Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Πεντάρα με Εσιέν!!

Την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, έστω και σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με το Αιγάλεω, έκανε ο Μικαέλ Εσιέν. Τα ποιοτικά λεπτά του Γκανέζου μέσου και οι σκόρερ.

Πεντάρα με Εσιέν!
Άργησε, αλλά πλέον είναι εδώ! Ο Μικαέλ Εσιέν έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, έστω και στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με το Αιγάλεω, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν 5-0 στο Κορωπί αγωνιζόμενοι με όσους δεν έπαιξαν κόντρα στην Καλλονή.

Ο Γκανέζος μέσος αγωνίστηκε για 65 λεπτά, προτού δώσει τη θέση του στον Αγγελόπουλο, δείχνοντας την ποιότητά του, αλλά και ότι θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο για να δείξει όλα του τα προσόντα. Δύο γκολ πέτυχε ο κολλητός του στην ομάδα, Ατζαγκούν, ενώ από ένα πέτυχαν οι Κλωναρίδης, Τριανταφυλλόπουλος και Καλτσάς.

Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Γιαννακόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Τελάντερ, Χουχούμης, Εσιέν (65’ Αγγελόπουλος Β.), Κουτρουμπής, Δώνης, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Οι Καρέλης, Νίνης και Πράνιτς απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές Ελλάδας και Κροατίας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις επάλξεις την Πέμπτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: