Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Παραμένει «Ναπολιτάνος»

Παραμένει «Ναπολιτάνος»
Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Βάλτερ Ματζάρι να αποχωρεί από τον πάγκο της Νάπολι έβαλε ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, είχε συνάντηση με τον Ιταλό προπονητή στη Ρώμη σε πολύ καλό κλίμα, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, αλλά και την πορεία των «παρτενοπέι» τη σεζόν που πέρασε.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μιλήσαμε για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα, με βάση τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Δουλεύουμε αρμονικά σε όλα τα επίπεδα, κάτι που μας οδήγησε στις συζητήσεις, ώστε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας για ακόμη ένα χρόνο, το οποίο θα επιβεβαιωθεί τις επικυρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου της Νάπολι.

Στη συνάντηση των δυο ανδρών, παρόντες ήταν και ο σύμβουλος της ομάδας, Αντρέα Κιαβέλι, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Ρικάρντο Μπιγκόν, ο οποίος δήλωσε:

«Με τον πρόεδρο έχουμε τονίσει την αναγκαιότητα να κρατήσουμε τον προπονητή στην ομάδα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για το καλό της Νάπολι».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: