Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σφάζονται στα πόδια του...!!

Λιλ, Λίβερπουλ και Γκλάντμπαχ θέλουν τον Μιραλάς, σύμφωνα με γαλλικό Μέσο...
Σφάζονται στα πόδια του...
«Ο Κέβιν Μιραλάς (24 ετών) είναι στο στόχαστρο της Λιλ. Εχποντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, είναι ένας επιθετικός που μπορεί να ανταποκριθεί σε διάφορες δουλειές. Αυτή τη σεζόν ο Μιραλάς σκόραρε 20 γκολ σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μια ιδιαιτέρως πετυχημένη χρονιά στη δεύτερή του σεζόν στον Ολυμπιακό και αφού είχε σκοράρει 14 φορές στο περασμένο πρωτάθλημα.
Ο Μιραλάς έχει το πλεονέκτημα της γνώσης του γαλλικού πρωταθλήματος, αφού ήταν στη Σεντ Ετιέν από το 2008 ως το 2010 και στη Λιλ από το 2004 ως το 2008. Ο Βέλγος θα επέστρεψε σε γνώριμη γη, αν μετά την ελληνική του περιπέτεια συμφωνούσε με την ομάδα του γαλλικού βορρά. Η Λιλ έχει κάνει ήδη μια έρευαν, αλλά ο παίκτης δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του (έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα). Επιπροσθέτως, τον Μιραλάς θέλουν πολλες ομάδες από την Αγγλία και τη Γερμανία (Λίβερπουλ, Γκλάντμπαχ)», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου TF1.

Μαζεύει τα μπογαλάκια του...!

Στην Άιντραχτ αναμένεται να επιστρέψει ο Τζαβέλλας, καθώς η διοίκηση της Μονακό δεν προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του.
Μαζεύει τα μπογαλάκια του...
Ο πρώην άσος του Πανιωνίου έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 με τον γερμανικό σύλλογο, εκτός αν προκύψει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από άλλη ομάδα...

πηγή: sportdog.gr

Ο Άρης της επόμενης μέρας!!

Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων.
Ο Άρης της επόμενης μέρας
Με βάσει την απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές, ούτε και ανανεώσεις για την επόμενη σεζόν, εκτός και αν αλλάξει κάτι αύριο στην ΕΠΟ και περάσει η λύση που προωθείται για άρση της ποινής της απαγόρευσης μεταγραφών και ανανεώσεων. Το AllAboutARIS επιχειρεί μια πρώτη αποτύπωση της κατάστασης που διαμορφώνεται στο ρόστερ.
Τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν δε θα ανανεωθούν. Αυτά είναι των Σηφάκη που έχει κάνει και προσφυγή, Μίσελ, Λαζαρίδη, Ακόστα, Πρίττα που όλοι τους είναι άνω των 22 ετών. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετά συμβόλαια παικτών στο ρόστερ του ΑΡΗ των οποίων τα συμβόλαια δε λήγουν και θα παραμείνουν στην ομάδα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και πάντα εφόσον το επιθυμούν και οι ίδιοι, με βάσει και τα συμβόλαιά τους.
Αναλυτικά:
Τερματοφύλακες: Βελλίδης, Διούδης.
Αμυντικοί: Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Νέτο (έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει).
Μέσοι: Παπαστεριανός, Καπετάνος. Καζναφέρης, Ουμπίντες, Κατίδης (εφόσον αποδειχθεί καταχρηστική η προσφυγή του), Τσουκάνης, Γκαρσία.
Επιθετικοί: Καστίγιο (απίθανο να μείνει με συμβόλαιο 550.000 ευρώ), Τριανταφυλλάκος, Γιαννιώτας, Κανούλας
Τέλος, θα επιστρέψουν οι δανεικοί Οικονομόπουλος, Αγγελούδης.
Πηγή: allaboutaris.com

«Κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο»!!

Ο δικηγόρος του ΟΦΗ, Μανώλης Φωτάκης μίλησε για τις αποφάσεις της ΕΠΟ, λέγοντας πως αντί για εξυγίανση, κατάφεραν να καταστρέψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο»!
Η καταδικαστική απόφαση για τους Κρητικούς, όπως επίσης και για πέντε ακόμα ομάδες, τους φέρνει πλέον με την... πλάτη στον τοίχο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα 14 ποδοσφαιριστές εκτός συλλόγου. Όπως αναφέρει στο gazzetta.gr ο εκ των νομικών εκπροσώπων της ομάδας. :«Πρόκειται για μία απόφαση-ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Άξια αναφοράς είναι και η τοποθέτησή του για το θέμα της Κέρκυρας, για την οποία ανέφερε -σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε- ότι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν πήρε την αδειοδότηση, δεν ήταν οι οφειλές προς παίκτες αλλά το γεγονός πως ο Τίμος Καβακάς που κάθισε στο φινάλε της σεζόν στον πάγκο της ομάδας, δεν είχε δίπλωμα προπονητικής επιπέδου Σούπερ Λιγκ!
Όσον αφορά τους Ομιλίτες, καθώς επίσης και οι υπόλοιπες ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, θα είναι αναγκασμένοι την νέα σεζόν ν' αγωνίζονται με... πιτσιρίκια, και ως εκ τούτου: «Το προϊόν θα είναι απολύτως αδιάφορο, όχι μόνο για όσους πηγαίνουν στο γήπεδο -που δεν θα πηγαίνουν πλέον- αλλά και από όσους έχουν σπίτι τους Nova, που αποτελεί και τον σημαντικότερο χρηματοδότη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα», είπε ο κ. Φωτάκης και πρόσθεσε ότι: «Εγώ έχω σπίτι μου Νova και το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά για να διατηρήσω ή όχι την συνδρομή μου. Όπως καταλαβαίνεται αυτό θα έχει κλιμακωτές αντιδράσεις και στην χορηγία του καναλιού στην Σούπερ Λιγκ».
Ενώ για το θέμα της βιωσιμότητας, ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, υποστήριξε πως: «Οι άνθρωποι ζουν αλλού, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Έχουν βαλθεί κάποια... συνταξιούχοι δικαστές να καταστρέψουν αυτό που λέγεται «ποδόσφαιρο» στον ελληνικό χώρο. Δεν γίνονται όταν βλέπεις μία χώρα να σαρώνεται από αυτή την κρίση εσύ να πηγαίνεις μέχρι και με το τελευταίο γράμμα του νόμου, όσον αφορά ανώνυμες ποδοσφαιρικές εταιρείες. Οι άνθρωποι απλά απέδειξαν ότι δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο».
Για να κλείσει λέγοντας πως: «Ένα απλό παράδειγμα θα σας φέρω. Πηγαίνουν και συγκρίνουν για το θέμα της βιωσιμότητας τους ισολογισμούς του Ιουνίου του 2010, όπου η ομάδα ακόμα αγωνιζόταν ακόμα στην Football League, μ' εκείνους του 2011 (για τον ίδιο μήνα). Είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα, θα μπορούσαν να πάρουν τον ισολογισμό του περασμένου Δεκεμβρίου, όπου η ΠΑΕ είχε ένα άλλο πλάνο. Πρόκειται για μία κίνηση καταστροφής».

πηγή: gazzetta.gr

Ας μαγείρευαν πριν πεινάσουν…!!

Για τις περισσότερες ομάδες στην Superleague που δεν πήραν άδεια, θα μπορούσε να είναι μια χρυσή ευκαιρία αυτό που έγινε με την αδειοδότηση. Να βάλουν, δηλαδή, ταλέντα ως 22 χρονών στο ρόστερ τους και να τα αναδείξουν.
Ας μαγείρευαν πριν πεινάσουν…
Έτσι ώστε να έχουν φρέσκο αίμα, να μην στηρίζονται σε μεταγραφές από το εξωτερικό ή κορεσμένους ποδοσφαιριστές, και φυσικά κάποια στιγμή να μοσχοπουλήσουν κιόλας μερικούς απ’ αυτούς.
Για να συνέβαινε, όμως, κάτι τέτοιο ,θα έπρεπε και οι ελληνικές ομάδες να έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η UEFA, άλλωστε, εδώ κι αρκετά χρόνια μιλάει για υποδομές, για ακαδημίες κι εσχάτως για οικονομικό φερ πλέι.
Όταν, λοιπόν, οι ελληνικές ομάδες κοιτάνε πώς θα παίρνουν τα εύκολα λεφτά από τις κρατικές διαφημίσεις και το συνδρομητικό, τότε πώς να έχουν ακαδημίες και ταλέντα; Αφού οι περισσότερες δεν δουλεύουν όπως πρέπει στις υποδομές.
Κι έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε του χρόνου να γίνεται… συναγωνισμός ποιος θα πρωτοπέσει κατηγορία με τέτοια ρηχά κι αδύναμα ρόστερ, εφόσον βέβαια ισχύσουν οι σημερινές αποφάσεις και δεν αλλάξει κάτι προσεχώς.
Δεν πειράζει, όμως. Ας μαγείρευαν πριν πεινάσουν οι ομάδες. Κι ας φρόντιζαν να φτιάξουν υποδομές σοβαρές, έτσι ώστε να μπορούν να κοιτάνε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον!

πηγή: sportdog.gr
 

Ο Σάντος δε βάφει τα μαλλιά του ούτε πήρε τα ευρώ του απ’ την Ελλάδα…!

Όχι, αυτός δεν είναι μια «Ότο Ρεχάγκελ» περίπτωση. Δεν βάφει τα μαλλιά του, δεν έχει αλλάξει οδοντοστοιχία, δεν ράβεται σε μόδιστρους, δεν έχει το χάρισμα της καλής επικοινωνίας. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.
Ο Σάντος δε βάφει τα μαλλιά του ούτε πήρε τα ευρώ του απ’ την Ελλάδα…
Είναι ένας φαινομενικά βλοσυρός, συχνά απρόσιτος προπονητής ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει πολύ διαφορετικές αντιλήψεις από τον «Βασιλιά Ότο».
Αν τραγουδούσαν μαζί σε μια πίστα, {ο Ότο θα ήταν το πρώτο όνομα της μαρκίζας}, θα έβγαινε αργά, ακριβοντυμένος και λαμπερός, και θα έμενε για λίγο στην πίστα. {Ο Φερνάντο Σάντος θα ήταν ο αδιάφορα ή κακοντυμένος έντεχνος τραγουδιστής}, που θα εμφανιζόταν νωρίς, με την απαίτηση να είναι καθαρή η πίστα και να κάνει ησυχία η σάλα.
Λίγο προτού κλείσει τα 58 του, μόλις έχει γίνει για πρώτη φορά παππούς, ο Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos προετοιμάζεται αυτές τις μέρες, επαγγελματικά και ψυχοπνευματικά, για την πρώτη του παρουσία σε τελική φάση μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης με την ιδιότητα του προπονητή. Ετοιμάζει τον εαυτό του και την ομάδα του με τη συνείδηση ότι αυτή η Εθνική αφενός
έχει την δυνατότητα και τις προοπτικές για διάκριση και αφετέρου έχει μια σπάνια ευκαιρία να βοηθήσει, έστω στιγμιαία, τους Ελληνες να νιώσουν λίγο καλύτερα, να αναθαρρήσουν.
Σε αντίθεση με τον απόλυτα επιτυχημένο προκάτοχό του, ο Πορτογάλος εκλέκτορας {έχει επιλέξει να ζήσει ελληνική ζωή}. Με σταθερή κατοικία στην περιοχή της Γλυφάδας, δίπλα από το προπονητήριο της Εθνικής στον Αγιο Κοσμά, με καθημερινή παρουσία στο γραφείο του προπονητή, το οποίο δεν είχε καν επιπλωθεί μέχρι την ημέρα της πρόσληψής του, διότι ο Ρεχάγκελ, πελάτης παραλιακού ξενοδοχείου όποτε έκανε ελληνικό διάλειμμα στη ζωή του, δεν το
χρησιμοποιούσε.
{Εχει γυρίσει όλη την Ελλάδα}, για δουλειά αλλά και τουρισμό, έχει
επισκεφθεί όλα τα φημισμένα Μνημεία του ελληνικού Πολιτισμού.
{Έχει επιλέξει να φορολογείται στην Ελλάδα,} μολονότι οικονομικά του ήταν πολύ πιο συμφέρουσα η επιλογή να φορολογείται στην Πορτογαλία, επειδή θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή του να στέλνει, με τον τρόπο αυτό, τον φόρο υπέρ του ελληνικού κράτους και των Ελλήνων πολιτών. Εδώ ζει, η Ελλάδα τον πληρώνει, νιώθει ότι αυτό είναι το δίκαιο.
Ο «μηχανικός», όπως είναι το πορτογαλικό προσωνύμιό του, το οποίο
«χρωστάει» στο πτυχίο του ηλεκτρολόγου και μηχανικού τηλεπικοινωνιών που πήρε τον καιρό του ως ποδοσφαιριστής, κάνει αυτή την εποχή διαχείριση των στιγμών που τον βαραίνει συνειδησιακά η γνώση ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες που δεν εξασφαλίζουν τα προς το ζην, την ώρα που εκείνος έχει ένα νέο συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές από το προηγούμενο. Έχει,
όμως, την απάντηση, ότι όχι απλώς φέρνει πίσω στην ΕΠΟ τα χρήματα που του δίνει στο πολλαπλάσιο, αλλά και ότι η Ομοσπονδία τον πληρώνει πολύ χαμηλότερα από την τιμή που έχει εκείνος στην ευρωπαϊκή αγορά, για να μη συζητήσουμε για την τιμή του στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας.
Ο Σάντος, ένας βαθιά πιστός, που εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή, που έχει αναπτύξει μεγάλη φιλανθρωπική δράση στην Πορτογαλία μέσω της Εκκλησίας, έχει κουραστεί να απαντά στις κλήσεις των ανά τον πλανήτη φίλων του, που τον καλούν ανήσυχοι για την κατάσταση στην Ελλάδα, ότι η χώρα έχει τύχη να διασωθεί και να ανασυγκροτηθεί και ότι δεν ποντάρει μόνο στον Θεό αλλά και στους Έλληνες για τη διάσωσή της.
{Συνεχίζει να προτρέπει όλους τους φίλους του να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα}, και τους απαντά πάντα ότι δεν έχει τραβήξει τα λεφτά του από τις ελληνικές τράπεζες, διότι δεν έχει πανικοβληθεί.
Έχει άποψη για τα αίτια της κρίσης και τα λάθη της διετίας. Δεν
πολιτικολογεί, όμως, δημοσίως εδώ. Προτιμά να κρατά όσα αντιλαμβάνεται για να τα μοιράζεται με τους συμπατριώτες του, που βράζουν περίπου στο ίδιο καζάνι.
Και τι λέει για την τύχη της Εθνικής στο Euro 2012; Μολονότι αποφεύγει κατά παράδοση τα «μεγάλα λόγια», θα φτιάξει αυτές τις μέρες τη βαλίτσα μου με την προσδοκία να μη χρειαστεί να την ξαναγεμίσει πριν από τις 20 Ιουνίου, δηλαδή πριν από την προημιτελική φάση του τουρνουά.
Πηγή: aixmi.gr

Στους ισχυρούς ο Αστέρας!!

Από τον δεύτερο προκριματικό γύρο (παίρνει τη θέση του ΠΑΟΚ που ανεβαίνει ένα γύρο όπως και ο Ατρόμητος) θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Αστέρας Τρίπολης, που θα είναι μάλιστα ισχυρός στην πρώτη κλήρωση. Οι Αρκάδες θα έχουν (όπως και ο Ατρόμητος) τον εθνικό συντελεστή αφού δεν έχουν συμμετοχή την τελευταία πενταετία στην Ευρώπη. Η βαθμολογία είναι 7,420 και το πρώτο παιχνίδι θα το δώσει μακριά από την Τρίπολη.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Αστέρα:

Ολίμπι Ρούσταβι (Γεωργία) *
Σεντ Τζόνστον (Σκωτία)
Σαράγεβο (Βοσνία) *
Ναφτάν Νοβοπολτσόκ (Λευκορωσία)
Σαχτιόρ Σαλιγκόρσκ (Λευκορωσία)
Μποέμιανς (Ιρλανδία) *
Σένικα (Σλοβακία) *
Ίντερ Τούρκου (Φινλανδία)
Όσιγιεκ (Κροατία) *
Χαφναφαρντάρ (Ισλανδία) *
Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία) *
Χέβερβαρ (Ουγγαρία)
Πιούνικ Γέρεβαν (Αρμενία) *
Κισινάου (Μολδαβία) *
Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) *
Μπόρατς Μπιάνκα (Βοσνία) *
Μέταλουργκ (Λετονία) *
Μπανγκόρ (Ουαλία) *
Ντιφερντάνζε (Λουξεμβούργο) *
Χόνβεντ (Ουγγαρία) *
Σιρόκι (Βοσνία)
Σκόντο Ρίγα (Λετονία)
Σούντουβα (Λιθουανία) *
Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Βουλγαρία)
Ζαγκοντίνα (Σερβία) *
Μίπα-47 (Φινλανδία) *
Τίρανα (Αλβανία) *
Σλίγκο Ρόβερς (Ιρλανδία)
Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) *
Ρένοβα Ντέπιτσε (Σκόπια) *
Ίντερ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) *
Ρουντάρ Πλιέβλα (Μαυροβούνιο) *
Κουόπιο (Φινλανδία) *
Τέτοβα (Σκόπια) *
Μπιρκιρκάρα (Μάλτα) *
Στρέιμουρ (Φερόε) *
Καζάν Λενκοράν (Λευκορωσία) *
Ντίλα Γκόρι (Γεωργία) *
Μίλσαϊ Ορέι (Μολδαβία) *
Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία)

* Οι ομάδες με αστερίσκο είναι αυτές που πρέπει να προκριθούν από τον πρώτο προκριματικό γύρο.

πηγή: metrosport.gr

Ανανεώνει ο Φερέιρα!!

Ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα υπήρξε μεταξύ Ζεσουάλδο Φερέιρα, Δημήτρη Γόντικα και Γιάννη Αλαφούζου, με τα γεγονότα να οδηγούν στο ότι ο Πορτογάλος προπονητής θα συνεχίσει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού τουλάχιστον και για την επόμενη χρονιά.

Πλέον εκκρεμεί μόλις ένα ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο, όπου και θα οριστικοποιηθεί η παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού, ίσως και με υπογραφές με τις πληροφορίες να αναφέρουν την προοπτική διετούς συμβολαίου (1+1). Ετσι λοιπόν, ο Φερέιρα και το επιτελείο του πιάνουν από σήμερα δουλειά για το χτίσιμο του αυριανού Παναθηναϊκού.

πηγή: metrosport.gr

«Σε ένα μήνα τελείωσε η ΑΕΚ!»

"Μαύρη μέρα για την ΑΕΚ", χαρακτήρισε τη σημερινή ο Ανδρέας Δημητρέλος μετά την απόφαση της ΕΠΟ να μην δώσει αδειοδότηση στην Ένωση. Ο πρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ περιέγραψε για μία ακόμα φορά τη δραματική κατάσταση της ομάδας, τονίζοντας ότι αν δεν βοηθήσει κάποιος επιχειρηματίας ή ο κόσμος, τότε σε ένα μήνα κινδυνεύει να διαλυθεί η εταιρεία!


Παράλληλα σημείωσε ότι η απόφαση της ΕΠΟ είναι δίκαιη για την ΑΕΚ, αλλά άφησε αιχμές για άλλες ομάδες που δεν έπρεπε να πάρουν άδεια.

"Δεν θα ήθελα να βρισκόμασταν σήμερα εδώ. Θα προτιμούσα άλλες συνθήκες. Δυστυχώς σήμερα είναι μία ημέρα που προσωπικά τη θεωρώ για την ΑΕΚ μαύρη σελίδα στην ιστορία μας. Δυστυχώς πρέπει να την χαλιναγωγήσω και να δω τι πρόκειται να γίνει από εδώ και μπροστά.

Η ΑΕΚ, δυστυχώς, σήμερα δεν πήρε την αδειοδότηση που δεν την πήρε δικαίως. Δικαίως δεν την πήρε γιατί δεν είχε τις προϋποθέσεις να την πάρει. Αυτό υποστηρίξαμε. Ζητήσαμε, ότι λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και τις οικονομικές συγκυρίες, αναστολή ως 30/6. Όμως αυτή η αναστολή δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό. Μας είπαν ότι πρέπει ως αύριο να δηλώσουν στην UEFA τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη. Αν δεν το έκαναν τώρα και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δείξει σωστή εικόνα στις 30/6 τότε η Ελλάδα θα έχανε μία Ευρωπαϊκή θέση.

Πήραν όμως ομάδες που δεν θα έπρεπε να πάρουν αδειοδότηση. Δεν υπήρξε η απαιτούμενη ισονομία που θα έπρεπε να υπάρξει. Μη με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί. Υπάρχει η ρήτρα εμπιστευτικότητας στην ΕΠΟ που δεν μπορούν να παραβούν. Η ΕΠΟ που είναι η αρμόδια αρχή για συγκεκριμένους λόγους που είναι βάση των κανονισμών της UEFA και της ΕΠΟ ήταν αρνητικός και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Τώρα γιατί σε κάποιες ομάδες έκριναν ότι μπορούν να πάρουν αδειοδότηση δεν ξέρω. Για ακόμη μία φορά δεν ακολουθήθηκε η ισονομία.

Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές εκτός από παίκτες κάτω των 22 ετών. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τον προγραμματισμό μας που ήταν να ρίξουμε το μπάτζετ κατά πολύ. Το πρόβλημα είναι οικονομικό. Λυπάμαι που το λέω αλλά η ΑΕΚ βρίσκεται στον πάτο. Ίσως σε αυτό το σημείο μπορούμε να ανδρωθούμε και να ξεκινήσουμε κάτι διαφορετικό. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να γίνει αυτό είναι να έρθει ο κόσμος κοντά και να υπάρξει μία ενότητα με όλους τους παράγοντες που πρέπει να έχει η ΑΕΚ. Να είναι δυνατοί οικονομικά και να τη βοηθήσουν. Καλά κάνουν και έχουν απογοήτευση. Αλλά πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό. Όταν τρως μια σφαλιάρα πρέπει να σηκωθείς. Δεν κάθεσε κάτω.

Η διοίκηση έχει προσπαθήσει να χαμηλώσει τα διαρκείας, προκειμένου να βοηθηθεί και να βοηθήσει τον κόσμο ώστε να πάρει διαρκείας, ώστε να μην υπάρχει το φαινόμενο των πλέι οφ που είχαμε λίγο κόσμο. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αν βάλουμε 50.000 διαρκείας με 150 ευρώ φτάνουμε τα 7,5 εκατ. ευρώ. Είναι κουραστικό, όμως χρειάζεται ο κόσμος για να πάρει και αυτός δύναμη και να κάνουμε κάτι.

Αυτή τη στιγμή στην κατάσταση που βρισκόμαστε, τα χρέη είναι 35 εκατ. ευρώ. Τα 23 εκατ. ευρώ απ' αυτά τα χρωστάμε στο ελληνικό δημόσιο. Καταλαβαίνετε, ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι αυτό. Δυστυχώς, τώρα δεν μπορούμε να συναλλαγούμε με το κράτος, γιατί δεν υπάρχει κράτος. Αν μετά τις εκλογές υπάρξει πολιτική σταθερότητα, θα κοιτάξουμε να βρούμε μία λύση για την ΑΕΚ χωρίς το Δημόσιο χάσει ούτε ευρώ. Αν η οποιαδήποτε Κυβέρνηση δεν σταθεί κοντά όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά σε όλους όσους τους χρωστάνε θα χάσουν απ' όλους.

Πρέπει να υπάρχει κατανόηση. Η διοίκηση αυτή είναι από τις αρχές Φεβρουαρίου. Σχεδόν 4 μήνες. Το μέλημα το δικό μου και της διοίκησης είναι να προσπαθούμε να ζήσει η ΑΕΚ, ώστε κάποια στιγμή να βρει τον δρόμο της είτε με κάποιον επενδυτή είτε μέσω του κόσμου μέσω αύξησης Μ.Κ. Ως τώρα η οικονομική βοήθεια που είχε αυτή η διοίκηση αν πω ελάχιστη θα είμαι... υπερβολικός. Στηριχθήκαμε σε έναν δανεισμό, από μία οικονομική κάποιων ανθρώπους ύψους 200.000 ευρώ και από κάποια άλλα μικρά έξοδα. Φτάσαμε να χάσουμε την αδειοδότηση και είναι άλλο κεφάλαιο το πως φτάσουμε εδώ.

Όταν φτάνεις τόσο χαμηλά το να κάνεις αναδρομή στο ποιος φταίει και ποιος όχι μόνο κακό κάνει. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά που να καταλογίσει ευθύνες. Δεν χρειάζεται εμένα. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση δεν έκανε όλα αυτά τα χρέη. Θα ξέρουμε σύντομα, μέχρι 29 Ιουνίου όταν και τελειώνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τότε θα ξέρουμε αν θα υπάρχει λύση ή θα έρθει η διάλυση της εταιρείας. Αν δεν αλλάξει τίποτα θα είναι δύσκολα τα πράγματα."

πηγή: metrosport.gr

Κόντης: «Αποφασίζουν άσχετοι με το ποδόσφαιρο»

Άσχετους χαρακτήρισε τους δικαστές που έβγαλαν την απόφαση για τον Άρη, ο Γιάννης Κόντης, λίγη ώρα μετά την επίσημη απόφαση της ΕΠΟ για τη μη χορήγηση αδειας στην κίτρινη ΠΑΕ.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ 100,3, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, είπε:

«Δεν μπορεί πλέον να ασχολούνται με τέτοια θέματα, στο περιβάλλον που ζούμε, δικαστές που πηγαίνουν με το γράμμα του νόμου. Θεσπίσαμε αυστηρές ποινές, τις αυστηρότερες στην Ευρώπη. Η μόνη ποινή στην Ευρώπη είναι η απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Φέραμε δικαστές άσχετους με το ποδόσφαιρο. Που όταν σε ρωτούν για πηγές εσόδων και αναφέρεις τα εισιτήρια διαρκείας, ρωτούν τι είναι τα διαρκείας. Δεν μπορεί κάποιος που δεν έχει γνώση, να επιλαμβάνεται σοβαρών θεμάτων.

Αν θέλουμε να είμαστε τόσο σκληροί, τότε θέλω να δω αν και όλες οι ομάδες που αδειοδοτήθηκαν έχουν όλες τις προϋποθέσεις, να δω αν πράγματι δεν τους λείπει ούτε ένα χαρτί. Σε μια χώρα που παίρνει ο εργαζόμενος 700 ευρώ με καθυστέρηση, να μιλάμε για την προσφυγή του Σηφάκη που μου την ανάφεραν. Ενώ π.χ. έχει πάρει 200 χιλιάδες και μένουν άλλες 150. Δεν θα πεινάσει αν πάρει τα χρήματα σε ένα μήνα.

Η ΟΥΕΦΑ έχει κλιμακωτές ποινές, ανάλογα με το πρόβλημα. Εδώ αν χρωστάς 500 εκατομμύρια, αν χρωστάς σε τριάντα παίκτες ή αν χρωστάς χίλια ευρώ, έχεις την ίδια ποινή, δεν παίρνεις άδεια».

Για την πιθανότητα άρσης της απαγόρευσης μεταγραφών, σχολίασε: «Υπάρχει η αρχή της ελεύθερης διακίνησης ευρωπαίων και δεύτερον θα μείνουν άνεργοι πολλοί Έλληνες παίκτες άνω των 21 ετών. Επίσης η Νόβα, άλλο προϊόν αγόρασε και άλλο προκύπτει τώρα, ίσως πει το ίδιο και ο ΟΠΑΠ. Δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη αυτά; Το λογικότερο για μένα είναι να υπάρχει πρόστιμο. Χωρίς άδεια στερείς στην ομάδα τη δυνατότητα να μαζέψει χρήματα για να πληρώσει και τα χρέη και να ανταποκριθεί στις προϋποθέσεις της αδειοδότησης. Θεωρώ ότι θα επικρατήσει η λογική και δεν θα χρειαστεί να κάνει καμία ομάδα κάποια κίνηση προς το CAS, όπως ακούγεται και ούτε να μπούμε στη διαδικασία να ζητάμε να ανοίξουν οι φάκελοι άλλων ομάδων που αδειοδοτήθηκαν».

Και κατέληξε σχετικά: «Ο κ. Δημητρίου έκανε αρνητικές εισηγήσεις και στο πρωτοβάθμιο όργανο και στο δευτεροβάθμιο και ομάδες που είχαν τέτοια εισήγηση, αδειοδοτήθηκαν».

«Να μας εμπιστευτεί ο κόσμος»

Από την Παρασκευή(1/6) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μειωμένες τιμές. «Τα έσοδα από τα διαρκείας είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα», τόνισε ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη.
Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» αμέσως μετά την παρουσίαση του Γιώργου Δώνη, αναφέρθηκε στη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα χρονιά λέγοντας τα εξής:
«Ξεκινάμε αύριο την πώληση των εισιτηρίων και στόχος την επόμενη διετία είναι να έχουμε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα και να καταφέρουμε να χτίσουμε μία ομάδα. Ο κόσμος να ξέρει πως θα μιλάμε ρεαλιστικά και όσον αφορά την ομάδα θα είναι πιο νέα, πιο δυναμική, πιο ενθουσιώδη και πιο άπειρη.
Αυτό που θα θέλει θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο και ελπίζω πως ο κόσμος θα μας εμπιστευθεί. Το εισιτήριο διαρκείας έχει την μορφή διαβατηρίου. Όλα τα εισιτήρια θα έχουν μείωση που θα είναι από 10% και θα μεγαλώνει. Θα υπάρχουν κατηγορίες, για φιλάθλους άνω των 65 ετών, για ανέργους, για φιλάθλους από την επαρχία.
Τα έσοδα είναι πολύ σημαντικά και σε μία δύσκολη περίοδο που δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας. Σε όλα τα εισιτήρια έχουμε μείωση τουλάχιστον 10% και μεγαλύτερη, αναλόγως την Θύρα. Ο κόσμος έχει πολλά κίνητρα να στηρίξει την ομάδα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να διώξει το αντικίνητρο που ήταν το οικονομικό. Μειωμένο εισιτήριο ισχύει και για τους φοιτητές».
Για τον Ιβάν Σαββίδη
 «Αν έρθει ο κ. Σαββίδης θα αναθεωρήσουμε την οικονομική μας πολιτική. Το θέμα του κ. Σαββίδη έχει εξέλιξη, εκκρεμεί ένα ραντεβού στο οποίο θα καθοριστούν και οι επόμενες κινήσεις».
Για τις μεταγραφές
«Θα θέλαμε μέχρι 20 Ιουλίου να έχουμε τελειώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θα κάνουμε μέχρι τέσσερις κινήσεις πολύ προσεκτικά. Θέλουμε να μας βοηθήστε να παρουσιάσουμε στον κόσμο ένα πλάνο ρεαλιστικό».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα διαρκείας:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 01/06/2012 αρχίζει η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 από τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Α. ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
1 περίοδος: 01/06/2012 - 06/07/2012
ΘΥΡΑ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ
1
600€ & 490€
540€ & 440€
2-3
390€
350€
4-4-7
140€
125€
5-6
250€
225€
Vip 3
1.850€
-
Vip 4
1.500€
-
Σουιτες Vip 3
18.000€
-
Σουιτες Vip 4
35.000€
-
Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 θα περιλαμβάνει:
α. Τους αγώνες πρωταθλήματος Superleague 2012/2013
β. Τους αγώνες κυπέλλου
γ. Όλους τους προκριματικούς γύρους του UEFA Europa League
δ. Τους φιλικούς αγώνες
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ).
2η περίοδος: 09/07/2012 - 20/7/2012
Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του, την εξουσιοδότηση και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θύρας 2 στις σειρές 14-26 στις θέσεις 37-56 δεν θα μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους, μετά από υπόδειξη της UEFA. Οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήριο διαρκείας στις συγκεκριμένες θέσεις θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τις υπόλοιπες ελεύθερες θέσεις σε όποια θύρα επιθυμούν.
Για τα VIP του 3ου και 4ου ορόφου και τις Σουίτες 3ου και 4ου ορόφου, το εισιτήριο διαρκείας θα περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του UEFA Europa League, σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας, αλλά και των playoffs 2013 της Superleague.
Β. ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
1. Γραφεία γηπέδου Τούμπας
Από τις 01/06/2012 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:
Καθημερινά: 09.00 - 18.00
Σάββατο : 09.00 - 15.00
2. Internet
Κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω internet:Από την 01/06/2012 στις 09:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου μέχρι και την Παρασκευή 06/07/2012 στις 18:00 θα μπορούν οι φίλαθλοι να ανανεώσουν τη θέση την οποία είχαν ως θέση διαρκείας την αγωνιστική περίοδο 2011/12 ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.
Μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω internet:
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας από τις 01/06/2011 στις 09:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.
Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, σας αποστέλλεται ένα e-mail (στην διεύθυνση του e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς για να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητας σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς, την εξουσιοδότηση και το καρτελάκι του κατόχου.
Γ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικά
Εκπτωτικά (μόνο με τη φυσική παρουσία στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας- δε θα διατίθενται μέσω internet):
1. Επαρχίας (απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης του πλησιέστερου αστυνομικού τμήματος για τον τόπο κατοικίας του φιλάθλου) - ισχύει για τις περιοχές εκτός Νομού Θεσσαλονίκης
2. Ανέργων (απαραίτητη η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας)
3. Φοιτητικό (απαραίτητη η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο)
4. Τρίτης ηλικίας (65 και άνω)
Οικογενειακά: Περιλαμβάνει ένα εισιτήριο διαρκείας κανονικό για τον γονιό και ένα παιδικό. Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας θα αφορά το 50% της κανονικής τιμής του εισιτηρίου και για την αγορά του θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης και οικογενειακής κατάστασης. Παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν οι γεννηθέντες από το 1998 και έπειτα ενώ δε θα διατίθενται στα vip.
Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου προϋποθέτει την ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού για την ίδια θύρα.
Στην περίπτωση αγοράς κανονικού εισιτηρίου διαρκείας και από τους δύο γονείς το 1ο παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα διατίθεται δωρεάν ενώ το 2ο, 3ο κλπ θα διατίθεται με έκπτωση 50%.

Δ. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μετρητά
Επιταγή (έως τρίμηνη λήξης 30/09/2012)
Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής έως 10 άτοκες δόσεις (μόνο για συναλλαγές από τα εκδοτήρια). Δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές κάρτες εκτός από την AMERICAN EXPRESS.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εξής τράπεζες : ΕΘΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - CITIBANK (όσον αφορά τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών, επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΠΑΕ)
Για τις αγορές εισιτηρίων διαρκείας μέσω internet δεν υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Κατά την 1η περίοδο διάθεσης οι κάτοχοι που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα ή θέση, θα μπορούν να επιλέξουν από τις θέσεις που δεν είχαν πουληθεί σαν διαρκείας την περίοδο 2011-2012. Κατά τη 2η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων ΔΕΝ θα γίνονται αλλαγές στις θέσεις.
Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.
Ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να επωφεληθεί την έκπτωση μίας μόνο από τις κατηγορίες εκπτωτικών εισιτηρίων.
Στις αγορές μέσω internet δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.
Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μισά μετρητά - μισά πιστωτική).
ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 θα έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην αγορά των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) και για τα Playoffs 2013 (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) της Superleague".


πηγή: gazzetta.gr

«Με έπεισε το πλάνο του ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ παρέθεσε σήμερα στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, ο Γιώργος Δώνης, που συνοδεύτηκε από τον Ζήση Βρύζα.

Αρχικά τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως για τα επόμενα χρόνια θα είναι στον πάγκο ο Γιώργος Δώνης. Συζητήσαμε κατα καιρούς το νέο πλάνο της χρονιάς και πάνω σ' αυτά θα δουλέψουμε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Γιώργος Δώνης, που τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιήμενος που είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Από σημερα αντιπροσωπεύω εναν μεγάλο σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ τις μέρες για να βάλουμε τις βάσεις και να φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα». Σχολιάζοντας την απόφαση του να επιλέξει τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Γενικώς μπορώ να πω πως ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα. Βασικά στοιχεία είναι ότι από την πρώτη μέρα που μιλήσαμε με τον πρόεδρο ήταν ότι είχαμε πλάνο. Θετικό επίσης ήταν ότι ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε από νωρίς με το θέμα αδειδότηση. Υπήρχαν μόνο κάποια θέματα οικογενειακά, παρ΄όλα όσα γράφτηκαν από τον τύπο. Έχω δύο παιδιά που παίζουν στον Παναθηναϊκό και ο ένας φεύγει για το εξωτερικό. Σκέφτηκα αυτό που έκανα και πήρα για μένα την σωστή απόφαση».

Σχολιάζοντας το πλάνο που έχει στο μυαλό του για τον νέο ΠΑΟΚ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να δω τους παίκτες μου και σημαντικό κομμάτι είναι πως πολλές φορές περιμένουν από τον προπονητή να πει τους στόχους του. Θέλω το πλάνο να είναι ξεκάθαρο και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ξεκάθαρο πλάνο είναι η εξέλιξη των παικτών. Οχι μόνο των νέων αλλά και σε αυτούς που είναι 35 ετών. Είναι σημαντικό να εξελίσσονται και αυτοί. Να γίνει επίσης η Τούμπα πολύ δυνατοί και οι αντίπαλοι να είναι ικανοποιημένοι έστω και αν πάρουν μια ισοπαλία. Υπάρχουν επιμέρους στόχο». Πραγματοποιώντας τοποθέτηση για τον σχεδιασμό της ομάδας, είπε: «Δεν θα ήθελα να μπώ σε αριθμό παικτών, αυτό που έχω να πώ είναι πως η ομάδα μου θέλω να είναι γρήγορη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε κάνει μία συζήτηση με τον πρόεδρο για τον σχεδιασμό της ομάδας».

Στη συνέχεια, μίλησε για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά και τόνισε: «Εμείς θα πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα όλο τον χρόνο, αρκεί να συνεχιστεί η καλή δουλειά στην διάρκεια της χρονιάς. Πρέπει πρώτα να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές, για να δουλέψω μαζί τους. Θέλουμε να κάνουμε μια ένωση μεταξύ μεγάλων και μικρών παικτών. ώστε να γλιτώσουμε αρκετό χρόνο». Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν με τις αδειοδοτήσεις, ανέφερε: «Είναι άσχημο για το ποδόσφαιρο και τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούν να βρουν εύκολα δουλειά. Είναι άσχημο αυτό που συμβαίνει. Ισως 2-3 ομάδες να είναι χειρότερες από πέρυσι»

Αναφέρθηκε επίσης στους συνεργάτες που θα έχει μαζί του στην ομάδα: «Εκτός από εμένα θα είναι τέσσεροι συνεργάτες. Οι Αγγελίνας, Μαλιαρίτσης, Μένταν και Γεωργίτσας». Μιλώντας για τις ακαδημίες, επισήμανε πολύ χαρακτηριστικά: «Είναι βασικό η εξέλιξη των ακαδημιών. Θα πρέπει να υπάρχει οργανόγραμμα». Μιλώντας για την προσωπική του φιλοδοξία, είπε: «Δεν θα ήθελα να το χαρακτηρίσω. Τόσο σαν προπονητής όσο και σαν παίκτης που ήμουν, ήμουν αρκετά φιλόδοξος. Δεν θέλω να το δω τώρα, θα το δώ από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε εκ νέου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Ζήσης Βρύζας, που μίλησε για το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή: «Για το πόστο του τεχνικού διευθυντή δεν έχουμε πάρει ακόμα την απόφαση. Μέσα στην βδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό. Συμφωνώ με όσα λέει ο νέος προπονητής και σίγουρα έχει σημαντικό ρόλο στον νέο σχεδιασμό της ομάδας. Πιθανόν να είναι τεχνικός διεθυντής ο Γιώργος Γεωργιάδης, έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό».

Στο τέλος της τοποθέτησης του ο Γιώργος Δώνης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει ενδιαφέρον ούτε σε ποιες ομάδες έχω παίξει ούτε ποια ομάδα υποστήριζα. Επιλέχθηκα για προπονητής. Αυτό δεν πρέπει γενικώς να είναι κριτήριο, πρέπει να κριθώ από την δουλειά που θα παρουσιάσω». 
 
πηγή: metrosport.gr
 


«Παγωμάρα» στον Άρη, έρχεται «ντόμινο» εξελίξεων!!

Παγωμένοι είναι άπαντες στον Άρη μετά την δευτεροβάθμια απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης, που όμως προκαλεί «ντόμινο» εξελίξεων στην ΠΑΕ Άρης. Από τις 15:00 κι έπειτα σχεδόν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, αλλά και της Κοινωνίας Μελών Άρη, όπως και του Ερασιτέχνη βρίσκονται στα γραφεία της οδού Αλκμήνης και συζητούν για την επόμενη μέρα, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το παραμικρό ενδεχόμενο με πιο καίριο ακόμη και την πρόταση μομφής κατά του διοικητικού συμβουλίου, καθώς άλλωστε είναι απολύτως ενδεικτική η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο δυναμικότερος σύνδεσμος φίλων του Άρη, ο Super 3. Εξετάζονται και συζητούνται λύσεις όπως είναι η άμεση παραίτηση της διοίκησης, αλλά και η προσφυγή σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Πολύ περισσότερα θα γίνουν γνωστά αργότερα...


πηγή: metrosport.gr

Το σποτάκι για τη νέα φανέλα της Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο σποτάκι με την καινούργια εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές των ''μερένχες'' αλλά και τον Ζοζέ Μουρίνιο.
Το σποτάκι για τη νέα φανέλα της Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)