Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Γεωργιάδης: «Δώστε χρόνο στον Δώνη»!

Για το προφίλ του Γιώργου Δώνη, μίλησε ο φίλος και κουμπάρος του Γιώργος Γεωργιάδης (του Σάββα), στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο οποίος τόνισε πως αν του δωθεί λίγος χρόνος να κάνει μία εξαιρετική ομάδα.

«Δεν δημιουργεί προβλήματα και προσπαθεί να μην έχει κόντρες με τους ποδοσφαιριστές. Είναι λάτρης της τακτικής, θέλει τους παίκτες να ακολουθούν το πλάνο του, αλλά δίνει και αέρα σε κάποιους από αυτούς να έχουν έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Στις αποτυχίες ο Γιώργος θα πάρει την πλήρη ευθύνη, αλλά τις επιτυχίες τις χρεώνει πλήρως στους ποδοσφαιριστές.Ο Δώνης βάσει του υλικού που είχε, ήταν ο καλύτερος προπονητής της φετινής σεζόν. Καλύτερος και από τον Μπόλονι κατά τη γνώμη μου, ο Ατρόμητος έπαιξε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη και από τον Παναθηναϊκό» τόνισε αρχικά ο προπονητής.

Ενώ συνεχίζοντας ο Γεωργιάδης, συμβούλεψε τους φίλους του ΠΑΟΚ να κάνουν λίγη υπομονή και θα δουν τον ΠΑΟΚ όπως τον θέλουν: « Ας κάνουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ υπομονή με τον Γιώργο Δώνη, να του δώσουν λίγο χρόνο και θα ευχαριστηθούν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ μέσα από την δουλειά του. Είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να πάρει ρίσκα και αυτό το αποδεικνύει το ότι επέλεξε τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα που έχει πολλούς φίλους και ξέρει ότι θα υπάρχει μία σχετική πίεση».

Κλείνοντας ο κουμπάρος του πρώην τεχνικού του Ατρομήτου, τόνισε πως και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στο Γιώργο Δώνη: «Πιστεύω ότι και ο Ζήσης Βρύζας είναι της φιλοσοφίας ότι θα αφήσει τον προπονητή να δουλέψει και θα του δώσει τον κατάλληλο χρόνο».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: