Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Όλσεν: «Προσπαθώ να προσαρμοστώ»

Η αλήθεια είναι πως ο Ρόμπιν Όλσεν δεν έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Σουηδός τερματοφύλακας υποστηρίζει πως ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί.

Όλσεν: «Προσπαθώ να προσαρμοστώ»
Σε στάδιο προσαρμογής βρίσκεται ακόμη ο Ρόμπιν Όλσεν ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει πως μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για το τέρμα του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ο Σουηδός τερματοφύλακας τόνισε πως προσπαθεί να μπει στο… κλίμα αφού τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζουν να έχουν διαφορές σε σχέση με αυτά που… ήξερε.

Συγκεκριμένα, ο Όλσεν δήλωσε:

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι ο καιρός. Είχε ζέστη όταν έφτασα στην Ελλάδα. Αλλά μετά μπορείς να το συνηθίσεις και να κάνεις προπόνηση με αυτές τις συνθήκες. Το ποδόσφαιρο επίσης είναι διαφορετικό. Υπάρχει διαφορετικό σύστημα, διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικοί παίκτες. Αλλά με τον χρόνο πρέπει να συνηθίσεις. Προσπαθώ να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικά, ακόμη και η θερμοκρασία. Δεν είναι δύσκολα, αλλά είναι διαφορετικά. Αργά και σταθερά προσπαθώ να μπω στο κλίμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: