Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο»!!

Ο δικηγόρος του ΟΦΗ, Μανώλης Φωτάκης μίλησε για τις αποφάσεις της ΕΠΟ, λέγοντας πως αντί για εξυγίανση, κατάφεραν να καταστρέψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο»!
Η καταδικαστική απόφαση για τους Κρητικούς, όπως επίσης και για πέντε ακόμα ομάδες, τους φέρνει πλέον με την... πλάτη στον τοίχο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα 14 ποδοσφαιριστές εκτός συλλόγου. Όπως αναφέρει στο gazzetta.gr ο εκ των νομικών εκπροσώπων της ομάδας. :«Πρόκειται για μία απόφαση-ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Άξια αναφοράς είναι και η τοποθέτησή του για το θέμα της Κέρκυρας, για την οποία ανέφερε -σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε- ότι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν πήρε την αδειοδότηση, δεν ήταν οι οφειλές προς παίκτες αλλά το γεγονός πως ο Τίμος Καβακάς που κάθισε στο φινάλε της σεζόν στον πάγκο της ομάδας, δεν είχε δίπλωμα προπονητικής επιπέδου Σούπερ Λιγκ!
Όσον αφορά τους Ομιλίτες, καθώς επίσης και οι υπόλοιπες ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, θα είναι αναγκασμένοι την νέα σεζόν ν' αγωνίζονται με... πιτσιρίκια, και ως εκ τούτου: «Το προϊόν θα είναι απολύτως αδιάφορο, όχι μόνο για όσους πηγαίνουν στο γήπεδο -που δεν θα πηγαίνουν πλέον- αλλά και από όσους έχουν σπίτι τους Nova, που αποτελεί και τον σημαντικότερο χρηματοδότη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα», είπε ο κ. Φωτάκης και πρόσθεσε ότι: «Εγώ έχω σπίτι μου Νova και το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά για να διατηρήσω ή όχι την συνδρομή μου. Όπως καταλαβαίνεται αυτό θα έχει κλιμακωτές αντιδράσεις και στην χορηγία του καναλιού στην Σούπερ Λιγκ».
Ενώ για το θέμα της βιωσιμότητας, ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, υποστήριξε πως: «Οι άνθρωποι ζουν αλλού, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Έχουν βαλθεί κάποια... συνταξιούχοι δικαστές να καταστρέψουν αυτό που λέγεται «ποδόσφαιρο» στον ελληνικό χώρο. Δεν γίνονται όταν βλέπεις μία χώρα να σαρώνεται από αυτή την κρίση εσύ να πηγαίνεις μέχρι και με το τελευταίο γράμμα του νόμου, όσον αφορά ανώνυμες ποδοσφαιρικές εταιρείες. Οι άνθρωποι απλά απέδειξαν ότι δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο».
Για να κλείσει λέγοντας πως: «Ένα απλό παράδειγμα θα σας φέρω. Πηγαίνουν και συγκρίνουν για το θέμα της βιωσιμότητας τους ισολογισμούς του Ιουνίου του 2010, όπου η ομάδα ακόμα αγωνιζόταν ακόμα στην Football League, μ' εκείνους του 2011 (για τον ίδιο μήνα). Είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα, θα μπορούσαν να πάρουν τον ισολογισμό του περασμένου Δεκεμβρίου, όπου η ΠΑΕ είχε ένα άλλο πλάνο. Πρόκειται για μία κίνηση καταστροφής».

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: