Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι ο Κάμπελ!!


Την πρόθεση της Γαλατασαράι να αποκτήσει τον Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ, φέρνουν στο φως τουρκικά δημοσιεύματα που μιλούν για ενδεχόμενη συμφωνία ακόμα και μέσα στη μέρα.

Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι ο Κάμπελ
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η Γαλατασαράι θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, προκειμένου να εντάξει στο ρόστερ της πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου τον Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού που έχει περάσει από τις Λοριάν, Ρεάλ Μπέτις και Βιγιαρεάλ, αποτελεί επιλογή του Χαμζά Χαμζάογλου, για να πλαισιώσει επιθετικά τον Λούκας Ποντόλσκι που έχει περάσει ήδη το κατώφλι της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Το γεγονός μάλιστα πως δύσκολα θα παραμείνει στη Γαλατασαράι ο Μπουράκ Γιλμάζ που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, ενισχύει τα σενάρια για πιθανή κρούση της τούρκικης ομάδας για την απόκτηση του Κάμπελ.

Οι πληροφορίες από την Τουρκία κάνουν λόγο για πρόταση στην Άρσεναλ ύψους 7 εκ. ευρώ, την οποία οι «κανονιέρηδες» είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν, με τις συνομιλίες ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι συνεχής τις τελευταίες ώρες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Κοσταρικανός επιθετικός ήταν στην αποστολή της Λονδρέζικης ομάδας στο παιχνίδι με τη Νιουκαστλ, παρά το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: