Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κούπερ: «Στους οπαδούς του Άρη αξίζουν τα καλύτερα»

Ο κόσμος του Άρη παραμένει στο μυαλό και την καρδιά του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος στέλνει μήνυμα στήριξης στους φίλους των «κιτρινόμαυρων».

Κούπερ: «Στους οπαδούς του Άρη αξίζουν τα καλύτερα»
Μήνυμα συμπαράστασης για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν έστειλε προς τους φίλους του Άρη ο πρώην τεχνικός της ομάδας Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μιλώντας στην εφημερίδα «Goal».

Ο Αργεντινός τεχνικός που βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας της Θεσσαλονίκης τη διετία 2009-2011 και χάρισε σπουδαίες στιγμές στο σύλλογο, κυρίως με τις νίκες στο Europa League απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν έχει ξεχάσει το πέρασμα του από τον Άρη και στάθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι «κιτρινόμαυροι», ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα συμπαράστασης προς τους φίλους της ομάδας, τους οποίους έχει πάντα στο μυαλό του.

«Φυσικά και έχω ενημερωθεί για την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι γι' αυτό. Όταν σε χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα, είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς πώς οδηγήθηκαν εκεί τα πράγματα και να πιστέψεις ότι ο Άρης βρίσκεται σε αυτήν τη θέση. Έχω μάθει για τις κινητοποιήσεις που κάνει ο κόσμος, οι οποίες και συνέπεσαν με τις υποχρεώσεις μου στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου και συζητάμε καθημερινά γι' αυτό το θέμα με τον Αντώνη Σαριόγλου», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «φαραώ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Για τους οπαδούς του Άρη: «Σε αυτούς τους οπαδούς αξίζουν τα καλύτερα και το λέω με απόλυτη σιγουριά, καθώς έζησα πολλές στιγμές μαζί τους και σε μια τόσο δύσκολη στιγμή αποδεικνύουν ότι δεν εγκαταλείπουν την ομάδα τους. Η καρδιά μου είναι μαζί τους και εύχομαι να δικαιωθεί ο αγώνας τους. Ο κόσμος των ομάδων είναι συνήθως κοντά στις επιτυχίες, αλλά οι συγκεκριμένοι τη στηρίζουν και στα δύσκολα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποδοχή που μας επιφύλασσαν κάθε φορά που έμπαινε η ομάδα να αγωνιστεί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Για το πέρασμα του από τη Θεσσαλονίκη: «Έζησα απίστευτες στιγμές στον Άρη. Οι νίκες, όμως επί της κατόχου του Europa League, Ατλέτικο Μαδρίτης, νομίζω ότι ήταν οι κορυφαίες μου στον σύλλογο. Απέναντι σε μια ομάδα με αστέρια παγκοσμίου κλάσης, όπως οι Αγουέρο και Φορλάν, δείξαμε ότι η ψυχή είναι αυτό που μετράει και ότι στο ποδόσφαιρο δεν είσαι ποτέ χαμένος πριν γίνει το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι όταν φεύγεις από κάπου και θυμάσαι τα αρνητικά και τα θετικά, να υπερισχύουν οι αναμνήσεις που σε κάνουν χαρούμενο. Ειλικρινά εύχομαι τα καλύτερα στον Άρη και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει».

Για τον αν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη: «Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει απίστευτα η ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, δυστυχώς όμως οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου έχουν επιτρέψει να το επισκεφτώ ξανά μέχρι σήμερα. Με την πρώτη ευκαιρία, όμως, θέλω να ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη και να δω τους φίλους μου, αλλά και να παρακολουθήσω αγώνα του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: