Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

"Tι είναι το over ρε παιδιά;"!

Απίστευτο: Στην εκδίκαση της υπόθεσης του Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών ο δικαστής δεν είχε ιδέα τι είναι το over!
"Tι είναι το over ρε παιδιά;"!
Τόσο η μία, όσο και η άλλη πλευρά αρνήθηκαν τις κατηγορίες, οι οποίες κι έκαναν λόγο για «ύποπτο χειραγώγησης» αναφορικά με το παιχνίδι τωνΚαλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών. Αρχικά μίλησε ο δικηγόρος του Ηρακλή, Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος ζήτησε τα πλήρη στοιχεία αυτού που συνέταξε την έκθεση από την OYEFA, ενώ έκανε λόγο και για παράφραση της λέξης «potential» που σημαίνει πιθανό, λέγοντας ότι την μετέφρασαν ως εν δυνάμει. Ενώ έπειτα πρόσθεσε ότι: «Χαρακτηρίζετε ύποπτα τα 2 από τα 3 γκολ, ενώ θα έπρεπε να είχατε καλέσει ως μάρτυρες και τους αμυντικούς της Καλλιθέας και τον τερματοφύλακα και τον επιθετικό του Ηρακλή Ψαχνών».
Όσον αφορά τον νομικό εκπρόσωπο της Καλλιθέας, Παναγιώτη Πρόκο, αφού χαρακτήρισε κατάπτυστο το έγγραφο της ΟΥΕΦΑ, είπε πως: «η υπόθεση δεν θα κλείσει σε αυτά τα δικαστήρια. Αυτοί που έχουν στήσει τη συγκεκριμένη σκευωρία θα πληρώσουν».
Από την πλευρά τους οι δικηγόροι των Γιώτα και Τόλιου, είπαν ότι η υπόθεση είναι... αέρας, συμπληρώνοντας πως πουθενά δεν γίνεται λόγος για δωροδοκία ή για στοιχηματισμό.
Ο πρόεδρος της ομάδας του «Ελ πάσο», Νίκος Σαλευρής υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: «η υπόθεση δεν θα κλείσει σε αυτά τα δικαστήρια. Αυτοί που έχουν στήσει τη συγκεκριμένη σκευωρία θα πληρώσουν».
Αξιοσημείωτη φυσικά είναι η στάση του δικαστή που έδειχνε να μην ξέρει τι σημαίνει «over» και δεν ήταν λίγες οι φορές που έπεφτε σε αντιφάσεις, λέγοντας παράλληλα ότι: «Όταν έπαιζα εγώ δεν υπήρχαν over», ενώ στην συνέχεια είπε πως: «Επειδή δεν έχω παίξει ποδόσφαιρο, θα με σταυρώσετε;».
Όσο για τον πρόεδρο του Ηρακλή, Γιώργο Στούπα, ανέφερε: «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Αν έχεις ένα βαρέλι με λάσπη και ρίξεις λίγο κρασί, τότε θα πιείς λάσπη, αν έχεις ένα βαρέλι με κρασί και ρίξεις λίγο λάσπη, πάλι λάσπη θα πιείς».
Παράλληλα να σημειώσουμε ότι δόθηκαν και dvd του αγώνα στον δικαστή από τις δύο ομάδες, με την απόφαση ν' αναμένεται σήμερα το απόγευμα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: