Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ο Ρούνεϊ ξόδεψε 200 χιλ. ευρώ για μια «άχρηστη» κουζίνα!! (pics)

Μπορεί το μαγείρεμα να μην είναι αγαπημένη συνήθεια για τον Ρούνεϊ και τη σύζυγο του, όμως ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είχε λεφτά για ξόδεμα και είπε να φτιάξει μια πανάκριβη κουζίνα αξίας 200 χιλ. ευρώ.

Ο Ρούνεϊ ξόδεψε 200 χιλ. ευρώ για μια «άχρηστη» κουζίνα (pics)

Όπως ας πούμε... για μια κουζίνα, ακόμα και αν δεν την χρησιμοποιείς συχνά.

Παρόλο που ο Ρούνεϊ δεν είναι λάτρης του μαγειρέματος, όπως επίσης και η σύζυγος του, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας στο ντοκιμαντέρ του BBC για τη ζωή του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε να διαθέσει ένα ποσό για την κουζίνα του σπιτιού του.

inner

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Sun», το κόστος της κουζίνας της οικίας Ρούνεϊ στο Τσεσάιρ, ανέρχεται σε 150.000 λίρες, ή σε 200.000 ευρώ αν προτιμάτε. Μάλιστα ο χώρος περιλαμβάνει εκτός από τα ακριβά και design έπιπλα, πανάκριβες ηλεκτρικές συσκευές, συντηρητές κρασιών, αλλά και διακοσμητικά ακριβών εταιριών.

Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ πάντως, δεν δηλώνει φίλος του «αθλήματος» της μαγειρικής, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το μόνο που ξέρει να φτιάχνει είναι... τοστ.

Όπως επίσης και η γυναίκα του Κολέν, που δεν είναι και η καλύτερη μαγείρισσα. Μάλιστα αν ο Ρούνεϊ θέλει να φάει καλά, πηγαίνει μέχρι τα... πεθερικά.

inner

Εκτός από την κουζίνα, στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται και άλλοι ακριβοί χώροι της έπαυλης του Ρούνεϊ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η συλλογή του παίκτη από κιθάρες ροκ σταρ, όπως μία του Πολ Μακάρτνεϊ, με την οποία ο Ρούνεϊ δηλώνει ερωτευμένος.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: