Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

«Δεν συμβαίνει κάθε Κυριακή»


Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στον Πανιώνιο πατάνε γερά τα πόδια τους στη γη. Ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το μεγάλο «διπλό» (1-5) στο Αγρίνιο, αλλά και για τον στόχο της παραμονής.

«Δεν συμβαίνει κάθε Κυριακή»
Προσγειωμένοι παραμένουν στον Πανιώνιο παρά το ανέλπιστα καλό ξεκίνημα στην Σούπερ Λίγκα. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Κόρμπος παραδέχθηκε ότι ήταν έκπληξη ακόμη και για τους ίδιους το εύρος του σκορ στο μεγάλο «διπλό» (1-5) επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, αυτό πάντως δεν αποπροσανατολίζει την ομάδα από τον πρωταρχικό στόχο, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά, όσα είπε ο αμυντικός χαφ των «κυανέρυθρων» στην εκπομπή των Γιώργου Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για το πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Στην Ελλάδα άμα κερδίσεις λένε ότι οι άλλοι ήταν κακοί. Δεν ήταν έτσι για ‘μένα. Η εξήγηση είναι ότι εκτός έδρας κοιτάμε πρώτα τα μετόπισθεν. Ξέρουμε ότι θα έχουμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες και ότι έπρεπε να τις αξιοποιήσουμε. Ο Πανιώνιος έχει και πάθος άμα ξεκινήσει στραβά. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε στις κόντρα επιθέσεις. Κακά τα ψέματα όμως σε τριάντα λεπτά να έχεις πετύχει τέσσερα γκολ δεν συμβαίνει κάθε Κυριακή (σ.σ.: σχήμα λόγου). Εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει».

Για την συμβολή του Μαρίνου Ουζουνίδη στην εικόνα που παρουσιάζει ο Πανιώνιος: «Από τον Ιανουάριο που ήρθα κύριο μέλημά του είναι να είμαστε μια οικογένεια σαν τα αποδυτήρια. Είμαστε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένας προπονητής το έργο του το δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τους στόχους της ομάδας και του ίδιου: «Ο πρωταρχικός στόχος είναι να σωθεί η ομάδα όσο πιο γρήγορα. Από εκεί και πέρα θα δούμε που μπορεί να φτάσει. Ο δικός μου στόχος να είμαι υγιής και να μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο».

Για την παρουσία του Βιγιάλμπα: «Μπορεί να παίξει και στα πλάγια και σαν δεκάρι. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική, με πολύ καλά προσόντα. Όταν ένας παίκτης έρχεται από τη Λ. Αμερική θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Και όσο περνάει ο καιρός θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: