Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ρονάλντο: «Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις»

Ρονάλντο: «Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις»
Μάλλον ακόμα δεν έχει ξεχάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τι έγινε στο Euro 2004, όταν η Ελλάδα κατέκτησε το τρόπαιο μέσα στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την άποψη ότι στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν θα σημειωθούν εκπλήξεις. Επίσης, τόνισε ότι προτεραιότητα για τους Ίβηρες αποτελεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις στο Euro, επειδή η Ισπανία είναι πολύ δυνατή και υπάρχουν ομάδες που είναι δύσκολο να τις κερδίσεις. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις σε αυτή τη διοργάνωση, όπως είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε αρχικά ο διεθνής παίκτης και πρόσθεσε:

«Προτεραιότητα της Πορτογαλίας είναι να περάσει τον πρώτο γύρο, επειδή είμαστε στον όμιλο του θανάτου με την Ολλανδία, τη Γερμανία και η ομάδα που μας δυσκόλεψε στην προκριματική φάση, τη Δανία. Υπάρχουν μερικά παιχνίδια που θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε την πρώτη φάση της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε φαβορί, αλλά μπορούμε το καλύτερο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: