Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Κλιάτσης: «Να έρθει κοντά ο κόσμος»

Το μέλος της απερχόμενης διοίκησης του ερασιτέχνη Ηρακλή, Δημήτρης Κλιάτσης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις εξελίξεις στον ΓΣ εν όψει της επαναληπτικής συνέλευσης την Τετάρτη.

Ο κ. Κλιάτσης είπε αναλυτικά:

«Με τις 150.00 ευρώ μπορεί να λειτουργήσει εμπορικά ο σύλλογος. Θα αναπνεύσει αρκετά με αυτό το ποσό και θα λειτουργήσει. Πρέπει να λάβουμε μέρος σε αυτή την προσπάθεια, το σοκ του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι μεγάλο και δεν πρέπει να πάθουμε αντίστοιχο σοκ και στον ερασιτέχνη.

Πρέπει να λειτουργήσει ο σύλλογος. Την Τετάρτη υπάρχουν επαναληπτικές εκλογές και αν δεν προκύψει κάτι, θα πάμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Ο κόσμος πρέπει να δώσει κουράγιο σε όποιον ασχοληθεί, μετά την Τετάρτη. Δεκαπέντε άτομα δεν μπορούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά με την αγορά διαρκείας. Αυτό το σοκ που υπέστη ο κόσμος είναι μεγάλος, αλλά πρέπει να ορθοποδήσουμε».

Για το αν έχουν γίνει συγκεκριμένες συζητήσεις με πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν τη διοίκηση ή να δανειοδοτήσουν τον σύλλογο είπε:

«Κρούσεις έχουν γίνει για να κατέβει ένα ψηφοδέλτιο, μακάρι να βρίσκονταν τα πρόσωπα για να αναλάβουν. Έχουμε ζητήσει δάνειο από Ηρακλειδείς και να μπουν εγγυήσεις από πέντε έξι άτομα και εμφανίστηκαν δύο άτομα πρόθυμα για να δανειοδοτήσουν. Είπαν ας έρθουν 15 άτομα να δώσουν από 10.000 ευρώ. Πιστεύω ότι και με τα διαρκείας θα προχωρήσει η κατάσταση».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: