Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συνάντηση για Λάφερτι, αλλά…!!

Ραντεβού με τον Κάιλ Λάφερτι έχει η Νόριτς για να της μεταφέρει την πρόταση της ΑΕΚ, ωστόσο οι πιθανότητες να γίνει το deal δεν είναι πολλές. Δύσκολο και του Ντέβιτς, πιο εφικτή η λύση Ούτσε.

Συνάντηση για Λάφερτι, αλλά…

Ο Κάιλ Λάφερτι είναι ο μεγάλος στόχος της «Ένωσης» και στη χθεσινοβραδινή επαφή που υπήρχε με τη Νόριτς, όπου ανήκει ο παίκτης, έγινε μια πρόταση που δεν ικανοποιεί πλήρως την αγγλική ομάδα, αλλά είναι υπό συζήτηση. Οι «κιτρινόμαυροι» καλύπτουν ένα μέρος του συμβολαίου του Βορειοϊρλανδού φορ, αλλά για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει η Νόριτς να καλύψει το υπόλοιπο ή ο ποδοσφαιριστής να δεχτεί μια μείωση στις αποδοχές του. Όλα αυτά, την ώρα που η Νόριτς έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ντιναμό Κιέβου για τον σέντερ φορ Ντιομαρσί Εμποκανί.

Σε ό,τι αφορά στον Μάρκο Ντέβιτς, η διαφορά στο οικονομικό είναι σημαντική και την ίδια στιγμή ο ίδιος φέρεται να έχει καλή πρόταση από την Παρτιζάν. Πιο προσιτή είναι η περίπτωση του Κάλου Ούτσε, που και πιο φθηνός είναι, αλλά και ως ελεύθερος δεν υπάρχει πίεση να αποκτηθεί εντός της ημέρας. Φυσικά πάντα παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει προσθήκη στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: