Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

«Και άλλη παράταση της Γενικής Συνέλευσης»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου, μίλησε στον ARENA FM 89,4 και δήλωσε ότι η σημερινή συνέλευση θα γίνει μόνο για τυπικούς λόγους και ουσιαστικά θα πάρει παράταση για ακόμα μια βδομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
«Η συνέλευση θα γίνει για τυπικούς λόγους, την αναλάβαμε την προηγούμενη Δευτέρα για να γίνουν κάποιες διεργασίες για να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το σύλλογο αλλά δεν προκύπτει κάποιο τέτοιο σχήμα. Πρέπει όμως να γίνει τυπικά γενική συνέλευση για να πάρει παράταση για ακόμα μια βδομάδα».
Για το αν έχει εκδηλώσει κάποιος επιθυμία να ασχοληθεί: «Με κανέναν δεν έχω μιλήσει επίσημα . Αν δεν βρεθεί κάποιος θα παραμείνω ως λύσει ανάγκης. Θέμα είναι να βρεθεί κάποιος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».
Για το… μνημόνιο που θα υπογραφεί με τον κ.Καρυπίδη: «Θα αναλάβει κανονικά ο κ.Καρυπίδη την ομάδα νέων και γενικότερο τα τμήματα υποδομής. Είχε πει από την αρχή ότι τον ενδιαφέρουν τα τμήματα υποδομής και θα τα χρηματοδοτήσει αλλά ακόμα υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Θέλουμε την βοήθεια του κ.Καρυπίδη».*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: