Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

"Είναι άδικο αλλά ελπίζουμε!"

Στον Άρη θεωρούν άδικη την απόφαση για μη αδειοδότηση της ομάδας, ωστόσο ...ποντάρουν στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ προκειμένου να αλλάξει το καθεστώς για την απαγόρευση μεταγραφών.
"Είναι άδικο αλλά ελπίζουμε!"
Οι «κίτρινοι» θεωρούν άδικη την απόφαση περί αδειοδότησης μόνο του Παναθηναϊκού, ωστόσο περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης για να πάρουν θέση και επίσημα. Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ότι ο Άρης δεν πήρε άδεια λόγω του ότι η επιτροπή δεν πείστηκε από το πρόγραμμα βιωσιμότητας. «Είναι αδικία», λένε στον Άρη, καθώς θεωρούν ότι ομάδες με σοβαρότερο πρόβλημα έχουν πάρει το «πράσινο φως».
Αυτό που ωστόσο έλεγαν στην ΠΑΕ ήταν ότι στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ περιμένουν να αλλάξει το καθεστώς για την απαγόρευση μεταγραφών. Οι πληροφορίες που υπάρχουν θέλουν τον Σοφοκλή Πιλάβιο να θέτει ζήτημα ώστε να μην ισχύσει η απαγόρευση, κάτι που αναμένεται να στηρίξει τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, αλλά και οι άλλες ομάδες.
Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, για τον Άρη θα είναι ιδανικό γιατί το ποσό που θα παρακρατηθεί από τα τηλεοπτικά, ούτως ή άλλως θα πήγαινε στους παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή. Οπότε, αν τη... βγάλει μόνο με χρηματικό αντίτιμο και μπορεί να κάνει μεταγραφές, τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Η Γενική Συνέλευση λοιπόν της Ομοσπονδίας αναμένεται με αγωνία.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: