Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ο Μίλερ; Δεν πωλείται…!!

Φρένο στους επίδοξους μνηστήρες για την απόκτηση του Τόμας Μίλερ, έβαλε ο επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε.

Ο Μίλερ; Δεν πωλείται…
Το όνομά του «έπαιξε» μέχρι το φινάλε της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου. Βλέπετε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμαζόταν να καταθέσει πρόταση 100 εκατ. ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου για την απόκτησή του. Ο Λουίς Φαν Χάαλ τον ήθελε διακαώς, αλλά εν τέλει, ο Τόμας Μίλερ έμεινε στη Μπάγερν Μονάχου και συνεχίζει να κάνει… παπάδες!

Ο Γερμανός επιθετικός «άνοιξε τον δρόμο» για την χθεσινή (04/10) επιβλητική νίκη με 5-1 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μια μέρα μετά ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε φρόντισε να κόψει την όρεξη των υποψήφιων μελλοντικών μνηστήρων.

«Δεν είμαι τραπεζίτης, είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα. Όμως, ποτέ δεν είπαμε ότι πωλείται ο Τόμας Μίλερ» τόνισε αρχικά ο «Κινγκ Κάλε» με αφορμή το πρόσφατο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Στον συνάδελφό μου στον αγγλικό σύλλογο έχω να πω ότι μπορεί αν θέλει να στείλει μήνυμα στο προσωπικό μου e-mail, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπει σε μια τέτοια διαδικασία. Για μένα είναι περιττό» ήταν τα λόγια του επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής της βαυαρικής ομάδας και ουσιαστικά αποτρέπει τους ενδιαφερόμενους να «χτυπήσουν την πόρτα», ανεξάρτητα από τα… μηδενικά, που θα έχει η πρόταση! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: