Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Δύσκολη η πρόκρισή μας από τον όμιλο»

«Δύσκολη η πρόκρισή μας από τον όμιλο»
Μόνο εύκολη δεν πιστεύει πως είναι η πρόκριση της Ιρλανδίας από τον τρίτο όμιλο του Euro ο Τζιοβάνι Τραπατόνι. Ο 73χρονος τεχνικός τόνισε πως η Ισπανία και η Ιταλία έχουν τον πρώτο λόγο για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο απ’ αυτή την υπόθεση δεν… ξεγράφει την ομάδα του.

«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, καθώς καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον μεγάλο στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από την συμμετοχή στο Euro. Βέβαια, τώρα που είμαστε σε αυτό, είναι υποχρέωσή μας να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά» τόνισε αρχικά ο Τραπατόνι, ενώ συμπλήρωσε:

«Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε το πρώτο μας παιχνίδι απέναντι στην Κροατία. Η πρόκριση από τον όμιλο δεν θα είναι εύκολη. Όλοι έχουμε επίγνωση του πόσο δύσκολο θα είναι αυτή η υπόθεση. Η Ιταλία και η Ισπανία είναι τα φαβορί, ενώ και η Κροατία διαθέτει πολύ καλή ομάδα».

Παράλληλα, ο 73χρονος τεχνικός μίλησε και για τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίζονται στο ιταλικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα τους ύποπτους αγώνες. «Αυτό που συμβαίνει αφήνει μία πικρή γεύση στα στόματα όλων. Πιστεύω πως οι δικαστές χρειάζεται να κάνουν όπως πρέπει την δουλειά τους και να κρίνουν σωστά». 


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: