Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Βόλτα για τη Βραζιλία στο «FedExField»!

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, η Βραζιλία συνέτριψε με 4-1 τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε φιλική αναμέτρηση.
Από την αρχή του αγώνα, οι «σελεσάο» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Λεάντρο Νταμιάο εκμαίευσε πέναλτι στο 12λεπτο. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Νεϊμάρ.
Ο 22χρονος επιθετικός της Ιντερνασιονάλ δεν έμεινε απλά στο πέναλτι, αλλά αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη του γηπέδου στο πρώτο 45λεπτο. Ωστόσο ο Τιμ Χάουαρντ δεν του επέτρεψε να βρει δίχτυα.
Πάντως στο 26ο λεπτό ο Νεϊμάρ βρήκε τον Τιάγκο Σίλβα με εκτέλεση κόρνερ και ο αμυντικός της Μίλαν διαμόρφωσε το 2-0 με κεφαλιά. Ακολούθησε το 2-1 του Χέρκουλες Γκόμεζ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ο Νεϊμάρ πάτησε… γκάζι και προκάλεσε σχεδόν ατομικά τρομερή πίεση στην αντίπαλη εστία. Ενδεικτικά στο 52ο λεπτό ετοίμασε γκολ στον Μαρτσέλο, ο οποίος σημείωσε το 3-1. Ο Γκόμεζ απώλεσε ευκαιρία να μειώσει στο 75ο λεπτό και ο Αλεσάντρο Πάτο εκτόξευσε το σκορ στο 4-1 με καταπληκτικό τέρμα στο 87ο λεπτό.
Η.Π.Α.: Χάουαρντ, Μποκανέγκρα, Ονιέγου, Τζόνσον (80’ Καστίγιο), Τσερουντόλο (73’ Πάρκχουρστ), Τζόουνς (80’ Μπέκερμαν), Μπράντλεϊ, Εντού (73’ Μπόιντ), Τόρες (56’ Ντέμπσεϊ), Ντόνοβαν, Γκόμεζ.
Βραζιλία: Ραφαέλ, Ζουάν, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτσέλο (89’ Άλεξ Σάντρο), Ντανίλο, Ρομούλο, Σάντρο, Νεϊμάρ (84’ Λούκας), Χουλκ (84’ Κασεμίρο), Λεάντρο Νταμιάο (82’ Πάτο), Όσκαρ.




πηγή: onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: