Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Υπάρχει και κάποιος που θέλει τον Αντσελότι!!

Όλοι θέλουν τον Κλοπ... Όλοι; Όχι! Υπάρχει και ένας παλαίμαχος της Λίβερπουλ ο οποίος θεωρεί ότι ο Κάρλο Αντσελότι είναι καλύτερη επιλογή από τον Γερμανό για τον πάγκο της ομάδας.

Υπάρχει και κάποιος που θέλει τον Αντσελότι!
Κι όμως δεν θέλουν όλοι τον Γιούργκεν Κλοπ! Υπάρχει και ένας που πιστεύει και το φωνάζει ότι ο ιδανικός για τον πάγκο της Λίβερπουλ δεν είναι ο Γερμανός τεχνικός αλλά ο Κάρλο Αντσελότι.

Ποιος... τολμά να διαφοροποιεί τη θέση του από εκείνη των οπαδών της Λίβερπουλ αλλά και τον περισσότερων παλιών άσων της ομάδας; Ο Ντάνι Μέρφι.

«Εάν διαβάσουμε τα βιογραφικά των δύο, τι έχουν πετύχει στην καριέρα τους, που έχουν κοουτσάρει και πόσες φορές έχουν κατακτήσει τίτλους και τι τίτλους τότε δεν υπάρχει καμία δυσκολία... Και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορείς να εγγυηθείς ότι θα έχεις επιτυχίες καθώς αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ. Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς ότι θα περάσει την πόρτα του Άνφιλντ και αυτόματα θα αλλάξει τα πάντα. Αλλά μπορείς να περιορίσεις το ρίσκο εάν βρεις έναν προπονητή ο οποίος έχει δουλέψει και πάλι στην Αγγλία και τα έχει καταφέρει», τόνισε ο Μέρφι και συνέχισε:

«Ο Αντσελότι τα έχει πάει καλά. Και σαν παίκτης αλλά και ως προπονητής. Και μάλιστα και στην Αγγλία και σε άλλες χώρες. Και στο τέλος έχει πετύχει με την Τσέλσι. Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, κύπελλο και φυσικά γνωρίζει το πρωτάθλημα. Αυτό του δίνει ένα προβάδισμα έναντι του Κλοπ», τόνισε εξηγώντας την επιλογή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: