Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ο Λεβαντόφσκι μόνος του, όσα Ρονάλντο και Μέσι...μαζί!!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σκοράρει πιο γρήγορα και από τη σκιά του το τελευταίο διάστημα. Πλέον έχει σκοράρει περισσότερα γκολ, απ’ όσα αθροίζουν μαζί, Μέσι και Ρονάλντο.

Ο Λεβαντόφσκι μόνος του, όσα Ρονάλντο και Μέσι...μαζί!

Διότι ο Πολωνός, βγάζει μόνος του τη δουλειά που βγάζουν μαζί οι δύο τους, τουλάχιστον όσον αφορά την παραγωγή γκολ.

Ίσως δε, στο θέμα του σκοραρίσματος να είναι και καλύτερα, αφού ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, που βρήκε δύο φορές δίχτυα απέναντι στη Ντόρτμουντ στο χθεσινό ντέρμπι της Bundesliga, έχει πετύχει φέτος περισσότερα γκολ από όσα οι Μέσι και Ρονάλντο... αθροιστικά.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει σκοράρει 16 φορές από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ μαζί ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν σκοράρει 13 φορές.

Επιπλέον, ο επιθετικός της Μπάγερν βρίσκει δίχτυα για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού μετά τα πέντε γκολ που σημείωσε απέναντι στη Βόλσμπουργκ, σκόραρε ακόμα δύο απέναντι στη Μάιντς, τρία κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League και δύο χθες κόντρα στους «Βεστφαλούς».

Βέβαια, τα στατιστικά του Λεβαντόφσκι σε σύγκριση με τους Ρονάλντο και Μέσι είναι σχετικά, αφού τα στατιστικά του Κριστιάνο είναι εξαιρετικά, μιας και έχει βρει δίχτυα δέκα φορές, σε σχέση με τον Λιονέλ Μέσι που κινείται σε ρηχά νερά, έχοντας σκοράρει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, μόλις τρία γκολ με τους «μπλαουγκράνα».

Όπως και να έχει, ο «Λέβα» τους έχει αφήσει πίσω και τους δύο και δείχνει ότι είναι εντελώς μπαρουτοκαπνισμένος το τελευταίο διάστημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: