Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Μουρίνιο: «Θα φύγω από την Τσέλσι μόνο αν…»

Μόνο ένα πράγμα θα έκανε τον Special One να εγκαταλείψει τον πάγκο της Τσέλσι και αυτό δεν είναι η ήττα από την Σαουθάμπτον.

Μουρίνιο: «Θα φύγω από την Τσέλσι μόνο αν…»

«Απευθυνθείτε στους παίκτες. Αν εκείνοι σας πουν ότι δεν με εμπιστεύονται πλέον, τότε θα παραιτηθώ. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να με κάνει να παραιτηθώ», τόνισε.

Οι αφορμές για την παραπάνω δήλωση ήρθαν τόσο από τους πρόσφατους τσακωμούς του Μουρίνιο με τους Τέρι και Ιβάνοβιτς όσο και με την αλλαγή… στην αλλαγή του Μάτιτς ο οποίος μπήκε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε 26 λεπτά αργότερα. Ειδικά η ενέργειά του απέναντι στον Σέρβο ποδοσφαιριστή σχολιάστηκε ιδιαίτερα, παρότι ο Ζοσέ επιμένει ότι δεν είχε σκοπό να τον εκθέσει.

Ο Τέρι στο πλευρό του Μουρίνιο, ο Ρέντναπ στην κόντρα

Ο Τζον Τέρι ωστόσο προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα, στηρίζοντας τον προπονητή της Τσέλσι: «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε τον καλύτερο μάνατζερ τον οποίο στηρίζουμε και παραμένουμε ενωμένοι. Αυτό κάνουμε στις δύσκολες καταστάσεις. Είμαι εδώ πολύ καιρό, έχω δει προπονητές να έρχονται και να φεύγουν. Αν υπάρχει ένας που μπορεί να μας βγάλει από αυτή την τρύπα, είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο».

Στο αντίθετο άκρο άποψης, ο Τζέιμι Ρέντναπ, πλέον σχολιαστής του Sky Sports: «Αν η ομάδα δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι στηρίζει τον Μουρίνιο, το κάνει με πολύ κακό τρόπο. Δεν έγινε ούτε ένα τάκλιν. Δεν πλησίασαν καν τον αντίπαλο. Η απόδοσή τους ήταν ιδιαίτερα φτωχή και μπορεί γι’ αυτό να ευθύνεται η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Φαίνεται ότι χάνει τους παίκτες του και πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι για να τους ξανακερδίζει».

Όμως ακόμα και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον τεχνικό της Τσέλσι: «Ο κόσμος μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Αυτοί που πρέπει να ρωτηθούν είναι οι παίκτες και όχι να απευθύνονται σε «πηγές» τύπου “ένας παίκτης είπε σε έναν φίλο του και ο φίλος το είπε σε έναν ατζέντη και ο ατζέντης δεν είναι ευχαριστημένος με μένα επειδή δεν έχει συμμετοχές ο ποδοσφαιριστής του”». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: