Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα!!

Στην ελληνική πραγματικότητα καλείται να προσγειωθεί ο Ατρόμητος που αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στα Περιβόλια, στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα
Στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον Ατρόμητο (21.30 Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr).

H ομάδα του Περιστερίου καλείται να αφήσει πίσω της τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Φενερμπαχτσέ και να αλλάξει ρότα στη φετινή πορεία, στρέφοντας αποκλειστικά την προσοχή της στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις.

Μετά τη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να κάνει το «δύο στα δύο», υπόθεση που μόνο εύκολη δεν είναι, απέναντι στον Πλατανιά που ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα και να δώσει χρόνο συμμετοχής στις… ρεζέρβες, στο έκτο φετινό επίσημο ματς των «κυανόλευκων». Βέβαια το ροτέισον θα είναι περιορισμένο με τους Στόιτσεφ, Κούρο και Μπρίτο να αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη, η ομάδα των Χανίων σίγουρα ποντάρει στο παράγοντα «κόπωση», από τα διαδοχικά παιχνίδια που έχει δώσει ο σημερινός της αντίπαλος, σε μια προσπάθεια να κάνει σεφτέ στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στους ανέτοιμους Ράμος και Τσουράκη, καθώς και στους Δημήτρη και Τζιμόντζι, ενώ νέο πρόσωπο που στελεχώνει την αποστολή των Χανιωτών είναι ο Πάγκαλος.

Η πλάστιγγα της προϊστορίας γέρνει αισθητά υπέρ του Ατρομήτου, αφού οι φιλοξενούμενοι στα έξι παιχνίδια με αντίπαλο τον Πλατανιά σε Περιστέρι και Χανιά δεν έχουν ηττηθεί ποτέ και έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Πιθανές ενδεκάδες

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Μπανανά, Σελίν, Στανισλαβίεβιτς, Μαχαματ, Ντίνας, Τζιλβάν, Μεδνρινός, Ανγκούλο.
Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γοδόι, Ουσέρο, Στόιτσεφ, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ναπολεόνι.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Πάτρας (Μακεδονίας), Τέταρτος: Μήτσιος (Ηπείρου)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 29 Αυγούστου

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-2

O Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα μείνει στην ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, ήρθαν δύο γκολ από κόντρες στο φινάλε για να πάρει τη νίκη, 2-0.


Πανθρακικός-Βέροια 0-2

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε η Βέροια επικρατώντας 2-0 του Πανθρακικού μέσα στην Κομοτηνή, με τον Τζαμέλ Αμπντούν να είναι ο πρωταγωνιστής σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.


Ξάνθη-ΑΕΚ 0-0

Την υπομονή που θα πρέπει να δείξει κι ο κόσμος της έβγαλε η ΑΕΚ στην Ξάνθη. Αποφεύγοντας να ρισκάρει, η «Ένωση» έμεινε αήττητη σε μια έδρα που θα δυσκολευτούν όλοι, αλλά περιορίστηκε στο άγευστο 0-0.



Κυριακή 30 Αυγούστου

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 0-2

Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε ευκαιρίες, αλλά τους τρόπους για να σκοράρει τους είχε ο Παναιτωλικός που με γκολ των Ουάρντα (34’) και Βιγιαφάνιες (96’) «απέδρασε» από την Αρκαδία με το «διπλό» (0-2).



Ηρακλής-Πανιώνιος 0-1

Ο Ηρακλής πίεσε, έχασε ευκαιρίες, όμως ο Πανιώνιος του την… έφερε. Με killer τον Μπακασέτα, οι κυανέρυθροι νίκησαν (1-0) και χάλασαν την επιστροφή του Γηραιού μπροστά στο κοινό του μετά από 4 χρόνια.



Παναθηναϊκός-Καλλονή 4-0

Το πρώτο βήμα του restart μετά την Καμπάλα έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επικράτησαν εύκολα 4-0 της Καλλονής, έβγαλαν αντίδραση κι έδειξαν πως πήραν το μήνυμα του κόσμου για... πρωτάθλημα.


ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-1

Καμία σχέση δεν έχει ο ΠΑΟΚ… εσωτερικού με αυτόν της Ευρώπης. Ο «Δικέφαλος» έγινε παιχνιδάκι στα χέρια του ΠΑΣ που τον νίκησε 3-1 στα Γιάννενα με ήρωα τον Βελλίδη. Αποβλήθηκε ο Ζάιρο.



Δευτέρα 31 Αυγούστου

Πλατανιάς-Ατρόμητος (21:30, Novasports 1) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: