Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας ο Άρης!!

Με μία σειρά φιλικών αγώνων θα συνεχιστεί να «φτιάχνεται» ο μπασκετικός Άρης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας ο Άρης
Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα αναχωρήσει την ερχόμενη Κυριακή για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα παραμείνει έως τις 10 του μήνα. Εκεί θα πραγματοποιήσει προπονήσεις, αλλά θα δώσει και δύο φιλικούς αγώνες με την Μπάλκαν Μπότεβγκραντ (7/9) και τη Ρίλσκι Σπορτίφ (9/9).

Στις 10 του μήνα, η αποστολή θα επιστρέψει από τη Βουλγαρία και στις 11 και 12 θα συμμετάσχει στα «Μαυροσκούφεια» στο «Nick Galis Hall». Στις 11/9, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Κόζουβ στις 18:30 και στις 12/9 τον Κόροιβο Αμαλιάδας την ίδια ώρα.

Στις 15/9, η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά της τοπικής Δόξας. Στις 16/9 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας και στις 17/9 τα Τρίκαλα.

Στις 18/9, η αποστολή θα μεταβεί στη Λάρισα, όπου θα συμμετάσχει σε αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έτσι, στις 19/9 θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νεάπολης τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας στις 18:00.

Στη συνέχεια, ο Άρης θα διοργανώσει το δεύτερο διεθνές τουρνουά «Nick Galis Cup», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27/9 στο Αλεξάνδρειο, με τη συμμετοχή των Λοκομοτίβ Κουμπάν, Καρσίγιακα και Ολίμπια Λιουμπλάνα. Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Πιθανότατα, ο Άρης θα δώσει ακόμα ένα φιλικό, εκτός Θεσσαλονίκης, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του και τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 7 Οκτωβρίου στη συμπρωτεύουσα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: