Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Euro 2012: Να φτιάξει το κλίμα η Γερμανία!

Τη νίκη αναζητά η Γερμανία απέναντι στο Ισραήλ για να μπορέσει να φτιάξει το κλίμα μετά τη βαριά ήττα με 5-3 από την Ελβετία.
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα τελικά του Euro 2012 η Γερμανία, η οποία γνώρισε τη συντριβή με 5-3 από την Ελβετία στο πρώτο της φιλικό που έδωσε. Πλέον, η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ, αντιμετωπίζει το Ισραήλ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια της προετοιμασίας και την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Οι δύο ομάδες, έχουν αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν. Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2002, τα «πάντσερ» είχαν διαλύσει την αντίπαλό τους με 7-1. Οι Ισραηλινοί από την πλευρά τους δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση, καθώς μετρούν πέντε ήττες στα τελευταία τους έξι παιχνίδια.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «νασιοναλμανσαφτ» αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα. Οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, Φίλιπ Λαμ, Ζερόμ Μπόατενγ και Χόλγκερ Μπαντστούμπερ αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί. Οι Τόνι Κρόος, Τόμας Μέλερ και Μάριο Γκόμεζ αναμένεται να πάρουν και αυτοί με τη σειρά τους χρόνο συμμετοχής. Εκτός θα μείνει ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Σε ότι αφορά τους φιλοξενούμενους, είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν και πάλι στη διάθεσή τους τον μέσο, Λίορ Ρεφαέλοφ που θα ξεκινήσει και βασικός, με τον επιθετικό της Καϊσερσλάουτερν, Ιτάι Σέχτερ να ξεκινά μόνος του στην κορυφή.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπάντσουμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Κρόος, Ρόις, Οζίλ, Ποντόλσκι, Κλόσε.
ΙΣΡΑΗΛ: Χαρούς, Σπουνγκίνμ, Μπεν Χαΐμ, Γκέρσον, Σέιμαν, Νάτσο, Ζάχαβι, Μέλικσον, Μπεναγιούν, Ρεφαέλοφ, Σέχτερ.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: