Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τσουκαλάς: «Δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο με τον ΠΑΟΚ»

Σίγουρος για τη νίκη του ΠΑΣ επί του ΠΑΟΚ, αλλά ξαφνιασμένος με την ευκολία που ήρθε εμφανίστηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς σε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Πάντα έχω στο μυαλό μου την Εθνική», σχολίασε.

Τσουκαλάς: «Δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο με τον ΠΑΟΚ»
Την ευκολία με την οποία ήρθε η νίκη επί του ΠΑΟΚ σχολίασε ο Σταύρος Τσουκαλάς σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ Fm 94,6.

Ο 27χρονος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την μεγάλη νίκη των Γιαννιωτών επί της πρώην ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σταύρος Τσουκαλάς στην εκπομπή «Σελιάνα-Περθώρι 2-0» με τον Γιώργο Χελάκη:

Για τις κλήσεις στην Εθνική και το ότι δεν είναι μέσα: «Κάθε φορά που βγαίνουν οι κλήσεις περιμένω να γίνει. Δεν απογοητεύομαι. Μου δίνει κίνητρο. Μέσα απ’ τη δουλειά, ό,τι είναι να κάνεις, θα το πετύχεις».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι αλλιώς. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Είχε μια μεγάλη νίκη προηγουμένως, αλλά αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Το πιστεύαμε, ήμασταν σίγουροι, όμως δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο. Τον περίμενα καλύτερο. Έχει καινούριους παίκτες, ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο».

Για τα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: «Αυτά τα γκολ είναι “αστεία”. Σε τέτοιο επίπεδο δεν συγχωρούνται. Για μας είναι ότι καλύτερο, γιατί έκανε τη δουλειά μας εύκολη, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν είναι».

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΣ: «Έχουμε μείνει δυο φορές εκτός Ευρώπης. Με άλλες συνθήκες θα ήμασταν πέμπτοι πέρυσι. Μας μένει πικρία κάθε χρόνο, γιατί δεν έχει συνηθίσει ο ΠΑΣ τέτοιες πορείες. Ο κορμός είναι ο ίδιος φέτος, υπάρχει ομοιογένεια, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Για τον κόσμο: «Υπάρχουν δυσκολίες στον κόσμο, αλλά θεωρώ ποδοσφαιρούπολη τα Γιάννενα. Δεν έχω παράπονο, αλλά θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν περισσότερο. Τρία χρόνια παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, οπότε θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ξεκουραζόμαστε για δυο μέρες. Έχουμε 14 μέρες μπροστά μας να διαβάσουμε το παιχνίδι. Έχουμε καλούς παίκτες, ποιοτικούς. Πάμε για τη νίκη κι ό,τι έρθει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Να είμαι υγιής, να δουλεύω για να παίρνω αυτό που μου αξίζει και πάντα στο μυαλό μου είναι μια κλήση στην Εθνική».

Για το ότι δεν έχει επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Πίκρα όχι, ούτε απογοήτευση. Μπορούσα να δώσω ακόμα παραπάνω, όμως όλα γίνονται για κάποιον σκοπό. Μ’εσα απ’ τη δουλειά που κάνω και έχοντας το κεφάλι χαμηλά, ό,τι είναι να πάρω θα το πάρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: