Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ψύχραιμες κινήσεις από Γιουνάιτεντ!!


Το μήνυμα πως δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου έστειλε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ.

Ψύχραιμες κινήσεις από Γιουνάιτεντ
Τις κινήσεις πανικού θέλει να αποφύγει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Λουίς Φαν Χάαλ να δηλώνει πως δεν πρόκειται να κινηθεί βιαστικά για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, χωρίς προηγουμένως να έχουν εξετασθεί λεπτομερώς οι περιπτώσεις που ενδέχεται να αποτελέσουν προσθήκες της τελευταίας στιγμής.
Την ώρα που από τη μία οι φήμες για την μετακόμιση του Ντάβιντ Ντε Χέα στη Μαδρίτη για λογαριασμό των «μερένγκες» οργιάζουν και από την άλλη η Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να μη μπορεί να βρει λύσεις επιθετικά με τον Ρούνεϊ να κινείται σε ρηχά νερά, ο Ολλανδός τεχνικός παραμένει ψύχραιμος, χωρίς να βιάζεται να εντάξει κάποιον τερματοφύλακα ή επιθετικό στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», καλύπτοντας τα κενά έστω και την ύστατη ώρα.

«Δεν πρόκειται να κάνουμε κινήσεις πανικού, ούτε θα αγοράσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή που προηγουμένως δεν θα έχουμε παρακολουθήσει. Γνωρίζουμε ήδη εκ των προτέρων τι συμβαίνει και τι δε συμβαίνει. Θα συνεχίσουμε τις ενέργειες μας και τον Ιανουάριο τα παράθυρα θα είναι εκ νέου ανοικτά. Έτσι είναι η συγκεκριμένη διαδικασία» ήταν το σχόλιο του Λουίς Φαν Χάαλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: