Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μια ανάσα από Ντούσκο

Μοναδικό εμπόδιο προκειμένου να αναλάβει τον Ατρόμητο ο Μπάγεβιτς είναι η μέχρι πρότινος απόφασή του να αποσυρθεί.
Το «κόλπο γκρόσο» έχει κάνει ο Ατρόμητος και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως από χθες το βράδυ νέος τεχνικός του είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ομως, επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει γιατί στο μυαλό του 64χρονου τεχνικού δεν έχει εγκαταλειφθεί ακόμη η ιδέα να αποσυρθεί από τους πάγκους.

Ας δούμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο έμπειρος τεχνικός έδειχνε από καιρό ως η πρώτη επιλογή του Γιώργου Σπανού για τον πάγκο. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν αργά χθες το βράδυ στην Αθήνα. Εκεί ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ανέλυσε στον Σερβοέλληνα κόουτς τα πλάνα του και πού  θέλει να φτάσει ο Ατρόμητος. Και τότε υπήρξε η πρώτη έκπληξη.

Ο Μπάγεβιτς ήταν ενήμερος για όλα τα τεκταινόμενα στον σύλλογο. Ακόμη και για τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και τι πρέπει να γίνει με αυτούς. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι. Μάλιστα η κουβέντα τους περιστράφηκε ακόμη και στο ενδεχόμενο η ΑΕΚ να μην πάρει αδειοδότηση και ο Ατρόμητος να πάρει τη θέση της στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα είναι πιο κοντά στους ομίλους της διοργάνωσης!

«Θέλουμε να διατηρηθεί η ομάδα μέσα στην πεντάδα. Ο,τι άλλο έρθει είναι καλό για όλους. Σε πιστεύουμε. Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στον Ατρόμητο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου. Επειτα από λίγη ώρα κουβέντας είχε επέλθει πλήρης συμφωνία στο οικονομικό σκέλος, στη διάρκεια της συνεργασίας τους, ακόμη και στο μπάτζετ που θα υπάρχει για την επόμενη χρονιά. Τι απομένει; Αυτό που σας αναφέραμε πιο πάνω.

Οτι στο μυαλό του Μπάγεβιτς δεν έχει εξαλειφθεί 100% η ιδέα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Κάτι που πλέον όμως είναι το πιο πιθανό. Μόλις οριστικοποιηθεί, θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Αμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι Γεωργαμλής, Μπουρουτζίκας, ενώ ο προπονητής τερματοφυλάκων Μαλιαρίτσης θα πάει με τον Δώνη στον ΠΑΟΚ.

• Ο Γιανούλης ενημερώθηκε από την Κολωνία να είναι στην «πρώτη» της και μετά θα ξεκαθαρίσει αν θα επιστρέψει ξανά στον Ατρόμητο.

• Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναμένεται να γίνει και φέτος στο  συγκρότημα «RIU PRAVETS RESORT», στη νοτιοδυτική Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: