Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ακόμη καλύτερος μετά τη διακοπή!!


Αποφασισμένοι για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στον Ολυμπιακό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», το μήνυμα του Μάρκο Σίλβα.

Ακόμη καλύτερος μετά τη διακοπή

Αυτό επεσήμανε από χθες κιόλας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μάρκο Σίλβα μετά από ερώτηση που δέχθηκε. «Πετύχαμε τρεις νίκες την τελευταία εβδομάδα. Κερδίσαμε τον ΠΑΣ που χάσαμε πέρσι 5 βαθμούς, τον ΠΑΟΚ που επίσης χάσαμε 5 βαθμούς πέρσι και την Άρσεναλ. Παντα είτε παίζουμε με τον Ατρόμητο ή τον ΠΑΟΚ ή με οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, πάμε για τη νίκη. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά», ήταν τα λόγια του πορτογάλου τεχνικού ο οποίος τόσο με το κοουτσάρισμά του όσο και την συμπεριφορά του έχει κερδίσει τους πάντες στο Ρέντη.

Πλέον, μπροστά για τον Ολυμπιακό υπάρχει άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι. Αυτό με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στις 18 του μήνα μετά από διακοπή. Ο Μάρκο Σίλβα στο διάστημα αυτό δεν θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του καθώς θα απουσιάζουν αρκετοί με τις εθνικές τους ομάδες. Ωστόσο θα μπορεί –ακόμη κι έτσι- να εστιάσει την προσοχή του σε κάποια σημεία του παιχνιδιού της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: