Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

«Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά τον Ολυμπιακό»

Με διαφορετική νοοτροπία έπρεπε να παίξει η Άρσεναλ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και έτσι κατάφερε να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως δήλωσε ο Σάντι Καθόρλα.

«Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά τον Ολυμπιακό»
Στην ανάγκη της Άρσεναλ να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στο Champions League, στάθηκε ο Σάντι Καθόρλα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ισπανός άσος, εκείνος και οι συμπαίκτες του έπρεπε να παρουσιαστούν με διαφορετική νοοτροπία σε σχέση με τον αγώνα της Τρίτης και αυτό κατάφεραν χθες απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς και πολύ σημαντική μέρα για να παίξουμε καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Μαζί, ενωμένοι, παίξαμε πολύ καλά. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο της απόδοσης και να εμφανιζόμαστε έτσι ακριβώς. Ήταν καθοριστική η απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο για να πάρουμε τη νίκη. Έπρεπε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να αλλάξουμε νοοτροπία και να δουλέψουμε πολύ και στο πνευματικό κομμάτι και καταφέραμε να εμφανιστούμε συμπαγείς και σοβαροί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα», τόνισε ο 30χρονος μέσος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: