία στον ΠΑΟΚ.

Το 2002 στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη "χρυσή" εθνική ομάδα Νέων Ανδρών και έναν χρόνο αργότερα κατέκτησε με τον Άρη το Champions Cup.

Επίσημα στην Ανόρθωση ο Πελέ!!


Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πελέ, που έμεινε ελεύθερος απ’ τον Ολυμπιακός, ανακοίνωσε για τα επόμενα δύο χρόνια η Ανόρθωση.

Επίσημα στην Ανόρθωση ο Πελέ
Στο κυπριακό πρωτάθλημα θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Πελέ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε συμφωνήσει από χθες με την Ανόρθωση, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι ο Vitor Hugo Gomes Passos, γνωστός και ως “Πελέ”. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στην Κύπρο χθες τα μεσάνυχτα και το πρωί πέρασε από τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους, πριν υπογράψει τη μεταξύ μας συνεργασία. Θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ανόρθωσης για τα επόμενα δύο χρόνια. Καλωσορίζουμε τον Πελέ στην Ανόρθωση και ευχόμαστε να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία γεμάτη διακρίσεις».

Δίπλα στον Αλαφούζο ο Πατέρας!!

Κατηγορηματικά διαψεύδει με δήλωσή του ο Νίκος Πατέρας τα δημοσιεύματα για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση και πως στηρίζει τον Γιάννη Αλαφούζο.

Δίπλα στον Αλαφούζο ο Πατέρας
Παρά τα δημοσιεύματα που επιμένουν για το αντίθετο, ο Νίκος Πατέρας δεν πρόκειται να επιστρέψει στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση.

Με δήλωσή του που αναρτήθηκε στο «dikisports.blogspot.gr» ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε τη στάση του και τόνισε τη στήριξή του στην τρέχουσα διοίκηση και στον Γιάννη Αλαφούζο προσωπικά.

Η δήλωση:

«Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα περί επιστροφής μου στον Παναθηναϊκό. Ουδέποτε είχα ή έχω τέτοια πρόθεση. Στηρίζω με κάθε τρόπο τη μεγάλη προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου».

«Όχι» Παναθηναϊκού σε ΠΑΟΚ για Μπεργκ!!


Την πόρτα του ΠΑΟ για τον Μάρκους Μπεργκ χτύπησε ο ΠΑΟΚ! Οι πράσινοι... προφανώς απάντησαν αρνητικά, καθώς ο Σουηδός δεν είναι προς πώληση και δη με το ποσό που έδινε ο Δικέφαλος. Αλληλοδιαψεύδονται.

«Όχι» Παναθηναϊκού σε ΠΑΟΚ για Μπεργκ!
Προσπάθεια για «βόμβα» επιχείρησε ο ΠΑΟΚ, αλλά έπεσε πάνω σε… τείχος!

Οι Θεσσαλονικείς, λοιπόν, έκαναν επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, στο… νήμα της μεταγραφικής περιόδου.

Οι πράσινοι, προφανώς, δεν μπήκαν σε καμία συζήτηση επί του θέματος και απάντησαν αρνητικά στο πρώτο… δευτερόλεπτο!

Αφενός διότι έχουν επαναλάβει πολλάκις πως ο παίκτης ΔΕΝ πωλείται και αφετέρου διότι η πρόταση που έφτασε στα γραφεία του τριφυλλιού δεν μπορούσε επ’ ουδενί να συγκινήσει τη διοίκηση και να τον παραχωρήσει για το ποσό των 2 εκατ. ευρώ… Την ώρα που για τον Καρέλη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζητούν τα διπλασία (στο περίπου) από τους εκάστοτε μνηστήρες...

Άλλωστε, είναι δεδομένο πως η μόνη περίπτωση για να φύγει (αν ποτέ φύγει)… κάποια στιγμή στο μέλλον απ’ την ομάδα ο ηγέτης του Παναθηναϊκού (και βασικά για το εξωτερικό), θα πρέπει το ύψος της πρότασης να φτάσει κάπου στα... πενταπλάσια (και βάλε) σε σχέση με αυτά που έδινε, πάνω-κάτω, ο ΠΑΟΚ.

Ο ένας διαψεύδει τον άλλο...

Λίγη ώρα αφότου «έσκασε» το θέμα, απ' το περιβάλλον του ΠΑΟΚ διέψευδαν πως έκαναν πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Μπεργκ. Την ίδια στιγμή, όμως, οι πράσινοι διαψεύδουν με τη σειρά τους, τους Θεσσαλονικείς και κάνουν σαφές πως όντως ο Δικέφαλος του βορρά κατέθεσε προσφορά για τον Σουηδό, εισπράττοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστρέφει στο «AEL FC ARENA»!!

Στο «AEL FC ARENA» επιστρέφει η ΑΕΛ μετά από συμφωνία με τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε» που προέκυψε στη συνάντηση του Αλέξη Κούγια με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Επιστρέφει στο «AEL FC ARENA»!
Στο «AEL FC ARENA» θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο η ΠΑΕ ΑΕΛ η οποία επιστρέφει και θα έχει την αποκλειστική χρήση του γηπέδου.

Το πρωί της Δευτέρας σε συνάντηση του Αλέξη Κούγια με τον Κώστα Πηλαδάκη διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ τα… εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με φιλικό παιχνίδι της ομάδας απέναντι σε σύλλογο που αγωνίζεται στη Superleague.

Η ανακοίνωση:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει και την τυπική ολοκλήρωση της οριστικής συμφωνίας με τη Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. για την αποκλειστική χρήση του AEL FC ARENA για την περίοδο 2015-16.

Σήμερα το πρωί σε συνάντηση που είχαν οι κύριοι Αλέξης Κούγιας και Κωνσταντίνος Πηλαδάκης ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που ήταν η καταβολή προκαταβολών και η έκδοση εγγυητικών επιστολών και κατόπιν αυτού η ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί από σήμερα να χρησιμοποιεί αποκλειστικά αυτό το γήπεδο, τόσο για τους φιλικούς όσο και για τους επίσημους αγώνες της, αλλά και για περιορισμένο αριθμό προπονήσεων.

Από σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ θα παραλάβει τα κλειδιά των αποδυτηρίων και των βοηθητικών χώρων που δικαιούται αλλά και όλων των άλλων χώρων που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που μέχρι σήμερα έμεναν ανενεργοί και αχρησιμοποίητοι.

Από σήμερα θα αρχίσει και ο σχεδιασμός της λειτουργίας του Vissini Store, το οποίο θα πωλεί τόσο ρούχα, όσο και αντικείμενα με το έμβλημα της ΑΕΛ, τα οποία θα σχεδιαστούν αποκλειστικά για τους οπαδούς της ΑΕΛ όλων των ηλικιών και φύλων και τα οποία θα έχουν απόλυτα προσιτές τιμές, αφού η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει δεσμευτεί με καμία γνωστή εταιρία ρούχων και τα προϊόντα ΝΙΚΕ που χρησιμοποιεί για τις επίσημες εμφανίσεις της αποτελούν ξεχωριστή συμφωνία, έχουν προεξοφληθεί και δεν θα πωλούνται λόγω των ιδιαίτερα υψηλών τιμών τους στο Vissini Store. Η παρουσίαση της κολεξιόν των ρούχων που θα πωλούνται στο Vissini Store θα γίνει σε επίσημη εκδήλωση.

2. Κατόπιν της ως άνω συμφωνίας η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την τέλεση φιλικού αγώνα την ερχόμενη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 με αντίπαλο ομάδα που αγωνίζεται στη Super League. Το όνομα του αντιπάλου θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα το απόγευμα. Για τον αγώνα αυτό οι τιμές θα είναι 5 ευρώ στα πέταλα, 10 στην ανατολική κερκίδα και 20 στη δυτική (VIP).

3. Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και όσοι αγοράσουν διαρκείας αυτήν την εβδομάδα θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου αυτοδικαίως στο φιλικό της Κυριακής με επίδειξη της απόδειξής τους».

Έδωσε Κουλούρη ο ΠΑΟΚ!!

Μείον ένας επιθετικός απ' το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο Ευθύμης Κουλούρης παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Ανόρθωση, όπως γνωστοποίησαν οι Κύπριοι.

Έδωσε Κουλούρη ο ΠΑΟΚ
Στον ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής (παρά το ότι για την ώρα δεν υπάρχουν επιθετικοί στο ρόστερ, απ' τη στιγμή που και ο Κλάους είναι στα πιτς) και γι' αυτό οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να δώσουν δανεικό στην Ανόρθωση τον Ευθύμη Κουλούρη.

Ο νεαρός φορ μετέβη στην Μεγαλόνησο, με τους Κυπρίους να ανακοινώνουν την απόκτησή του για ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευθύμιου Κουλούρη.

Ο δεκαεννιάχρονος Ευθύμης, είναι διεθνής κεντρικός επιθετικός ο οποίος θα αγωνίζεται ως δανεικός στην Ανόρθωση για ένα χρόνο, από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής θα εγγραφεί στον κατάλογο «Β», συνεπώς δεν θα καταλαμβάνει θέση κοινοτικού.

Ευθύμη, καλωσόρισες στην Ανόρθωση και σου ευχόμαστε μια καλή και παραγωγική χρονιά!

Τέλος από ΑΕΚ, πάει Τουρκία!!

Τίτλοι τέλους και τυπικά στη «σχέση» της ΑΕΚ με τον Γιώργο Σαρρή, καθώς ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον παίκτη να μετακομίζει οριστικά στην Τουρκία.

Τέλος από ΑΕΚ, πάει Τουρκία
Το αναμενόμενο διαζύγιο με τον Γιώργο Σαρρή ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι έκαναν γνωστή τη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα.

Πάντως, δεν θα μείνει... λεπτό χωρίς ομάδα, καθώς παράλληλα ανακοινώθηκε πως θα μετακομίσει μόνιμα στην Τουρκία, για λογαριασμό της Καϊσέρισπορ!

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαρρή για τη λύση του συμβολαίου του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του στην τουρκική ομάδα Ερσίγιεσπορ Καϊσερί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η νέα... ντροπιαστική εμφάνιση του Μίτροβιτς!!

Η ολιγόλεπτη, λόγω αποβολής, εμφάνισή του Μίτροβιτς στο ματς με την Άρσεναλ προκάλεσε αντιδράσεις.Όχι όμως περισσότερες απ’ αυτές που προκάλεσαν οι στιλιστικές του επιλογές στην προπόνηση της Σερβίας

Η νέα... ντροπιαστική εμφάνιση του Μίτροβιτς

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Γκαρθία ο Βαλβέρδε!!


Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ραούλ Γκαρθία απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πήρε Γκαρθία ο Βαλβέρδε
Παίκτης της Μπιλμπάο είναι και με τη βούλα ο Ραούλ Γκαρθία. Ο Ισπανός άσος μετέβη στη Βασκονία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2019.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα του Βαλβέρδε, μπήκε και ρήτρα ύψους 40 εκατ. ευρώ για τον πρώην, πλέον, παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 29χρονος μέσος αγωνιζόταν στους ροχιμπλάνκος απ' το 2007 (με εξαίρεση μια σεζόν στην Οσασούνα), όντας απ' τους σημαντικούς παίκτες στο ροτέισον του Τσόλο Σιμεόνε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός μέχρι τον Γενάρη ο Σαλπιγγίδης!!

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης απέρριψε πολύ καλές προτάσεις από την Κύπρο (Ομόνοια, Απόλλων Λεμεσού) και αποφάσισε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τον Γενάρη.

Εκτός μέχρι τον Γενάρη ο Σαλπιγγίδης
Καμιά βιαστική απόφαση για το μέλλον του δεν πήρε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας επιθετικός απέρριψε δύο πολύ καλές προτάσεις που είχε στα χέρια από την Κύπρο και προτίμησε να μείνει χωρίς ομάδα μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ομόνοια και Απόλλων Λεμεσσού τον προσέγγισαν, αλλά βρήκαν κλειστή την πόρτα του «Σάλπι», ο οποίος έκρινε προτιμότερο να μην κλείσει άμεσα κάπου αλλού και τον Γενάρη θα επανεξετάσει τις επιλογές του αποφασίζοντας αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εργαλείο από τα λίγα o Σαλίνο!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για έναν από τους πιο αξιόπιστους παίκτες του Ολυμπιακού!

Εργαλείο από τα λίγα o Σαλίνο

• Έβλεπα λοιπόν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και κράτησα μία σημείωση, για να γράψω δύο λόγια για το Σαλίνο, που στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξε αριστερό μπακ, παρότι κλασικός δεξιοπόδαρος. Και τα κατάφερε μια χαρά, έστω κι αν για τέτοια ματς προσφέρεται περισσότερο ο Μαζουάκου, σαν πιο γρήγορος κι επιθετικογενής μπακ και τέλος πάντων αριστεροπόδαρος, άρα να βολεύεται από εκείνη την πλευρά.

• Ο Σαλίνο κατ΄αρχήν είναι ξεκάθαρα πιο αξιόπιστος αμυντικά από το Μαζουάκου. Ακόμη κι αν παίζει αριστερό μπακ. Τρεις-τέσσερις φορές που χρειάστηκε να επέμβει στο παιχνίδι του Σαββάτου, ήταν απολύτως αποτελεσματικός και δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός από αυτόν. Γιατί είναι τσάκαλος. Όσο μπόϊ του λείπει, τόσο ψυχή και πάθος βγάζει στο παιχνίδι. Ακόμη και στον αέρα, τον βλέπεις πως πηδάει και κερδίζει κεφαλιές από αντιπάλους του κατά πολύ υψηλότερους του!

• Αλλά κι επιθετικά το πάλεψε πολύ ο Βραζιλιάνος. Μολονότι ήταν σαφές ότι δεν τον εξυπηρετούσε να βγαίνει από τα αριστερά όντας δεξιοπόδαρος, αυτός έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει ένας σωστός μοντέρνος μπακ. Βγήκε δηλαδή πολλές φορές μπροστά κι έκανε τον εξτρέμ, προσπαθώντας να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα, βοηθώντας πότε τον Ντουρμάζ και πότε τον Σεμπά. Μάλιστα, η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη προσωπική ενέργεια από παίκτη του Ολυμπιακού έγινε τελικά από τον Σαλίνο (!), εκεί που μπούκαρε στο φινάλε του α΄ημιχρόνου στην αντίπαλη περιοχή, αλλά νικήθηκε όταν βρέθηκε μπροστά στον γκολκίπερ και λίγο πλάγια.

• Πολλοί μπορεί να βλέπουν κενό στα άκρα της άμυνας του Ολυμπιακού, επειδή πίσω από το Μαζουάκου δεν υπάρχει εναλλακτική. Όμως, σκεφθείτε και τον προπονητή, που βλέπει ότι έχει ένα μπακ σαν τον Σαλίνο, να είναι θεωρηττικά αναπληρωματικός πίσω από Ομάρ και Μαζουάκου. Και να ξέρει πως είναι πολύ κοντά στους δύο άλλους παίκτες. Δεν θα του μπει η ιδέα στο μυαλό, να έχει τρεις βασικούς μπακ, με τον Σαλίνο και για δεξιά και για αριστερά, παρά να έχει τέσσερις βασικούς μπακ;…

• Κατά τα άλλα, άντε να κλείσει σε λίγη ώρα κι ο σέντερ φορ, ο «τρίτος και καλύτερος»…
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πόρτα» σε Τσέλσι για Μανωλά!!


Ούτε καν επίσημη πρόταση δεν πρόλαβε να κάνει η Τσέλσι για τον Κώστα Μανωλά, αφού η διοίκηση της Ρόμα φρόντισε από τις πρώτες διερευνητικές κρούσεις να ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

«Πόρτα» σε Τσέλσι για Μανωλά!
Σε αναζήτηση ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ενδιαφέρθηκε για τον Κώστα Μανωλά.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως διαθέτει στοιχεία που κέντρισαν το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο με αποτέλεσμα η αγγλική ομάδα να κάνει μια διερευνητική επαφή με τον ιταλικό σύλλογο.

Τελικά, όμως, αυτό δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση αφού οι Ρωμαίοι ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση καθώς ο Ρούντι Γκαρσία τον θεωρεί απαραίτητο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επίσημα στην Μπούρσασπορ ο Φατί!!


Στο τουρκικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρικάρντο Φατί. Ο άλλοτε παίκτης του Άρη υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπούρσασπορ.

Επίσημα στην Μπούρσασπορ ο Φατί
Παίκτης της Μπούρσασπορ είναι και επίσημα ο Ρικάρντο Φατί.

Ο Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος την διετία 2010-2012 αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη, υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο.

Η Σταντάρ Λιέγης καρπώθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μια ανάσα απ' τους Ολυμπιακούς αγώνες τα ελληνικά κουπιά!!

Μια ανάσα απ’ την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο είναι οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη στο διπλό σκιφ, μετά την είσοδό τους στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Μια ανάσα απ' τους Ολυμπιακούς αγώνες τα ελληνικά κουπιά
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκδήλωση χορηγού για την Εθνική πριν το Ευρωμπάσκετ!!

Η βασική χορηγός των Εθνικών ομάδων, Eurobank, θα κάνει μια εκδήλωση εν όψει Ευρωμπάσκετ σε υποκατάστημά της στο Περιστέρι το απόγευμα της Τρίτης.

Εκδήλωση χορηγού για την Εθνική πριν το Ευρωμπάσκετ
«Η Eurobank θα φιλοξενήσει αύριο (1/9) την Εθνική Ανδρών, λίγο πριν την αναχώρησή της για το Eurobasket 2015. Η εκδήλωση του επίσημου χορηγού όλων των εθνικών ομάδων, θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της Δ. Γούναρη 2 & Β. Αλεξάνδρου στο Περιστέρι (κοντά στο σταθμό μετρό Αγ. Αντωνίου). Η ομάδα αναμένεται να φτάσει στις 17.00. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ πρέπει να βρίσκονται στο χώρο στις 16.00, προκειμένου να κατευθυνθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έδεσε» Κασεμίρο η Ρεάλ!!

Η Ρεάλ επέκτεινε κατά τέσσερα χρόνια το συμβόλαιο του Κασεμίρο και ο 23χρονος μέσος υπέγραψε μέχρι το 2021.

«Έδεσε» Κασεμίρο η Ρεάλ
Τον είχε δικό της. Τον δάνεισε πέρσι στην Πόρτο και τον πήρε πίσω αυτό το καλοκαίρι πληρώνοντας ένα μεγάλο ποσό που προβλεπόταν στη συμφωνία με τους «δράκους». Τώρα η Ρεάλ «έδεσε»… χειροπόδαρα τον Κασεμίρο στη Μαδρίτη.

Το συμβόλαιο του 23χρονου Βραζιλιάνου μέσου, που κανονικά έληγε το 2017, επεκτάθηκε μέχρι το 2021.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η δωδεκάδα της Γερμανίας για το Ευρωμπάσκετ!!

Ο Ακίμ Βάργκας «κόπηκε» τελευταίος από τον Κρις Φλέμινγκ, που ανακοίνωσε τη δωδεκάδα της Γερμανίας για το Ευρωμπάσκετ.

Η δωδεκάδα της Γερμανίας για το Ευρωμπάσκετ
Ένα άκρως αξιόμαχο ρόστερ, που με το πλεονέκτημα της έδρας (μιας και η πρώτη φάση στον όμιλό της θα φιλοξενηθεί στο Βερολίνο) μπορεί να την οδηγήσει ψηλά, ανακοίνωσε η Γερμανία για το Ευρωμπάσκετ.

Ο Κρις Φλένινγκ ανακοίνωσε την τελική δωδεκάδα, στην οποία περιλαμβάνονται οι ΝΒΑερ Ντιρκ Νοβίτσκι και Ντένις Σρέντερ και ο Τίμπορ Πλάις που από φέτος θα παίζει στους Τζαζ, όχι όμως και ο Ακίμ Βάργκας της Άλμπα, που «κόπηκε» τελευταίος.

Η Γερμανία στον όμιλο του… θανάτου αντιμετωπίζει Σερβία, Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία και Ισλανδία.

Αναλυτικά:

Ρόμπιν Μπέντσινγκ (Σαραγόσα), Άντον Γκαβέλ, Πάουλ Τσίπσερ (Μπάγερν), Νιλς Γκίφεϊ, Άλεξ Κινγκ (Άλμπα), Μαόντο Λο (κολέγιο Κολούμπια), Ντιρκ Νοβίτσκι (Μάβερικς), Τίμπορ Πλάις (Τζαζ), Χάικο Σάφαρτσικ (ελεύθερος), Ντένις Σρέντερ (Χοκς), Κάρστεν Τάντα (Μπάμπεργκ), Γιοχάνες Φόιγκτμαν (Φράπορτ Σκαϊλάινερς). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δανεικός στην Καμπάλα ο Περέιρα!!

Έστω και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ βρήκε... λύση για τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός στην Καμπάλα, αντίπαλο του «Δικεφάλου» στους ομίλους του Europa League.

Δανεικός στην Καμπάλα ο Περέιρα
Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Καμπάλα για τον Φακούντο Περέιρα και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή στους Αζέρους.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν εκτός πλάνων και αναζητείτο λύση προκειμένου να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο». Αυτή βρέθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Δε θα συνεχίσει τελικά σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας (είχε υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον και επαφές), αλλά τελικά σε μια εκ των αντιπάλων της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Προτού ωστόσο ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του με την μορφή δανεισμού, ο Περέιρα θα κληθεί να υπογράψει επέκταση συμβολαίου για έναν χρόνο με τους Θεσσαλονικείς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απολαυστικός Αντετοκούνμπο!!(video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσφερε στα εννιά φιλικά της Εθνικής εν όψει Ευρωμπάσκετ όσα highlights δεν χαρίζουν άλλοι σε μια… καριέρα. Απολαύστε τον!

Απολαυστικός Αντετοκούνμπο! (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσουκαλάς: «Δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο με τον ΠΑΟΚ»

Σίγουρος για τη νίκη του ΠΑΣ επί του ΠΑΟΚ, αλλά ξαφνιασμένος με την ευκολία που ήρθε εμφανίστηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς σε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Πάντα έχω στο μυαλό μου την Εθνική», σχολίασε.

Τσουκαλάς: «Δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο με τον ΠΑΟΚ»
Την ευκολία με την οποία ήρθε η νίκη επί του ΠΑΟΚ σχολίασε ο Σταύρος Τσουκαλάς σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ Fm 94,6.

Ο 27χρονος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την μεγάλη νίκη των Γιαννιωτών επί της πρώην ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σταύρος Τσουκαλάς στην εκπομπή «Σελιάνα-Περθώρι 2-0» με τον Γιώργο Χελάκη:

Για τις κλήσεις στην Εθνική και το ότι δεν είναι μέσα: «Κάθε φορά που βγαίνουν οι κλήσεις περιμένω να γίνει. Δεν απογοητεύομαι. Μου δίνει κίνητρο. Μέσα απ’ τη δουλειά, ό,τι είναι να κάνεις, θα το πετύχεις».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι αλλιώς. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Είχε μια μεγάλη νίκη προηγουμένως, αλλά αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Το πιστεύαμε, ήμασταν σίγουροι, όμως δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο. Τον περίμενα καλύτερο. Έχει καινούριους παίκτες, ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο».

Για τα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: «Αυτά τα γκολ είναι “αστεία”. Σε τέτοιο επίπεδο δεν συγχωρούνται. Για μας είναι ότι καλύτερο, γιατί έκανε τη δουλειά μας εύκολη, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν είναι».

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΣ: «Έχουμε μείνει δυο φορές εκτός Ευρώπης. Με άλλες συνθήκες θα ήμασταν πέμπτοι πέρυσι. Μας μένει πικρία κάθε χρόνο, γιατί δεν έχει συνηθίσει ο ΠΑΣ τέτοιες πορείες. Ο κορμός είναι ο ίδιος φέτος, υπάρχει ομοιογένεια, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Για τον κόσμο: «Υπάρχουν δυσκολίες στον κόσμο, αλλά θεωρώ ποδοσφαιρούπολη τα Γιάννενα. Δεν έχω παράπονο, αλλά θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν περισσότερο. Τρία χρόνια παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, οπότε θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ξεκουραζόμαστε για δυο μέρες. Έχουμε 14 μέρες μπροστά μας να διαβάσουμε το παιχνίδι. Έχουμε καλούς παίκτες, ποιοτικούς. Πάμε για τη νίκη κι ό,τι έρθει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Να είμαι υγιής, να δουλεύω για να παίρνω αυτό που μου αξίζει και πάντα στο μυαλό μου είναι μια κλήση στην Εθνική».

Για το ότι δεν έχει επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Πίκρα όχι, ούτε απογοήτευση. Μπορούσα να δώσω ακόμα παραπάνω, όμως όλα γίνονται για κάποιον σκοπό. Μ’εσα απ’ τη δουλειά που κάνω και έχοντας το κεφάλι χαμηλά, ό,τι είναι να πάρω θα το πάρων».

Φιλικό με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο η ΑΕΚ!

Δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες… Παναιτωλικός και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν σε φιλικό που θα γίνει-επ’ ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος-την Παρασκευή στο Αγρίνιο.

Φιλικό με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο η ΑΕΚ
Το πρωτάθλημα διακόπτεται και θα αρχίσει σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες, αλλά οι ομάδες δεν θα μείνουν αδρανείς. Παναιτωλικός και ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωποι την Παρασκευή στις 19:00 στο Αγρίνιο σε φιλικό παιχνίδι.

Ειδικά για τους «κιτρινόμαυρους», ο Τραϊανός Δέλλας ζήτησε αυτό το ματς προκειμένου να ενσωματώσει καλύτερα στην ομάδα τους Μπουονανότε και Ντίντακ, πιθανώς και τον σέντερ φορ που ίσως η ομάδα του αποκτήσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος θα επιστρέψει σαν αντίπαλος της ομάδας, όπου αγωνιζόταν προ διετίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έπιασε δουλειά στο Μέτσοβο ο Ολυμπιακός!! (pics)

Η σκληρή δουλειά άρχισε για τον Ολυμπιακό στο Μέτσοβο, όπου και θα παραμείνει η αποστολή ως τις 9/9. Από το πρωί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του βάζουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν.

Έπιασε δουλειά στο Μέτσοβο ο Ολυμπιακός (pics)
inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*