Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Αλλάζει θέση στον Σάντσεθ!!

Σκέψεις να χρησιμοποιήσει τον Σάντσεθ σε άλλη θέση εκμεταλλευόμενος άλλα αγωνιστικά στοιχεία του Ισπανού κάνει ο Γιάννης Αναστασίου.

Αλλάζει θέση στον Σάντσεθ

Ο νεαρός στόπερ έχει δείξει να τα... πηγαίνει καλά στον αγωνιστικό χώρο με τον Ταυλαρίδη και οι δύο τους να συγκροτούν ένα δίδυμο αξιόπιστο για τα παιχνίδια του τριφυλλιού.

Αυτό δίνει το δικαίωμα στον Γιάννη Αναστασίου να κάνει σκέψεις για το «πως» θα χρησιμοποιήσει έναν παίκτη ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και μάλιστα από τον οποίο υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Τον Σάντσεθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μυαλό του έλληνα τεχνικού είναι να δοκιμάσει τον Ισπανό σε δύο άλλες θέσεις που έχει παίξει και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σε αυτή του ακραίου αμυντικού στην δεξιά πλευρά. Ο Σάντσεθ τα έχει πάει καλά στην Ισπανία ειδικά απέναντι σε επικίνδυνους αντιπάλους άρα ο Αναστασίου έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι και στο σαφώς κατώτερο από το Ισπανικό, ελληνικό πρωτάθλημα θα τα πάει εξίσου καλά.

Η δεύτερη θέση που ενδεχομένως να δοκιμάσει τον Ισπανό θα είναι αυτή του αμυντικού χαφ. Ο Σάντσεθ έχει και τεχνική, και αντίληψη της φάσης και διορατικότητα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της θέσης αυτής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: