Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Το έκανε και αυτό ο Περέιρα!!

Σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος κράζει τον Βίτορ Περέιρα. Όχι μόνο για το νέο στραπάτσο της Φενέρμπαχτσέ, αλλά για τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Το έκανε και αυτό ο Περέιρα!

Σήμερα σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος τα «χώνει» στον Πορτογάλος. Γιατι; Διότι σαν να μην έφτανε το νέο στραπάτσο της Φενέρμπαχτσέ στο πρωτάθλημα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ήταν.... απολαυστικός.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Από το 37ο λεπτό του χθεσινού αγώνα, η Φενέρ προηγείται 2-0 της Ακσιχάρ Μπελεντίγιε στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Ωστόσο η ομάδα του Περέιρα δεν παίρνει τη νίκη. Η Ακσιχάρ ισοφαρίζει σε 2-2 και παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος.

Οι δημοσιογράφοι περιμένουν πως και πως τον Περέιρα μετά το τέλος του αγώνα. Εκείνος δίνει κανονικά το «παρών» και αρχίζει η συνέντευξη Τύπου. Η πρώτη ερώτηση γίνεται στον Πορτογάλο και εκείνος απαντούσε επί επτά λεπτά! Μετά το τέλος της ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας τονίζει... «Σας ευχαριστούμε πολύ. Καλό βράδυ», βάζοντας τέλος στην συνέντευξη Τύπου.

Οι αντιδράσεις έντονες από τους τούρκους δημοσιογράφους καθώς ο πορτογάλος παρά την πίεση που δέχθηκε να απαντήσει και σε άλλες ερωτήσεις αρνήθηκε να το κάνει. Την ίδια στιγμή πολλοί αφήνουν να εννοηθούν ότι ο Περέιρα σκοπίμως έκανε επτά λεπτά για να απαντήσει στην ερώτηση που του έγινε για να αποφύγει να του γίνουν άλλες. Και το πέτυχε.

Με όλα αυτά, ο Περέιρα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στην Φενέρμπαχτσέ με τους δημοσιογράφους από την Τουρκία να τονίζουν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: