Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Περισσότερα από 10 εκ. η αποζημίωση του Ρότζερς!!

Μπορεί η Λίβερπουλ να μην «κάηκε» για την αποχώρηση του Μπρένταν Ρότζερς, ωστόσο οικονομικά αναμένεται να... πονέσει, μιας και ο Βορειοϊρλανδός κόουτς μπορεί να αξιώσει πάνω από 10 εκ. λίρες ως αποζημίωση μετά την απόλυσή του!
Η Λίβερπουλ πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Μπρένταν Ρότζερς από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αναμένεται να το πληρώσει. Κυριολεκτικά.
Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας τον Μάιο του 2014, στο οποίο δεν υπάρχει κάποια ρήτρα σχετικά με το ενδεχόμενο ενός πρόωρου «διαζυγίου», παρά μόνο μπόνους στόχων και συμμετοχών. Κάτι ανάλογο με τους παίκτες δηλαδή.
Με απλά λόγια, ο Ρότζερς μπορεί πλέον, μετά και την επίσημη απόλυσή του, να αξιώσει όλο το υπόλοιπο ποσό που προβλέπει το συμβόλαιό του μέχρι τη λήξη του, το οποίο ανέρχεται σε περισσότερα από 10 εκ. λίρες!
*Πηγή: England365.gr*

«Να προετοιμαστούμε για την αποχώρηση του Μανέ»

Ο Σαντιό Μανέ «βγάζει μάτια» με τη Σαουθάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ της φετινής σεζόν και ο Ρόναλντ Κούμαν φρόντισε να... προετοιμάσει τους οπαδούς της ομάδας για μία πιθανή αποχώρηση του παίκτη στο τέλος της σεζόν.
Δεδομένες θεωρεί ο Ρόναλντ Κούμαν τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της Σαουθάμπτον το ερχόμενο καλοκαίρι για τον Σαντιό Μανέ.
Η εμφάνισή του επί της Τσέλσι το Σάββατο ήταν η... κορύφωση, σε μία γενικά εξαιρετική σεζόν που διανύει μέχρι στιγμής ο 23χρονος και ο Ολλανδός κόουτς τόνισε πως... τον απολαμβάνει, όσο τον έχει ακόμα στο ρόστερ της ομάδας.
«Ίσως κάποια μέρα να χάσουμε τον Μανέ, αλλά τότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Ξέρετε ότι στην κατάστασή μας, εάν ένας τέτοιου είδους παίκτης παίξει όπως σήμερα (σ.σ χθες), θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον στο τέλος της σεζόν, ωστόσο τώρα απολαμβάνουμε να βλέπουμε τον Μανέ στην ομάδα μας», ανέφερε.
*Πηγή: England365.gr*

Φούνες Μόρι: «Σαν το Superclasico»!

Ένιωσε για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα του ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ και έμεινε έκπληκτος! Ο Ραμίρο Φούνες Μόρι αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του Έβερτον- Λίβερπουλ, παρομοιάζοντάς το με το απόλυτο παιχνίδι της Αργεντινής, Ρίβερ- Μπόκα!  
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Το ντέρμπι εδώ έχει ιστορική σημασία και απόλαυσα το τρομερό πάθος των οπαδών. Έχει την ίδια σημασία με το Superclasico στη χώρα μου. Ακούγοντας τους οπαδούς στο Γκούντισον να φωνάζουν, καταλάβαινες ότι συμμετείχες σε ένα πολύ σημαντικό ματς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα της Έβερτον:
«Πρέπει να εγκλιματιστώ περισσότερο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πραγματικά μου αρέσει πολύ  αυτό που ζω και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Η Πρέμιερ Λιγκ στηρίζεται στη δύναμη και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό».
*Πηγή: England365.gr*

Επιστρέφουν Κάρολ και Βαλέντσια!

Στη διάθεση του Σλάβεν Μπίλιτς θα βρίσκονται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος οι Άντι Κάρολ και Ένερ Βαλέντσια, οι οποίοι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους και αναμένεται άμεσα να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Ακόμα δύο «όπλα» θα έχει στη φαρέτρα του μέσα στις επόμενες μέρες ο Σλάβεν Μπίλιτς.
Ο λόγος για τους Άντι Κάρολ και Ένερ Βαλέντσια, οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στην επιστροφή τους στην ενεργό δράση, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν αμφότεροι.
Από τη μία πλευρά, ο Άγγλος στράικερ αναμενόταν στην αποστολή της Γουέστ Χαμ για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σάντερλαντ (2-2), ωστόσο απουσίαζε. Σίγουρα πάντως θα δηλώσει το παρόν στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, μετά τη διακοπή.
Ο Βαλέντσια από την άλλη δεν έχει αγωνιστεί από την έναρξη της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού στο πόδι και μετά τα διεθνή παιχνίδι θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.
*Πηγή: England365.gr*

Κυνηγάει Αφόμπε η Άστον Βίλα!!

Στην αναζήτηση επιθετικού ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου βρίσκεται η Άστον Βίλα, με τον στράικερ της Γουλβς, Μπενίκ Αφόμπε, να βρίσκεται στη λίστα του Τιμ Σέργουντ.
Το όνομα του Μπενίκ Αφόμπε βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Άστον Βίλα.
Ο 22χρονος στράικερ, ο οποίος σκόραρε δις στο ματς της Γουλβς κόντρα στη Χάντερσφιλντ την Κυριακή, κοστολογείται γύρω στα 10 εκ. λίρες, ποσό, όχι απαγορευτικό για τους «χωριάτες».
Ο Τιμ Σέργουντ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην επιθετική του γραμμή, η οποία έχει σκοράρει μόλις οχτώ φορές τη φετινή σεζόν και ευελπιστεί στην απόκτηση του νεαρού Άγγλου την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο για να βγει από το... αδιέξοδο.
*Πηγή: England365.gr*

Μαρτίνεθ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Μία αρκετά καλή εμφάνιση, ικανή να της δώσει το «τρίποντο» της νίκης, πραγματοποίησε η Έβερτον στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ κόντρα στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον τεχνικό των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Υπό άλλες συνθήκες, ένας βαθμός κόντρα στη Λίβερπουλ θα ήταν θεωρητικά καλός.
Βάσει ωστόσο της εμφάνισης που πραγματοποίησε η Έβερτον στο ντέρμπι της Κυριακής, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, μιας και εκτιμά ότι η ομάδα του έπρεπε να πάρει τη νίκη
«Είναι ένα από τα παιχνίδια που δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε με το αποτέλεσμα. Νομίζω πως η απόδοσή μας ήταν αρκετά καλή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά χρειάζεται να τους κερδίσεις αυτούς τους τρεις πόντους. Δεν νομίζω ότι ότι είχαμε αυτή τη λίγη τύχη που χρειάζεται όταν είσαι μπροστά στο τέρμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

Σενάριο για Σάντερλαντ-Μόγιες!

Το όνομα του Ντέιβιντ Μόγιες είναι το τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων της Σάντερλαντ για την κενή θέση του προπονητή, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία.
Οι «μαυρόγατες» έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση τεχνικού μετά την απομάκρυνση του Ντικ Άντβοκατ και τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών στη Νησί θέλουν τον Ντέιβιντ Μόγιες να βρίσκεται πλέον μεταξύ των υποψήφιων διαδόχων του Ολλανδού!
Ο Σκωτσέζος της Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν συγκαταλέγεται πάντως στα φαβορί για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της Σάντερλαντ, καθώς στην παρούσα φάση ο πιθανότερος αντικαταστάτης θα είναι ένας εκ των Σον Ντάις, Νάιτζελ Πίρσον και Σαμ Άλαρνταϊς.
*Πηγή: England365.gr*

Χάνει τα ματς της Βραζιλίας ο Κουτίνιο!

Χωρίς τον Φιλίπε Κουτίνιο θα παραταχθεί η εθνική ομάδα της Βραζιλίας στα παιχνίδια με Χιλή και Βενεζουέλα. Ο Κακά θα πάρει τη θέση του άσου της Λίβερπουλ στην αποστολή.
Όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα (5/10) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των «κόκκινων» αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάσει από τα δύο πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το είδος ή το μέγεθος του τραυματισμού του Κουτίνιο, την θέση του οποίου στην αποστολή της «σελεσάο» θα πάρει ο Κακά.
*Πηγή: England365.gr*

Κάλεσε Ντόρανς ο Στράχαν!!

Τον Γκράχαμ Ντόρανς της Νόριτς κάλεσε στην εθνική ομάδα της Σκωτίας ο Γκόρντον Στράχαν.
Μόλις χθες έγινε γνωστό πως ο μέσος της Γουλβς, Κέβιν ΜακΝτόναλντ, θα χάσει τα ματς με Πολωνία και Γιβραλτάρ στο φινάλε των προκριματικών του Euro 2016 και σήμερα ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του στην αποστολή.
Αυτός θα είναι ο Ντόρανς, ο οποίος κλήθηκε μετά από δύο χρόνια και πάλι στην εθνική ομάδα της Σκωτίας για να καλύψει το κενό που δημιουργείται στον άξονα λόγω της απουσίας του άσου των «λύκων».
Ερωτηματικό για τα δύο τελευταία ματς, στα οποία οι Σκωτσέζοι θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις λιγοστές πιθανότητες που έχουν για μια θέση στα μπαράζ, αποτελεί και η συμμετοχή του αμυντικού της Σέλτικ, Τσάρλι Μόλγκροου.
*Πηγή: England365.gr*

Ο Έρικσεν… παρακολουθεί Πίρλο!!

Από τον σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ, Αντρέα Πίρλο, έχει πάρει «μαθήματα» ο Κριστιάν Έρικσεν και τα αποτελέσματα φάνηκαν! Με δύο δικά του χτυπήματα, ο Δανός μεσοεπιθετικός κράτησε όρθια την Τότεναμ στην έδρα της Σουόνσι (2-2)!  
«Έβλεπα τον τρόπο που εκτελούσε φάουλ ο Πίρλο. Τα έκανε να φαίνονται τόσο εύκολα. Όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του, ήξερε αμέσως τι πρέπει να την κάνει. Όλοι όμως έχουν διαφορετικό τρόπο που τα κάνουν. Έτσι και εγώ έχω τον δικό μου και όπως φαίνεται, δουλεύει», τόνισε ο Δανός μεσοεπιθετικός.
Μάλιστα, όσο και αν ακούγεται παράξενο, αποκάλυψε ότι έχει πολύ καιρό να προπονηθεί στις εκτελέσεις φάουλ, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο γόνατο!  «Η προπόνησή μου ήταν καθαρά για το αγωνιστικό μέρος. Με τις εκτελέσεις φάουλ έχω να ασχοληθώ τουλάχιστον ενάμιση μήνα. Ξέρω ότι έχω καλά χτυπήματα και πάντα έχω καλό προαίσθημα».
*Πηγή: England365.gr*

«Έχει όραμα για τον Άρη ο Καρυπίδης» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Τάτος και αναφέρθηκε στην νικηφόρα πρεμιέρα του Άρη στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε λίγο καιρό μαζί όλα τα παιδιά και χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε μια καλή ομάδα. Κερδίσαμε 2-0 όμως μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα τέρματα. Θέλουμε να κερδίζουμε, να ανεβεί η ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο ένας και ο άλλος. Χρειάζεται υπομονή, είμαστε νέα ομάδα, σε λίγο καιρό θα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται ο Άρης για να δέσει: «Μπορεί στο επόμενο παιχνίδι να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε δεθεί αμέσως. Είμαστε νέα ομάδα, ο προπονητής θέλει να μας περάσει τα στοιχεία του και δεν γίνονται αυτά από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται διάρκεια. Είμαστε λίγο πίσω και προσπαθούμε μέσα από τις συνεχείς προπονήσεις να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση, όχι όμως από τη μία μέρα στην άλλη».

Για το προσωπικό του κίνητρο στη Γ’ Εθνική: «Δεν έχει σημασία που παίζουμε στη Γ’ Εθνική. Εγώ αυτό επέλεξα, να γυρίσω στην ομάδα. Ήξερα που θα παίζω, δεν είναι υποτιμητικό. Άλλωστε από εκεί ξεκινήσαμε όλοι μας. Πάνω απ’ όλα πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι αγχωμένος και πικραμένος με όλα αυτά που γίνονται κάθε χρόνο στην ομάδα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Το έχει πει ο πρόεδρος ότι έχει όραμα για τον Άρη και φαίνεται αυτό με τις κινήσεις του. Δεν είναι τυχαίο ότι έρχεται και βάζει λεφτά. Μακάρι να είναι καλά και να στηρίζει την ομάδα και εμάς, και με τη βοήθεια του κόσμου να πάνε όλα καλά».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Τάτος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

«Δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Κυριακίδης και αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ηρακλή στα Γιάννινα καθώς και στο πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που σκόραρε: «Ήταν όντως ένα πολύ όμορφο γκολ. Αν κερδίζαμε κιόλας θα ήμουν διπλά χαρούμενος. Όταν βρεθείς εκτός περιοχής έχεις πάντα στο μυαλό σου να σουτάρεις, ειδικά αν βρεις κενό χώρο μπροστά σου. Είδα τη μπάλα που έσκαγε και σούταρα. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, την κοπέλα μου και τον κόσμο του Ηρακλή».

Για το ματς: «Δεχθήκαμε δύο γκολ που τα είχαμε επισημάνει ότι τα συνηθίζει ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι αποσυντονιστήκαμε και δεχθήκαμε τα δύο γκολ, όμως, πεισμώσαμε και δεν παρατήσαμε το παιχνίδι».

Για το αν παίζει ο Ηρακλής με την πλάτη στον τοίχο: «Σίγουρα υπάρχει πίεση, όμως, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να κερδίζουμε. Αυτό θέλαμε και χθες και φάνηκε κι αυτό. Δεν κλειστήκαμε πίσω και μετά που ισοφαρίσαμε προσπαθήσαμε για το τρίτο γκολ, όμως, αυτό δεν ήρθε».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος ζει για τέτοια παιχνίδια, και αυτά περιμένει να δει. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και μακάρι να πετύχω και σε αυτό ένα παρόμοιο γκολ».

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, και δουλεύει απίστευτα πολύ, τόσο αυτός όσο και το τιμ του. Είναι πολύ σοβαρός και θα πάει ψηλά».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Κυριακίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Εχασε το ματς, κέρδισε το χειροκρότημα!!

Γράφει ο Δημήτρης Μανούσης 
O ΠΑΟΚ πλήρωσε το κακό του ημίχρονο και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό που αν και ταμπουρωμένος στο δεύτερο μέρος, φάνηκε καλύτερη  ομάδα…

Οι Πειραιώτες αιφνιδίασαν τον δικέφαλο έκανε τα δυο γκολ και διαχειρίστηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να αργεί να κάνει την αντεπίθεσή του…

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι και να ζητήσει πολλά περισσότερα, αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε ένα εξαιρετικό Ρομπέρτο που έβγαζε και τα «άουτ»…

Η μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ ήταν στο πρώτο ημίχρονο το μεγάλο πρόβλημα, αφού «στραγγαλίστηκε» από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού…

Μη έχοντας τον παίκτη που θα κάνει παιχνίδι και θα δέσει τις γραμμές, ο ΠΑΟΚ κόπηκε στα δυο και δεν μπόρεσε να μείνει στον αγώνα…

Το βάρος του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να κρατηθεί από νεαρό Πέλκα που απογοήτευσε με την εμφάνισή του κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ που μπήκε στην επανάληψη μεταμορφωμένος αν και είχε χρόνο δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι ελέω Ρομπέρτο που κατέβασε ρολά και δεν άφησε να γίνουν γκολ οι κλασικές ευκαιρίες που είχε…

Παρά τα προβλήματα του ο ΠΑΟΚ για άλλη μια φορά έκανε ευκαιρίες, πάτησε περιοχή, στερήθηκε το γκολ, έχασε αλλά χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του…

Κι αυτό είναι το μεγάλο φετινό του κέρδος, την ανταπόκριση του κόσμου του στην προσπάθεια που κάνει φτιάχνοντας μια καινούργια ομάδα…

Σαφώς αυτή ήττα αφήνει τον ΠΑΟΚ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος δεν τον αφήνει όμως πίσω στην προσπάθειά του.

Χθες ο ΠΑΟΚ συν όλα τα άλλα ήταν και άτυχος αφού θα μπορούσε να αλλάξει την μοίρα του πετυχαίνοντας ένα γκολ που το άξιζε…

Κάποιοι μίλησαν για μια «εύκολη» νίκη του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα που ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, οξύμωρο…

Καθόλου εύκολη δεν ήταν η επικράτηση των Πειραιωτών, ο ΠΑΟΚ του δευτέρου ημιχρόνου άξιζε πολλά άσχετα αν δεν του επέτρεψε ο Ρομπέρτο να τα πάρει…

Η επαναφορά του Πέλκα αντί του Σάμπο δεν βοήθησε απεναντίας προβλημάτισε και χάθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο…

Η αναγκαστική αλλαγή του Κωνσταντινίδη ήταν ακόμη ένα στοιχείο που επιρέασε την εξέλιξη του αγώνα αφού στον τραυματισμό του έγιναν λάθη που έφεραν το γκολ του Ολυμπιακού…

Ο ΠΑΟΚ χθες στην Τούμπα έχασε μετά από τριάμισι χρόνια, κέρδισε όμως το χειροκρότημα και την εμπιστοσύνη του κόσμου του…  

*Πηγή: metrosport.gr*

Κούτσης: «Το καφριλίκι να αποτελέσει παρελθόν»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης και μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.


Για την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων: «Ασφαλώς και υπάρχει διαφορά ποιότητας. Ο Ολυμπιακός έχει βάθος στο ρόστερ του και παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε τη δυνατότητα να αλλάξει κάποιους παίκτες να βάλει κάποιους πιο ξεκούραστους. Και ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και θα μπορούσε να τα καταφέρουν χθες αλλά ο Ολυμπιακός έχει ισάξιους. Ήταν πιο φρέσκοι οι ποδοσφαιριστές του Σίλβα. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο μέρες λιγότερες να ξεκουραστεί.»

Για το αν είναι δικαιολογία η κούραση: «Δεν είναι δικαιολογία αλλά είναι γεγονός. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν συνηθίσει να έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους όπως ο Ολυμπιακός που έχει πιο έμπειρους παίκτες.»

Για την διαφορά του Ρομπέρτο με τον Όλσεν: «Δεν μπορείς να κρίνεις έναν παίκτη από ένα παιχνίδι αλλά μόνο από την πορεία του. Τον Ρομπέρτο δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Ο Ισπανός έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του εδώ και πάρα πολύ καιρό.»

Για τον Φορτούνη: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας. Η συμπεριφορά του δείχνει ότι θα γίνει ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής.»

Για τον Μπερμπάτοφ: «Είναι ένας παίκτης διεθνούς κλάσης, δεν το συζητάμε αν είναι καλός παίκτης. Το πώς αγωνίζεται δείχνει την ποιότητα του. Ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αυτός που θα τραβήξει και τους υπόλοιπους. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος, πρέπει να υπάρξει και χρόνος προσαρμογής, εκτιμώ όμως ότι πολύ γρήγορα θα ανεβάσει τον ΠΑΟΚ και θα τον φτάσει εκεί που πρέπει.»

Για την ήρεμη ατμόσφαιρα χθες στην Τούμπα: «Το πιο ευχάριστο που έγινε χθες. Βλέπουμε ότι ο κόσμος έχει ωριμάσει. Και αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί ο αγώνας είναι γιορτή. Αν ένας οπαδός θέλει μια φορά να κερδίσει η ομάδα του, ο ποδοσφαιριστής το θέλει 100. Ασφαλώς έπαιξε ρόλο η κατάθεση στεφάνου από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το καφριλίκι πρέπει να μείνει πίσω, έχει ωριμάσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και μακάρι να το διατηρήσει.»

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του: «Είναι δύσκολο να με δείτε φέτος σε πάγκο γιατί στη Β Εθνική υπάρχουν ειδικές συνθήκες όπως τα γήπεδα, οι μπάλες. Μου έχει τύχη να είμαι σε ομάδα στη Β Εθνική και να έχουμε 10 μπάλες για να προπονηθούμε.»

*Πηγή: metrosport.gr*

Τουρσουνίδης: «Ήθελα να ξεντυθώ και να παίξω» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε για τη βράβευση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το νέο ξεκίνημα που κάνουν φέτος οι «ασπρόμαυροι»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη βράβευσή του: «Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη. Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου, και όταν 30000 κόσμος σηκώνεται και να σε αποθεώνει, θα έλεγα πως είναι μια επιβράβευση για όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου στον ΠΑΟΚ. Ευτύχησαν να παίξω στην ομάδα που αγάπησα από μικρό παιδί και πήγαινα στις εκδρομές. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, εκείνη τη στιγμή ήμουν αγχωμένος μπλοκαρισμένος, δεν ήθελα να φύγω. Αν μπορούσα, θα πήγαινα στα αποδυτήρια να ξεντυθώ και να παίξω. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όχι μόνο για έμενα, για την ενέργεια που έχει καθιερώσει κάθε Κυριακή με τη βράβευση ενός βετεράνου. Είναι μεγάλη τιμή, έστω και για ένα παιχνίδι, να μπαίνεις στην Τούμπα και να σε χειροκροτεί ο κόσμος. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την εκτίμησή του προς εμένα που είναι αμοιβαία».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είναι μια καλή ομάδα. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, ένας νέος προπονητής που προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του. Ήρθε ο Άρνεσεν και άλλαξαν πολλά προς το καλύτερο στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που προέχει για να δημιουργηθεί ο ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε, θέλει πολύ μεγάλη πίστωση χρόνου στήριξη και υπομονή από τον κόσμο. Επίσης θα το ξαναπώ, πως στον ΠΑΟΚ πρέπει να έρθουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Τουρσουνίδης

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Στο εδώλιο της UEFA Μπενφίκα και Ατλέτικο!!

Μπενφίκα και Ατλέτικο κλήθηκαν σε απολογία από την UEFA γιά όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης των δύο ομάδων για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Θυμίζουμε ότι οι οπαδοί της Μπενφίκα πετάξανε καπνογόνα σε αυτούς της Ατλέτικο Μαδρίτης, με ένα 2χρονο παιδάκι να κινδυνέψει να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα πως εξετάζει τα γεγονότα με τους δύο συλλόγους να απολογούνται ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA στις 15 του μήνα.

Από την πλευρά της η Μπενφίκα κατηγορείται για τα επεισόδια που ξεκίνησαν οι οπαδοί της, ενώ από τη μεριά της η Ατλέτικο για υπεράριθμη παρουσία οπαδών στις κερκίδες και την μη τήρηση των προβλεπόμενων κενών στις σκάλες και τα διαζώματα του γηπέδου.

Για ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν η UEFA έχει επιβάλει χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα και μεμονωμένο κλείσιμο κερκίδων σε επόμενες αναμετρήσεις.
*Πηγή: metrosport.gr*

«Ίσως ενόχλησα γονείς και εξωδιοικητικούς που ήθελαν να έχουν λόγο» (audio)

Για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΣ Άρης μίλησε στο Metropolis95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο πρώην, πλέον, τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών των «κιτρίνων» Λεωνίδας Βόσδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η λύση της συνεργασίας ήταν κοινή συναινέσει. Ο επίσημος λόγος είναι πως όπως μου ανέφερε ο υπεύθυνος ακαδημιών μετά από συνάντησή του με τον Καρυπίδη, του εκφράστηκε η πρόθεση από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος να αναλάβει αυτός τις ακαδημίες. Ήταν μια εξαιρετική ιδέα και το δέχτηκα αφού γίνεται για το καλό του Άρη. Το κακό είναι πως αργότερα έμαθα ότι δεν έγινε η συγκεκριμένη συνάντηση».

Για την θέση του ΑΣ: «Η σύμβασή μου ήταν με τον ΑΣ και με αυτούς θα καθίσω να συζητήσω τι θα γίνει στο μέλλον. Όχι με τον υπεύθυνο ακαδημιών. Ο επίσημος Άρης έβγαλε ανακοίνωση ότι λύεται η συνεργασία κοινή συναινέσει άρα προφανώς αποδέχτηκε την ιστορία αυτή».

Για το αν θεωρεί πως ενόχλησε κάποιους: «Από την πρώτη στιγμή που πήγα στον Άρη σίγουρα κάποιους ενόχλησα. Το πρώτο μέλημά του ήταν να περιχαρακώσω τις ακαδημίες και τους προπονητές γιατί βάλλονταν. Έκανα συμφωνίες με ψυχολόγους, διατροφολόγους, ορθοπεδικούς και άλλους γιατρούς και γενικότερα θεωρώ πως το έργο μου ήταν επικοδομητικό. Από εκεί και πέρα είναι πιθανό να ενόχλησα κάποιους γονείς ή εξωδιοικητικούς που ήθελαν να έχουν λόγο».

Για το αν διαπίστωσε προσπάθεια παρέμβασης: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση και όταν κατάλαβα ότι πήγε να γίνει παρέμβαση το θέμα λύθηκε αμέσως».

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Γιαννούλης: «Καλύτερα στη Βέροια και να παίζω!» (audio)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας Δημήτρης Γιαννούλης και μίλησε για την ομάδα του αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Για το αν προτιμάει τον πάγκο του ΠΑΟΚ ή να παίζει βασικός στη Βέροια: «Λόγω ηλικίας είναι καλύτερα να είμαι στη Βέροια και να παίζω για να παίρνω εμπειρίες, να ψηθώ και να μπορέσω να γυρίσω στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.»

Για το χθεσινό πέναλτι της Βέροιας: «Ο Μπαργκάν βάζει τα χέρια του και από βίντεο που είδα αργότερα είναι πέναλτι.»

Για τις μεταγραφές και τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί: «Έχουμε καλούς παίκτες, υπάρχει η ψυχολογία ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

Για τον ΠΑΟΚ: « Άσχετα με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει μια καλή πορεία, καμία σχέση με τις άλλες χρονιές.»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Διαφορά ποιότητας, δυο στιγμές αδυναμίας στο κέντρο της άμυνας, αλλά και γκίνια!!

Αρθρογραφεί ο Στέλιος Γρηγοριάδης 
Ας αρχίσουμε με μια παραδοχή. Ο Ολυμπιακός, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, είναι μια κλάση ανώτερος από τον ΠΑΟΚ. Εχει πιο ποιοτικούς παίκτες και είναι καλύτερη ομάδα. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός επικράτησε, δημιούργησε τρεις - τέσσερις επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του ΠΑΟΚ και κατόρθωσε να σκοράρει δυο φορές, επωφελούμενος από δυο στιγμές ολιγωρίας στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά, εξασφάλισε τη νίκη πριν ακόμη εκπνεύσει το ημίωρο και από εκεί και πέρα δεν είχε τίποτε άλλο να κάνει εκτός από το να διαχειριστεί το προβάδισμά του.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε σωστά και θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αν η τύχη δεν του γύριζε την πλάτη στις καλές ευκαιρίες που και αυτός δημιούργησε έως τη λήξη του αγώνα. Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει το 1-2 τόσο με την ωραία προσπάθεια και το δυνατό σου του Μακ, όσο και με την προβολή του Αθανασιάδη, ενώ στο δεύτερο δυο φορές η μπάλα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Κασάμι και τον Ρομπέρτο και χάθηκαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες εξ αιτίας της ατυχίας, αλλά και της εξαιρετικής απόδοσης ενός τερματοφύλακα που ξέρει να χαρίζει βαθμούς στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς να είναι εντυπωσιακός, ικανοποίησε τον κόσμο του, γιατί πίεσε τον Ολυμπιακό και τον έπαιξε επί 45 λεπτά στο μισό γήπεδο. Σ' αυτό το διάστημα, ο Ολσεν ήταν θεατής του αγώνα, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του τα έδωσαν όλα επιδιώκοντας το θαύμα της ανατροπής. Ενα θαύμα που δεν έγινε γιατί είχαν γκίνια. Αν πετύχαιναν ένα έστω γκολ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, πολλά θα μπορούσαν να συμβούν.

Στα επιμέρους: Ακόμη και ανέτοιμος, ο Μπερμπάτοφ είναι πολύτιμος. “Γεμίζει” το γήπεδο και ξέρει πώς θα αντιδράσει σε κάθε φάση, συν το γεγονός ότι προκαλεί δέος στους αντιπάλους του. Μήπως θα έπρεπε να παίζει πλέον από την αρχή;

Για όσους βλέπουν ποδόσφαιρο, εξίσου πολύτιμος είναι ο Αθανασιάδης. Ολες οι ενέργειές του έχουν ουσία και είναι ο παίκτης που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκοράρει.

Τον Πέλκα βιαστήκαμε όλοι να τον αποθεώσουμε. Θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να αξιοποιήσει το αναμφισβήτητο ταλέντο του. Και ο ίδιος πρέπει να προσπαθήσει πολύ σκληρά.

Αν το να εκτελεί ο Κάτσε τα κόρνερ χαμηλά, πολύ πιο μπροστά από το πρώτο δοκάρι, είναι εντολή του Τούντορ, πρέπει σίγουρα να  αναθεωρήσει. Αν δεν ζητάει ο Κροάτης τεχνικός αυτού του τύπου την εκτέλεση, τότε ή πρέπει να τραβήξει το αυτί του Κάτσε, ή να αναθέσει τα κόρνερ σε άλλον παίκτη. Ετσι, πάντως, ποτέ δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να πετύχει γκολ από κόρνερ.

Ο Τζιόλης ήταν ο μόνος που συνέβαλε στην ανάπτυξη της ομάδας, προσέχοντας πάντα και τα αμυντικά καθήκοντά του. Κάποια στιγμή κουράστηκε και ήταν φυσιολογικό.

Το κέντρο άμυνας “τρυπήθηκε” άδοξα στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και “κοιμήθηκε” στο δεύτερο. Είναι κρίμα να μην μπορεί ο ΠΑΟΚ να σκοράρει με “στημένο”, αλλά να δέχεται πολλά γκολ από “στημένα”. Από όλους τους αμυντικούς, την καλύτερη παρουσία νομίζω είχε ο Τζαβέλλας.

Ο Μακ ορεξάτος, όπως πάντα, αλλά με αρκετές επιπόλαιες προσπάθειες και χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για τον Ρομπέτο. Κορυφαίος του ΠΑΟΚ πιστεύω ότι ήταν ο Ροντρίγκες. Δεν σταμάτησε να τρέχει ούτε δευτερόλεπτο, καλύπτοντας όλη την αριστερή πτέρυγα και ήταν ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ που πλαγιοκόπησε αρκετές φορές δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις. Του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά του.

Το ωραίο είναι ότι και ο Τούντορ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Κι όταν ρωτήθηκε αν είναι μεγάλη αυτή διαφορά ποιότητας, επιχείρησε ντρίπλα: “ Ο Ολυμπιακός είχε τερματοφύλακα που αποσόβησε δύο γκολ, ενώ πέτυχε δύο γκολ βρίσκοντας δυο φορές εστία. Αυτό μπορεί να είναι τύχη, μπορεί απλώς έτσι να είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να είναι και θέμα ποιότητας. Δεν ξέρω. Πάντως, ναι, στο ποδόσφαιρο υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων και αυτό μπορεί να το δει κανείς αρκετές φορές...”

ΟΚ. Το είδαμε και εμείς χθες. Αυτό σημαίνει, όμως, ότι θα χρειαστούν κι άλλες μεταγραφικοί περίοδοι για να ανεβεί επίπεδο ο ΠΑΟΚ και να φτάσει τον Ολυμπιακό σε ποιότητα. Κι άλλες μεταγραφικοί περίοδοι, αλλά και πιο μεγάλη δαπάνη και, κυρίως, πιο καλές επιλογές. Διότι, αν εξαιρεθεί ο Μπερμπάτοφ, οι φετινές επιλογές δεν αρμόζουν σε μια ομάδα που θέλει να λέει ότι από φέτος θα αμφισβητήσει την ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Για να ξέρουμε τι λέμε...

*Πηγή: metrosport.gr*

Θύμα «Hacking» η ΠΑΕ Ηρακλής!!

Θύμα «hacking» έπεσε για λίγα λεπτά η ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και twitter. Οι αντίδραση ήταν άμεση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα με τους λάτρης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που «εισέβαλαν» στο «κυανόλευκο» σύστημα.
iraklis gaming club 2 IRAKLIS GAMING CLUB
*Πηγή: arenafm.gr*

«Και άλλη παράταση της Γενικής Συνέλευσης»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου, μίλησε στον ARENA FM 89,4 και δήλωσε ότι η σημερινή συνέλευση θα γίνει μόνο για τυπικούς λόγους και ουσιαστικά θα πάρει παράταση για ακόμα μια βδομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
«Η συνέλευση θα γίνει για τυπικούς λόγους, την αναλάβαμε την προηγούμενη Δευτέρα για να γίνουν κάποιες διεργασίες για να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το σύλλογο αλλά δεν προκύπτει κάποιο τέτοιο σχήμα. Πρέπει όμως να γίνει τυπικά γενική συνέλευση για να πάρει παράταση για ακόμα μια βδομάδα».
Για το αν έχει εκδηλώσει κάποιος επιθυμία να ασχοληθεί: «Με κανέναν δεν έχω μιλήσει επίσημα . Αν δεν βρεθεί κάποιος θα παραμείνω ως λύσει ανάγκης. Θέμα είναι να βρεθεί κάποιος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».
Για το… μνημόνιο που θα υπογραφεί με τον κ.Καρυπίδη: «Θα αναλάβει κανονικά ο κ.Καρυπίδη την ομάδα νέων και γενικότερο τα τμήματα υποδομής. Είχε πει από την αρχή ότι τον ενδιαφέρουν τα τμήματα υποδομής και θα τα χρηματοδοτήσει αλλά ακόμα υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Θέλουμε την βοήθεια του κ.Καρυπίδη».*Πηγή: arenafm.gr*

Βαρύ το κατηγορητήριο της UEFA για ΠΑΟΚ!!

Αντιμέτωπος με την UEFA ο ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ.
Την Δευτέρα (12/10) η απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα προσπαθήσει να γλιτώσει την τιμωρία έδρας για όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Ντόρτμουντ, στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Το γεγονός, εξάλλου, ότι ο ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε να απολογηθεί με την μορφή του κατεπείγοντος, δημιουργεί αισιοδοξία ότι, τελικά, δεν θα υπάρξει κάποια εξοντωτική ποινή (για παράδειγμα αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με δεδομένο ότι ο «Δικέφαλος» ήταν υπότροπος).*Πηγή: arenafm.gr*

Απώλεια η Κορίνθιανς, στο -5 η Ατλέτικο!

Η Κορίνθιανς γλίτωσε με γκολ στο 84′ την ήττα, έτσι η Ατλέτικο Μινέιρο πλησίασε στους 5 βαθμούς την κορυφή, με την μεταξύ τους «μάχη» να πλησιάζει (video)
Με το 12ο γκολ του Ζάντσον η Κορίνθιανς προηγήθηκε στην έδρα της Πόντε Πρέτα, αλλά χρειάστηκε το γκολ του Ροντριγκίνιο στο 84′ για να γλιτώσει την ήττα (2-2).
Η Ατλέτικο Μινέιρο νίκησε 3-0 στην έδρα της Κοριτίμπα, έτσι πλησίασε την Κορίνθιανς στους 5 βαθμούς, δίνοντας έτσι έντονο ενδιαφέρον στην «μάχη» του τίτλου, καθώς φιλοξενεί την πρωτοπόρο στην 33η αγωνιστική.
Έχει δηλαδή άλλες τρεις αγωνιστικές ακόμη για να μειώσει ακόμη περισσότερο την διαφορά πριν υποδεχτεί την «Τιμάο» στο ντέρμπι κορυφής.
Η Γκρέμιο έχασε έδαφος, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Κρουζέιρο, ενώ η Βάσκο ντα Γκάμα δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από την Αβαΐ στο 86′ και δεν κατάφερε να πάρει 3η σερί νίκη, έτσι έχει δρόμο ακόμη για να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Ιντερνασιονάλ – Σπορτ Ρεσίφε 2-1 (65′ Λισάντρο Λόπες, 82′ Ροντρίγκο Ντοουράδο / 80′ Έλμπερ)
Κοριτίμπα – Ατλέτικο Μινέιρο 0-3 (41′ αυτ. Λεάντρο Σίλβα, 66′ Ζιοβάνι Αουγκούστο, 85′ πέν. Λούκας Πράτο)
Σάο Πάουλο – Ατλέτικο Παραναένσε 1-0 (72′ Ροζέριο)
Κυριακή
Φλαμένγκο – Ζοϊνβίλε 2-0 (57′ Αΐρτον, 82′ Γκαμπριέλ)
Αβαΐ – Βάσκο ντα Γκάμα 1-1 (86′ Αντρέ Λίμα / 45′ πέν. Νενέ)
Σάντος – Φλουμινένσε 3-1 (5′ Λούκας Λίμα, 11′ Μαρκίνιος Γκαμπριέλ, 84′ Νέτο Μπερόλα / 92′ Ρόμπερτ)
Πόντε Πρέτα – Κορίνθιανς 2-2 (61′ Έλτον, 64′ Φελίπε Αζεβέδο / 43′ Ζάντσον, 84′ Ροντριγκίνιο)
Κρουζέιρο – Γκρέμιο 0-0
Γκοϊάς – Φιγκεϊρένσε 2-3 (45′ αυτ. Ζε Λοβ, 67′ αυτ. Λεάντρο Σίλβα / 57′ και 60′ Ντουντού, 87′ Ραφαέλ Μπάστος)
Σαπεκοένσε – Παλμέιρας 5-1 (5′ Νέτο, 23′ Καμίλο, 55′ Τούλιο ντε Μέλο, 65′ Απόντι, 86′ Ανανίας / 58′ Ντουντού)

Η βαθμολογία

1. Κορίνθιανς 61
2. Ατλέτικο Μινέιρο 56
3. Γκρέμιο 52
4. Σάντος 46
5. Σάο Πάουλο 46
6. Παλμέιρας 45
7. Φλαμένγκο 44
8. Ιντερνασιονάλ 44
9. Πόντε Πρέτα 41
10. Σπορτ Ρεσίφε 40
11. Ατλέτικο Παραναένσε 38
12. Φλουμινένσε 37
13. Κρουζέιρο 37
14. Σαπεκοένσε 34
15. Αβαΐ 33
16. Κοριτίμπα 33
17. Γκοϊάς 31
18. Φιγκεϊρένσε 31
19. Βάσκο ντα Γκάμα 27
20. Ζοϊνβίλε 24

Ο πίνακας των σκόρερς

17 γκολ
Ρικάρντο Ολιβέιρα (Σάντος)
12 γκολ
Ζάντσον (Κορίνθιανς)
11 γκολ
Λούκας Πράτο (Ατλέτικο Μινέιρο)
9 γκολ
Αλεσάντρε Πάτο (Σάο Πάουλο)
8 γκολ
Λουάν (Γκρέμιο)
Αντρέ Λίμα (Αβαΐ)
Ενρίκε (Κοριτίμπα)
Γκαμπριέλ (Σάντος)
Αντρέ (Σπορτ Ρεσίφε)
Βάγκνερ Λοβ (Κορίνθιανς)
Μπρούνο Ρανζέλ (Σαπεκοένσε)

Όλα τα γκολ της 29ης αγωνιστικής…




*Πηγή: arenafm.gr*

«Ξεσπιτώνεται» ο Ηρακλής!!

Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των αγωνιστικών χώρων της Μίκρας θα αναγκάσουν την ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή να προπονείται για τις επόμενες μέρες σε κέντρο της Σουρωτής. Οι εργασίες στα γήπεδα της Μίκρας αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του μήνα επομένως μέχρι τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι «κυανόλευκοι» θα βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.*Πηγή: arenafm.gr*

Ρόβας: «Θα φέρουμε τον κόσμο του Άρη στο γήπεδο»

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε στον Arena fm για τη χρονιά που ξεκίνησε για τον Άρη: «Τη Γ” Εθνική την έχω ζήσει με την ΑΕΚ. Τα παιχνίδια θα είναι κλειστά και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να μη δεχτούμε γκολ. Δεν είχε καμία ευκαιρία ο αντίπαλος, η Κρύα Βρύση. Η ομάδα είναι μόλις δυο βδομάδες μαζί. Είμαστε στο 60-70% αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να κερδίζεις.
Με τον Αναστόπουλο έχω δουλέψει και στον ΠΑΣ και στον ΟΦΗ. Σε αυτές τις κατηγορίες δεν έχει σημασία αν είσαι παίκτης Α” Εθνικής. Πρέπει να δείξει ωριμότητα, προσωπικότητα. Αν πας μη μου άπτου σε αυτήν την κατηγορία είναι λάθος.
Το ματς με την Καβάλα είναι δύσκολο, αλλά ο Άρης πρέπει να κερδίζει κάθε ματς εκτός ή ενός ασχέτως αντιπάλου. Πάντως κανένα ματς δεν το παίνεις με τη φανέλα. Θα κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο μέχρι την 6η-7η αγωνιστική».
*Πηγή: arenafm.gr*

«Η ομάδα θα ανεβαίνει σιγά σιγά»

Ο Φάνης Τουντζιάρης μίλησε στon Arena fm και ανάμεσα στα άλλα τόνισε: «Ατύχησε ο Ηρακλής. Εκεί που πήγαινε να προηγηθεί, δεχόταν τα γκολ και μετά κυνηγούσε το σκορ. Σιγά σιγά η ομάδα θα ανεβαίνει. Ο Πασάς πολύ καλός ως οργανωτής, ο Κυριακίδης επίσης καλός. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω στα Γιάννενα. Εκτός έδρας θα πάρουμε πολλούς βαθμούς. Εντός έδρας κάτι πρέπει να αλλάξουμε.
Πολύ δύσκολο το γκολ του Βέλλιου. Μόνο έτσι έμπαινε αυτό το γκολ. Χρειάζεται ματς για να βρει τα πατήματά του. Είναι ικανός εκτελεστής. Αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι δημιουργοί.
Με τον ΠΑΟΚ θα γίνει ένα σκληρό ματς επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Η ομάδα περνώντας οι αγωνιστικές θα ανεβαίνει και το Δεκέμβρη, που είναι κοντά όπως είπε ο πρόεδρος, κάνεις και  μερικές προσθήκες να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Χαμός στο «Παλέ» για ένα εισιτήριο!!(Photos)

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ «σήμερα (05/10) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Τετάρτη 07/10, 19:30) και ήδη εκατοντάδες φίλοι του Άρη έσπευσαν να εξασφαλίσουν μια θέση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας για την φετινή





ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ως εξής:
* Δευτέρα 05/10 & Τρίτη 06/10: Από τις 12:00 ως τις 20:00 από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) και από το ARIS LEGEND STORE.
* Τετάρτη 07/10: Από τις 12:00 ως την έναρξη του αγώνα, από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου και από το ARIS LEGEND STORE.
* Ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Για την αγορά εισιτηρίου από φιλάθλους που θέλουν να πληρώσουν με μετρητά, είναι απαραίτητη -βάσει του νέου αθλητικού νόμου- η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ .
Επίσης, κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.
*Πηγή: arenafm.gr*

Έτσι ο Ολυμπιακός τιμώρησε τον ΠΑΟΚ μετά το 0-2!!

Ποια είναι η μεγάλη και σκληρή αλήθεια που προέκυψε από την εύκολη επικράτηση των πρωταθλητών στην Τούμπα; Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας εξηγεί στο SportDog.
Δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός! Ποιος το λέει αυτό; Το γήπεδο. Δεν υπάρχει κανένας με δικαίωμα να ομιλεί, παρά μόνον το γήπεδο. Κι όσοι, χωρίς έγχρωμα γυαλιά, θέλουν να βλέπουν τι "λέει" το γήπεδο.

Το 0-2 στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό, να το πούμε χοντρά, χωρίς να πέσουμε σε λεπτομέρειες πως προέκυψε, βγάζει μια μεγάλη αλήθεια. Μια σκληρή αλήθεια. Γι΄ αυτό όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι με το "2" στην Τούμπα.

Δυστυχώς, κι αυτό συμβαίνει μονάχα στην Ελλάδα, οι ομάδες που δεν παίρνουν πρωτάθλημα κάνουν ...αντιπολίτευση σε στυλ πολιτικών κομμάτων. Τόσο ανεύθυνα. Τόσο χυδαία. Χαρακτηρίζουν ανίκανη την κυβέρνηση κι όταν εκλεγούν αυτοί τα κάνουν το ίδιο και χειρώτερα σκατά.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Δυστυχώς. Κακό αυτό, αλλά ισχύει. Το είδαμε στην Τούμπα. Πήρε το ντέρμπυ επειδή είναι ομάδα ανώτερη. Καλύτερη.

Κάποτε ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τον Ολυμπιακό από το ...αεροδρόμιο. Ο Ολυμπιακός έχανε στη Θεσσαλονίκη διότι ήταν ο κακός του έργου και έπρεπε να τιμωρηθεί γιατί ήθελε να κλέψει τον Κούδα.

Χθες χωρίς ψαροκασέλες, χωρίς τραμπουκισμούς, τέτοιο κόντρα πισωγύρισμα, σε φίλαθλη ατμόσφαιρα ο Ολυμπιακός καθαρά και δίκαια έφθασε στο 2-0 και μετά "τιμώρησε" τον ΠΑΟΚ! Του χάρισε ένα δεύτερο ημίχρονο ολόκληρο, διότι ο Ολυμπιακός στο β΄ 45λεπτο αποσύρθηκε.

Μετά, λοιπόν, απ΄ αυτή την κρυστάλλινη νίκη και πανάξια του Ολυμπιακού η αλήθεια και η ελπίδα που βγαίνει είναι μία. Για να κτυπήσουν πρωτάθλημα οι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να γίνουν ισοϋψείς, ισοβαρείς.

ΓΙΑΤΙ έπρεπε να είναι χαρούμενος ο Σαββίδης με το 2-0 του Ολυμπιακού, γράφει ο apodytiriakias
Σκασμένος έφυγε από την Τούμπα το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Ο βάζων το χέρι στην τσέπη, ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης, άρα εξ ορισμού εκείνος που περισσότερο από κάθε άλλον ενδιαφέρεται για την ομάδα. Για το πότε, επιτέλους, ο ΠΑΟΚ θα μπει σε μια σταθερή πορεία ανόδου, πιο σωστά να ξεφύγει από την κακομοιριά του. Την κλάψα, το παράπονο, τη μοιρολατρία, όλα αυτά που μεταπολεμικά χαρακτηρίζουν την παρουσία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Της Νο1 ομάδας στην Ελλάδα με τον πολύ κόσμο και τους μετρημένους στα δάκτυλα τίτλους.
Κακώς εγκατέλειψε στεναχωρημένος το γήπεδο ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν έχει δίκαιο. Έχασε, βέβαια, η ομάδα, αλλά δεν ήταν άξια να κερδίσει. Με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ θα ήταν τυχερός αν γλύτωνε την ήττα.
Το σπουδαιότερο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν υστέρησαν. Απεναντίας, πάλαιψαν. Τα έδωσαν όλα. Και δεν κατάφεραν ούτε να σκοράρουν. Από ατυχία; Πιθανόν.
Αν και δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει πως θα αντιδρούσε στο Β' μέρος ο ανώτερος Ολυμπιακός στην περίπτωση που γινόταν το 1-2. Ο Ολυμπιακός που έσβησε τις μηχανές στην επανάληψη, που στάθηκαν αρκετά γι' αυτόν τα πρώτα 45 για το «διπλό» και γαι να δείξει τη διαφορά του απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον πιο μαχητικό ανταγωνιστή του.
Ο Ιβάν θα έπρεπε να μείνει ικανοποιημένος από το ντέρμπυ, και για την αγωνιστικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ και για τη μεγάλη αλήθεια που βγήκε! Ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τούτο και το άλλο για να φθάσει να σταθεί απέναντι στον Ολυμπιακό.
Κι αυτά «το τούτο και το άλλο» είναι ευθύνη και μέλημα του ίδιου του Σαββίδη. Αν πράγματι ποντάρει στη δυναμική του ΠΑΟΚ προκειμένου να επενδύσει, εκτός από... δηλώσεις, και χρόνο ουσίας και πρόγραμμα απόδοσης.

*Πηγή: sportdog.gr*

Με βρίζετε ΠΑΟΚτσήδες, μπάλα βλέπετε; Διαλύσατε!!

"Όσο είναι αυτός στον ΠΑΟΚ, δε θα πάρετε πρωτάθλημα ποτέ"! TΡΟΜΕΡΟΣ Αλέφαντος στο SportDog για το ντέρμπι. Ποιους κράζει, ποιους αποθεώνει; Ανάλυση για ΠΑΟ, ΑΕΚ, διεθνή!Μπορώ να βγάλω το καπέλο σε αυτόν τον προπονητή του Ολυμπιακού, δύο δύσκολα ματς μέσα σε μία εβδομάδα μου άρεσε πολύ. Όλα μου άρεσαν, όπως τα είδε και όπως τα χειρίστηκε. Ακόμα και το β΄ ημίχρονο στην Τούμπα που κάποιοι γκρινιάζουν. Έτσι πρέπει να είναι ο προπονητής, δεν είναι φίλαθλος με πατατάκια. Ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ δύσκολη βδομάδα με δύο διαφορετικά ταξίδια πήγαινε-έλα. Έβγαλε έξω τον κουρασμένο Φορτούνη και πέταξε μέσα τον Καμπιάσο τρίτο αμυντικό χαφ να διαχειριστεί το ματς και να υπερασπιστεί το 0-2. Καλά έκανε. Παίζει και ο ΠΑΟΚ μπάλα, δεν είναι μόνος του ο Ολυμπιακός ώστε να ζητάνε κάποιοι κι άλλα γκολ.

Ο Ολυμπιακός στην αρχή του ματς ήταν σα μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Επέβαλε το παιχνίδι του και καθήλωσε τον ΠΑΟΚ. Πάγωσε την Τούμπα, την τελείωσε.

Ήταν εκπληκτικός ο Ολυμπιακός στο πρώτο μισάωρο. Είναι ήδη πρωταθλητής. Και πριν το ματς της Άρσεναλ σας είχα πει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα από αυτόν τον Παναθηναϊκό, ούτε από αυτόν τον ΠΑΟΚ, και ότι θα πάρει το πρωτάθλημα για πλάκα. Μου έγραφαν διάφορες βρισιές οι ΠΑΟΚτσήδες. Νομίζουν ότι μιλάω οπαδικά. Κάθε χρόνο όμως τους τα λέω τι θα πάθουν και τα βλέπουν στη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός είναι μακράν καλύτερος από τις άλλες ελληνικές ομάδες. Πολύ ωραία έπαιξε και η άμυνα, τα στόπερ, ο Σιόβας, ο Μποτία, τα μπακ, με βοήθεια πάλι από τα δύο αμυντικά χαφ, αυτή τη φορά τον Μιλιβόγεβιτς και τον Κασάμι.

Ο Φορτούνης κένταγε, κατά μέτωπο έμπαινε, αναστάτωνε. Ο Ντουρμάζ καταπληκτικός, όχι μόνο πολλή μπάλα, αλλά και ταχύτητα και πνευμόνια και τσαγανό. Ο Ιντέγε ήταν η ευχάριστη έκπληξη, πέταξε ένα γκολ απίθανο, έδειξε ενέργεια μεγάλου παίκτη. Ήταν το καλύτερό του ημίχρονο όσο είναι στον Ολυμπιακό. Καλά, για τον Ρομπέρτο τι να λέμε, ποια άλλη ελληνική ομάδα έχει δώσει 6 εκ. ευρώ για γκολκίπερ; Το έκανε ο Μαρινάκης και δικαιώνεται συνεχώς.

Ο Μαρινάκης έχει πάρει πολλούς παίκτες, καλούς παίκτες, πλήρης ομάδα, γεμάτη ομάδα, και είναι απαράδεκτο να λένε ότι ο Ολυμπιακός παίρνει με άλλους τρόπους τα πρωταθλήματα. Αυτό είναι λάσπη. Λένε αηδίες.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει φέτος γιατί με αυτούς τους παίκτες και με αυτόν τον προπονητή -όταν ανέβουν όλες οι μεταγραφές, γυρίσουν και οι τραυματίες- είναι ευκαιρία να φτάσει στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να περάσει από τον όμιλο μετά από αυτό το ανέλπιστα κακό ξεκίνημα της Άρσεναλ και μετά να περάσει άλλο ένα γύρο. Δεν παίζει ανεύθυνο ποδόσφαιρο αυτός ο προπονητής, δένει τα νώτα του και φεύγει μπροστά σαν βεντάλια με γρήγορους παίκτες.

Η Άρσεναλ διέλυσε τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και έδειξε πόσο μεγάλη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο. Καταπληκτική ήταν η Άρσεναλ στα πρώτα λεπτά, χάθηκε η μπάλα. Έκανε όμως λάθη ο Φαν Χάαλ, θα τα πω στη συνέχεια.

Ο Τούντορ έκανε αλαλούμ. Αφήνεις, ρε Τούντορ, τον Ροντρίγκες αριστερό μπακ και έχεις στο κέντρο Τζιόλη με Κάτσε και πίσω από τον φορ τον Πέλκα; Σας γλεντούσε ο Φορτούνης στο χώρο του κέντρου. Πού ήταν η επιτήρηση του Φορτούνη; Καλά, δεν βλέπεις ότι αυτός είναι ο κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού; Και ποιος Πέλκας πίσω από τον φορ, για κολατσιό τον είχανε οι αμυντικοί χαφ του Ολυμπιακού. Έπρεπε να αφοσιωθεί ο Κάτσε στον Φορτούνη. Γι΄ αυτή τη δουλειά είναι ο Κάτσε.

Και κάνει τα τρελά του ο Τούντορ, μιλάμε για σαλάτα. Βάζει τον Κίτσιου μέσα επειδή χτύπησε ο Κωνσταντινίδης και αργότερα κάνει αλλαγή στην αλλαγή, βγάζει τον Κίτσιου έξω για να βάλει τον Βραζιλιάνο και περνάει τον Μακ δεξί μπακ, γελάει ο κόσμος. Ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε σωστά πράγματα. Έξω ο κουρασμένος Φορτούνης για να μπει ο Καμπιάσο τρίτος αμυντικός χαφ να προφυλάξει το σκορ, έξω ο Ιντέγε για να μπει ο άλλος σέντερ φορ.

Για τον Μπερμπάτοφ με βρίζανε οι ΠΑΟΚτσήδες. Μπάλα βλέπετε; Σας είπα, σαν παλαίμαχος παίζει. Δεν ακουμπάει μπάλα. Αργός παίκτης. Τεμπέλικο ποδόσφαιρο. Ο δε Αθανασιάδης θα το λέω πάντα, όσο είναι αυτός στον ΠΑΟΚ δε θα πάρετε πρωτάθλημα ποτέ!

Τώρα θα προτείνω κάτι, όπως είχα προτείνει πέρσι πρώτος για τον Παναθηναϊκό πέρσι να βάλει τον Κουτρουμπή αμυντικό χαφ.

Θα σας πω τι θα έκανα εγώ αν ήμουν προπονητής του ΠΑΟΚ. Δύο φισέκια κυνηγούς απέναντι στον Ολυμπιακό, μην ασχολείσαι με τον παλαίμαχο Μπερμπάτοφ γι΄ αυτό το ματς που είχε παίξει και την Πέμπτη κι ήταν κουρασμένος, μην ασχολείσαι με τον Αθανασιάδη που είναι γεμάτος τατουάζ. Δύο φισέκια μπροστά θα έβαζα, τον Μακ και τον Ροντρίγκες. Βάλε τους μπροστά και έχε έναν χαφ πίσω τους να φτιάχνει παιχνίδι. Κλείσε τους χώρους πίσω και παίξε τον Ολυμπιακό όπως έπαιξε εκείνος την Άρσεναλ. Έχετε διαλύσει, μείνατε 8 βαθμούς πίσω από τις πρώτες αγωνιστικές και τρώτε τα παραμύθια.

Για τον Παναθηναϊκό θα κάνω ένα σχόλιο στην Ξάνθη. Δεν ήταν αρνητικός όπως λένε. Καλά έκανε και προφύλαξε τα νώτα του, έδεσε τα ατού της Ξάνθης και περίμενε να κλέψει το ματς. Ερχόταν από κακή κατάσταση ο ΠΑΟ. Και τελικά το νίκησε το ματς. Καλώς πέταξε έξω Πέτριτς, Νίνηδες παλαίμαχους, και ο Πράνιτς δεν έχει προσφέρει φέτος. Ο Καλτσάς δεν έδειξε τίποτα. Πολύ καλά πήγε ο Αμπέιντ, με ταχύτητα, αυτός θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Και μου άρεσε ο στόπερ τους που έβαλε το γκολ, ο Τελάντερ. Μικρός σε ηλικία, αυτός ήταν ο καλύτερος του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αυτό το πρωτάθλημα αήττητος. Είναι μεγάλη ευκαιρία να σπάσει αυτό το ρεκόρ.

Είδα και την ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, δεν είναι άσχημη η ΑΕΚ, βέβαια δεν είναι για πρωτάθλημα με τίποτα. Η ΑΕΚ είναι για να κυνηγήσει φέτος τρίτη-τέταρτη θέση. Ένας σέντερ φορ της λείπει πολύ. Αυτή η ομάδα δεν είναι για να κοντράρει τον Ολυμπιακό με τίποτα. Ο Ατρόμητος καλός ήταν, γρήγορος, φάγανε ένα γκολ από το πουθενά, είχαν ένα ακυρωθέν γκολ, είχανε και δοκάρι στο 93΄. Μπορούσε να πάρει την ισοπαλία ο Ατρόμητος.

Η Μπαρτσελόνα σας έλεγα ότι είναι ο Μέσι και ότι όλοι οι άλλοι είναι λίγοι αν τους βάλεις χωρίς τον Μέσι. Χτύπησε λοιπόν ο Μέσι και η Μπαρτσελόνα διασύρεται. Αυτή η ομάδα χωρίς τον Μέσι θα μπορούσε να βγει ακόμα και τέταρτη-πέμπτη.

Για τον Ρότζερς επίσης έλεγα ότι δεν είναι προπονητής για τη Λίβερπουλ. Τον καθάρισαν επιτέλους και πολύ άργησαν. Τον Κλοπ να πάνε να πάρουν.

Η Άρσεναλ την πάτησε τη Μάντσεστερ. Ταχύτατη. Σε φοβερή κατάσταση ο Σάντσες, μέγας ντριμπλέρ, καλά ρε π… Φαν Χάαλ δε βλέπεις τι κάνει; Περνάει και κλίνει συνεχώς από το δεξί πόδι, όχι από το αριστερό. Δεν έχει καλό αριστερό. Χτυπάει λοιπόν τον μπακ στο αριστερό του πόδι, φεύγει από το αριστερό του πόδι. Ρίξε ένα χαφ κοντά να ντουμπλάρει τον μπακ. Βοήθα το μπακ. Αφού φεύγει από το αριστερό πόδι του μπακ, μπορεί εύκολα ένα χαφ να τον ντουμπλάρει. Τι κάθεσαι και γράφεις στον πάγκο με το μπλοκάκι; Ο δε Ρούνεϊ το έχω ξαναπεί, δεν ξέρει μπάλα. Κοινός παίκτης είναι. Μπροστά τον βάζεις, δυσκολεύεται στο γκολ, πίσω από τους φορ τον βάζεις, δεν ξέρει μπάλα για να παίζει εκεί.

Σε δραματική κατάσταση είναι φέτος η Τσέλσι. Ερείπια. Θα τα πω στην επόμενη στήλη και για τα λάθη που έχει κάνει ο Μουρίνιο. Δεν το πιστεύω ότι έχει κάνει τόσο μεγάλα λάθη. *Πηγή: sportdog.gr*

Το συγκινητικό βίντεο του ΠΑΟΚ από τις τιμές στα «αετόπουλα»

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τίμησαν τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων παιδιών καταθέτοντας στεφάνια και λουλούδια μπροστά από τη Θύρα 4 και η ΠΑΕ ανέβασε το βίντεο στο διαδικτυακό της κανάλι.

Το συγκινητικό βίντεο του ΠΑΟΚ από τις τιμές στα «αετόπουλα»
Είναι από τις στιγμές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός τίμησαν την μνήμη των έξι φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά» που έχασαν τη ζωή τους στις 4 Οκτωβρίου του 1999 καταθέτοντας στεφάνια και λουλούδια μπροστά από τη Θύρα 4 πριν το χθεσινό ντέρμπι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε το βίντεο από τη συγκεκριμένη στιγμή στο κανάλι της στο youtube.


 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απειλείται με βαριά τιμωρία η Λοκομοτίβ!

Στο στόχαστρο της UEFA για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την Σκεντερμπέου βρίσκεται η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Απειλείται με βαριά τιμωρία η Λοκομοτίβ
Πειθαρχική δίωξη κατά της Λοκομοτίβ Μόσχας, ύστερα από καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της στην αναμέτρηση με την Σκεντερμπέου (2-0) για το Europa League, άσκησε η UEFA.

Η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα εξετάσει την υπόθεση στις 15 Οκτωβρίου και αν αποδειχθούν βάσιμες οι κατηγορίες τότε ο ρωσικός σύλλογος απειλείται με τιμωρία της έδρας του και χρηματικό πρόστιμο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ρότζερς: «Τρομερά λυπημένος…»

Έριξε αυλαία στο «κεφάλαιο» Λίβερπουλ ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο πρώην πλέον κόουτς των reds δήλωσε λυπημένος που αποχωρεί απ’ τον σύλλογο, στον οποίο υποκλίθηκε για τις αξίες και τον κόσμο του…

Ρότζερς: «Τρομερά λυπημένος…»

Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός δήλωσε «τρομερά λυπημένος» που αποχωρεί από ένα τεράστιο σύλλογο, τον οποίο εξύμνησε. Τόσο για την ιστορία του, τόσο για τις αξίες του, όσο για τον κόσμο και το μέλλον του...

Ο πρώην πλέον κόουτς του ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους γύρω απ' την ομάδα (παίκτες, τιμ, διοίκηση, φιλάθλους), ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια και έδειξε βέβαιος πως οι reds θα ξαναβρούν το δρόμο τους, μετά από ένα μεταβατικό στάδιο.


Αναλυτικά η προσωπική του δήλωση:

«Προφανώς είμαι τρομερά λυπημένος που αποχωρώ απ’ τη Λίβερπουλ. Ήταν τιμή και προνόμιο που τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόμουν σε μία απ’ τις κορυφαίες ομάδες.

Κάθε μέρα δούλευα σκληρά, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό και βελτιώνοντας ατομικά τους παίκτες και το σύνολο, προκειμένου ο εκπληκτικός κόσμος μας να είναι περήφανος. Υπήρξαν κάποιες πραγματικά αξέχαστες στιγμές στην θητεία μου στον σύλλογο και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, ωστόσο υπάρχει πραγματικά πολύ ταλέντο και οι παίκτες διακατέχονται από ισχυρό αίσθημα συντροφικότητας. Περιμένω και ευελπιστώ να δω τη Λίβερπουλ να βελτιώνεται, να εξελίσσεται και να μεγαλώνει και εύχομαι κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η Λίβερπουλ διαθέτει μια φοβερή κληρονομιά και τρέφω πραγματικά σεβασμό και θαυμασμό για την ιστορία, την παράδοση και τις αξίες που κάνουν τόσο εξαιρετική την πόλη και την ομάδα. Θέλω ξανά να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου, τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους εθελοντές, τους ανθρώπους και τους παίκτες της ακαδημίας και φυσικά τους υπέροχους φιλάθλους της Λίβερπουλ για την διαρκή κι ακλόνητη στήριξή τους, το πάθος τους, την αφοσίωσή τους, που έκαναν τόσο ξεχωριστή την θητεία μου στην ομάδα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη, Τζον Χένρι, τον Τομ Γουέρνερ και τον Μάικ Γκόρντον. Μου έδωσαν μια τεράστια ευκαιρία και παρά το γεγονός πως σταμάτησε η συνεργασία μας, ελπίζω να συνεχιστεί η φιλία μας και η σχέση που είχαμε αναπτύξει».

«Πρώτη» του Σιδεράκη στον Άρη, τον αποχαιρέτησε η Καλλονή!!

Ένα νέο πρόσωπο είχε η σημερινή προπόνηση του Άρη, καθώς έδωσε το «παρών» το τελευταίο του (χρονικά) απόκτημα, Γιάννης Σιδεράκης. Τέλος κι επίσημα από την Καλλονή ο 28χρονος τερματοφύλακας.

«Πρώτη» του Σιδεράκη στον Άρη, τον αποχαιρέτησε η Καλλονή

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. #kallonifc #lesvos #greece
Posted by Kalloni FC on Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015


Μάλιστα, σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους «κίτρινους», καθώς βρέθηκε στο «Δασυγένειο», ενώ το Σάββατο παρακολούθησε από κοντά τη νίκη της νέας του ομάδας του επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!!

Η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη της Α1 με ντέρμπι, υποδεχόμενη το Σάββατο στις 18:00 τον ΠΑΟΚ, και ζητεί τη βοήθεια του κόσμου της. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση:

To νέο Πρωτάθλημα της Βasket League ΣΚΡΑΤΣ ξεκινά…
Η «Βασίλισσα» ρίχνεται στη «μάχη» έχοντας ως αντίπαλο στην πρεμιέρα τον ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/10) και ώρα 18:00 στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ… ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 10,15,20,50

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr

και τα socialmedia της ΚΑΕ ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυο.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

*Πέμπτη 08/10, Παρασκευή 09/10 στο BoothP5 (ώρες λειτουργίας 09:00-17:00)
*Online από αυτή τη σελίδα.
*Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. - 11μ.μ.)
*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Reload).
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96? / λεπτό και από κινητό: 1,09? / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα
Από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη" , Μπάσκετ ParkingP5 , Μπάσκετ ParkingP1 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ - την ημέρα του αγώνα.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά τις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά.
*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούουν στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.
*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να φέρουν μαζί τους επικυρωμένα έγγραφα ταυτοποίησης (Δελτίο Ταυτότητας, Διαβατήριο, Δίπλωμα).
*Για την είσοδό σας στο στάδιο είναι υποχρεωτικό να έχετε τυπωμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από τοViva.gr και δεν μπορείτε να τυπώσετε το PDF που σας στείλαμε, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα σημεία για να το τυπώσετε πριν τον αγώνα.
*Κατάστημα Viva.gr στο TheMallAthens (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ - Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00)
*Κεντρικά Γραφείο Viva.gr (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ - Κυρ: 08:00 - 23:00).

Θλάση ο Κωνσταντινίδης!

Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση Β’ βαθμού και θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να εκτιμηθεί το διάστημα της απουσίας του

Θλάση ο Κωνσταντινίδης
«Πλήγμα» στον ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ο νεαρός αμυντικός που αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, την Κυριακή στην Τούμπα, υπέστη θλάση β’ βαθμού στους προσαγωγούς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το ακριβές διάστημα της απουσίας του, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι την Τρίτη, όταν και θα έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα υποβληθεί το βράδυ της Δευτέρας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ταξίδι μετά την απόλυση για Ρότζερς!! (pics)

Στην Μάλαγα μαζί με τη σύντροφό του και την κόρη της βρίσκεται ο Μπρένταν Ρότζερς, λίγες ώρες αφότου απολύθηκε απ' την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ.

Ταξίδι μετά την απόλυση για Ρότζερς (pics)

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στηρίζει Γρηγορίου, θέλει άμεσα αποτελέσματα ο Σπανός!!

Οι πρώτες δύσκολες ώρες στον Ατρόμητο μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα πέρασαν και μετά από ώριμη σκέψη η διοίκηση προσανατολίζεται να στηρίξει τον Μιχάλη Γρηγορίου, αλλά όχι για πάντα.

Στηρίζει Γρηγορίου, θέλει άμεσα αποτελέσματα ο Σπανός!
Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί από το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ μέχρι αυτή την ώρα, αναφορικά με το μέλλον του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του Ατρόμητου.

Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχουν βαρύνει πολύ το κλίμα για τον τεχνικό της ομάδας, καθώς αποτελεί μια εντελώς πρωτόγνωρη κατάσταση για τους Περιστεριώτες αυτό το αρνητικό σερί και πράγματι τις τελευταίες ώρες από το μυαλό του Γιώργου Σπανού υπήρξαν πολλές σκέψεις, με τις φήμες να κάνουν λόγο ακόμα και για τερματισμό της συνεργασίας με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ώστε να προκαλέσει ένα «ηλεκτροσόκ» στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι οι τόνοι πέφτουν, η διοίκηση του Ατρόμητου προτιμά το δρόμο της ψυχραιμίας, κάτι που σημαίνει και στήριξη στη δουλειά του προπονητή. Πιστεύουν ότι δεν πρέπει όλο το… ανάθεμα της αγωνιστικής εικόνας να πέσει πάνω του, με το υπόλοιπο αγωνιστικό τμήμα να είναι άμοιρο ευθυνών και γι’ αυτό θα του δοθεί μια ακόμα ευκαιρία.

Αυτή, όμως, σύμφωνα με τα δεδομένα θα είναι και η τελευταία. Η διοίκηση θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες, καθώς η ομάδα βρίσκεται στη 13η θέση και αυτό είναι κάτι που θα μεταφερθεί στον ίδιο τον προπονητή, στη συνάντηση που θα υπάρξει αύριο με τον Γιώργο Σπανό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο εκτός έδρας αγώνας κόντρα στη Βέροια σε δύο εβδομάδες παίρνει μορφή τελικού για τους Περιστεριώτες, μόλις από την 7η αγωνιστική της Super League. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Θερμό» ευχαριστώ Ηρακλή προς τον κόσμο!!

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευγνωμονεί τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.

«Θερμό» ευχαριστώ Ηρακλή προς τον κόσμο
Ένιωσαν σαν να έπαιζαν στο… σπίτι τους. Η ΠΑΕ Ηρακλής ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στους «Ζωσιμάδες» στο χθεσινό ματς (2-2) με τον ΠΑΣ για την έκτη αγωνιστική της Super League μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Αναλυτικά



Ευχαριστήρια ανακοίνωση για φιλάθλους Η ΠΑΕ Ηρακλής θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας μας που βρέθηκαν χθε...
Posted by FC Iraklis on Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Μιλάει με Κλοπ η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ μοιάζει να καταλήγει στην περίπτωση του Γιούργκεν Κλοπ για τον αντικαταστάτη του Μπρένταν Ρότζερς και όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα έγινε η πρώτη επίσημη επαφή με τον Γερμανό τεχνικό.

Μιλάει με Κλοπ η Λίβερπουλ

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Ρότζερς ήταν ειλημμένη και ήρθε στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, δηλαδή στην διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε η διοίκηση να έχει χρόνο να βρει τον αντικαταστάτη του.

Τα δύο ονόματα που έπαιξαν δυνατά από την πρώτη στιγμή ήταν αυτά των Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι. Ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ έχει το προβάδισμα και όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα έγινε σήμερα η πρώτη κρούση προς την πλευρά του.

Ο 48χρονος Κλοπ εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να καθίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ, οι επαφές όμως είναι σε πρώιμο στάδιο, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συζητήσεων και με άλλους προπονητές, όπως ο Αντσελότι που εξετάζεται σοβαρά.

Στόχος της διοίκησης της Λίβερπουλ είναι να έχει συμφωνήσει με νέο προπονητή πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στις 17 Οκτωβρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το πρόγραμμα του 1ου γύρου της Σούπερ Λίγκας!!

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι τα μισά, δηλαδή από την 7η έως και την 15η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα του 1ου γύρου της Σούπερ Λίγκας
inner


inner


inner


inner


inner


inner


inner


inner


inner
*Πηγή: sport-fm.gr*