Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Το ίδιο μαχητική και στη συνέχεια!

Δύο νίκες στο τέλος των αγώνων με Βέροια και Ατρόμητο κατάφερε να πάει η ΑΕΚ, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να δείχνει πως παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το ίδιο μαχητική και στη συνέχεια
Χαρακτήρα ομάδας που ξέρει να παλεύει μέχρι το τέλος τους αγώνες της έχει δείξει η ΑΕΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Βέροια και Ατρόμητο για την 5η και την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η «Ένωση» κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα στην Ημαθία με την απευθείας εκτέλεση του Μπαρμπόσα, ενώ χθες ο Κρισάντους λίγο μετά την είσοδό του στο ματς μπόρεσε να σκοράρει και να δώσει το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Παράλληλα, σε αυτά τα δύο ματς η ομάδα του Δέλλα κατέφερε να δημιουργήσει 27 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες οι 14 ήταν προς την εστία, και μπόρεσε να πετύχει τρία γκολ.

Όμως και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, προσπάθησε να ισοφαρίσει και θα μπορούσε να το είχε πετύχει, αφού της παρουσιάστηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες που δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Το απόλυτο, όμως, «κρας τεστ» για την ΑΕΚ είναι σε δύο περίπου εβδομάδες, όταν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκεί θα φανούν οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι κατάφεραν να νικήσουν μετά την Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: