Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

«Δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Κυριακίδης και αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ηρακλή στα Γιάννινα καθώς και στο πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που σκόραρε: «Ήταν όντως ένα πολύ όμορφο γκολ. Αν κερδίζαμε κιόλας θα ήμουν διπλά χαρούμενος. Όταν βρεθείς εκτός περιοχής έχεις πάντα στο μυαλό σου να σουτάρεις, ειδικά αν βρεις κενό χώρο μπροστά σου. Είδα τη μπάλα που έσκαγε και σούταρα. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, την κοπέλα μου και τον κόσμο του Ηρακλή».

Για το ματς: «Δεχθήκαμε δύο γκολ που τα είχαμε επισημάνει ότι τα συνηθίζει ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι αποσυντονιστήκαμε και δεχθήκαμε τα δύο γκολ, όμως, πεισμώσαμε και δεν παρατήσαμε το παιχνίδι».

Για το αν παίζει ο Ηρακλής με την πλάτη στον τοίχο: «Σίγουρα υπάρχει πίεση, όμως, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να κερδίζουμε. Αυτό θέλαμε και χθες και φάνηκε κι αυτό. Δεν κλειστήκαμε πίσω και μετά που ισοφαρίσαμε προσπαθήσαμε για το τρίτο γκολ, όμως, αυτό δεν ήρθε».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος ζει για τέτοια παιχνίδια, και αυτά περιμένει να δει. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και μακάρι να πετύχω και σε αυτό ένα παρόμοιο γκολ».

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, και δουλεύει απίστευτα πολύ, τόσο αυτός όσο και το τιμ του. Είναι πολύ σοβαρός και θα πάει ψηλά».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Κυριακίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: