Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Οι Ισπανοί στέλνουν Ντε Χέα στη Ρεάλ!!

Όλο και περισσότερο φουντώνουν τα σενάρια στον ισπανικό Τύπο για τη μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Οι Ισπανοί στέλνουν Ντε Χέα στη Ρεάλ
Τόσο η εφημερίδα «Marca» όσο και η «As» αναφέρουν στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, για να αποκτήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, που ολοκληρώνεται για την Ισπανία τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κρατήσει πάντως όπως όλα δείχνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά για την θετική ή όχι έκβαση της μεταγραφής.

Στο δημοσίευμα της η «Marca» ωστόσο αναφέρει πως στο τέλος θα ξεπεραστεί ο σκόπελος των 40 εκ. ευρώ που ζητούν ως αντάλλαγμα οι «κόκκινοι διάβολοι» και η «βασίλισσα» θα ολοκληρώσει αισίως στο τέλος, τη μεταγραφή του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη πάντως υπάρχει και το σενάριο να μην ολοκληρωθεί η «παντρειά» Ντε Χέα και Ρεάλ Μαδρίτης, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Ράφα Μπενίτεθ να μη μοιάζει ζεστός στο ενδεχόμενο να δαπανήσει το ποσό που ζητάει η Γιουνάιτεντ, για έναν ποδοσφαιριστή το συμβόλαιο του οποίου λήγει και μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: