Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μήπως θέλει να ξαναγυρίσει στον ΠΑΟΚ;

Ο Φρανκ Ζουέλα έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Δώνη και είπε ότι είναι "ο καλύτερος Ελληνας προπονητής...". Τυχαίες οι δηλώσεις του;
Μήπως θέλει να ξαναγυρίσει στον ΠΑΟΚ;
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ''Libero 107,4'':
Για τη φετινή πορεία του Ατρομήτου: «Νομίζω ότι πετύχαμε αρκετά πράγματα. Αν μας έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι θα τερματίσουμε τρίτοι, ότι θα παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου, ότι θα παίξουμε στο Europa League ότι θα είχαμε την τρίτη καλύτερη άμυνα, θα έλεγαν ότι είναι πολύ δύσκολο. Αλλά όταν όλοι δουλεύουν πολύ καλά στο κομμάτι τους, έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».
Για το ρόλο του Δώνη: «Ο προπονητής έπαιξε μεγάλο ρόλο. Υπήρχε πολύ μεγάλος σεβασμός από όλους. Από διοίκηση, παίκτες, γιατρούς, δεν υπήρχε πίεση και είχαμε πολύ καλά αποδυτήρια, κάτι που δεν είχα συναντήσει σε προηγούμενες ομάδες. Ηταν σαν να παίζαμε όλοι μαζί πολλά χρόνια και ήταν η πρώτη σεζόν που παίξαμε μαζί».
Για την επιλογή του ΠΑΟΚ με τον Δώνη: «Ηταν λίγο έκπληξη για μένα. Ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα έπρεπε να είναι στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Δε λέω ότι δεν είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, εγώ γούσταρα που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, αλλά λέω ότι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα θα έπρεπε να πάει στην καλύτερη ελληνική ομάδα, που τώρα είναι ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες, αλλά είναι δύσκολο να φέρει έναν τίτλο, γιατί δεν έχει πολλά λεφτά. Αν δεν έχεις πρόεδρο όπως στον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις έναν τίτλο. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον καλύτερο προπονητή. Δε μπορούσε να έχει καλύτερο αυτήν τη στιγμή και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ αυτό.
Για τα χαρακτηριστικά του: «Είναι πολύ φίλος με τον ποδοσφαιριστή. Σε αφήνει ελεύθερο. Στην ομάδα του αν δεν παίζεις ποδόσφαιρο δε θα παίζεις καθόλου. Δε θέλει απλώς να παλεύει για το αποτέλεσμα, θέλει και καλό ποδόσφαιρο. Καμιά φορά μπορεί να νευριάζει για πράγματα που δεν πρέπει να συμβαίνουν. Παντού υπάρχει πίεση, αλλά να μην προσπαθούν να υπάρχουν προπονητές από έξω. Να πουν ποιος θα παίξει, να τον αφήνουν μόνο του και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Και αν δεν έρθει κάποια στιγμή το αποτέλεσμα να έχετε υπομονή και να τον αφήνετε να κάνει τη δουλειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: