Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Μιχάιλοβιτς: «Άξιζε τη νίκη χωρίς αμφιβολία η Νάπολι»

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Νάπολι, ενώ στάθηκε και στα αμυντικα λάθη της ομάδας του, που έφεραν την βαριά ήττα με 4-0.

Μιχάιλοβιτς: «Άξιζε τη νίκη χωρίς αμφιβολία η Νάπολι»
Η Νάπολι συνέτριψε την Μίλαν με 4-0 μέσα στο «Σαν Σίρο», ένα σκορ που δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης για την ανωτερότητα των «παρτενοπέι», κάτι που παραδέχτηκε και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Ο προπονητής της Μίλαν δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και ξεκαθάρισε πως η Νάπολι ήταν καλύτερη και ότι άξιζε τη νίκη χωρίς καμία αμφιβολία.

Ο Σέρβος προπονητής όμως στάθηκε και στα αμυντικά λάθη της ομάδας του τονίζοντας ότι αυτά σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχει η Νάπολι στην επίθεση έφεραν την ήττα.

«Δυστυχώς χάσαμε από μία ομάδα που ήταν πιο δυνατή από εμάς και μας τιμώρησε εκμεταλλευόμενη τα δικά μας λάθη. Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε καλά και τους παίξαμε στα ίσα όμως στη συνέχεια καταρρεύσαμε. Θα πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια, άξιζαν τη νίκη χωρίς καμία αμφιβολία», τόνισε και συνέχισε:

«Η ομάδα που παρατάχθηκε στο γήπεδο ήταν η καλύτερη που θα μπορούσα να κατεβάσω. Είχαμε μερικούς τραυματίες που με ανάγκασαν να κάνω κάποιες επιλογές. Η άμυνά μας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, τη διαφορά την έκαναν πάντως και οι επιθετικοί της».

Τέλος ο προπονητής των «ροσονέρι» απέκλεισε κάθε σενάριο για ενδεχόμενη παραίτηση του: «Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση. Δεν θα το κάνω ποτέ, έχω αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, μετά η διοίκηση θα αποφασίσει τι θα κάνει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: