Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ψύχραιμοι στον Πανιώνιο με τη μη αδειοδότηση!!

Με ψυχραιμία υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου την απόφαση της επιτροπής εφέσεων να μην χορηγήσει άδεια στην ομάδα για τη νέα περίοδο.
Από την ΠΑΕ δεν θέλουν να τοποθετηθούν επί του παρόντος, ωστόσο υποστηρίζουν ότι αυτό θα γίνει επίσημα, μόλις η ομάδα παραλάβει το σκεπτικό της απόφασης για την απόρριψη του φακέλου της.
Στον Πανιώνιο θέλουν πρώτα να δουν το σκεπτικό της απόφασης, να δουν που αυτή στηρίχθηκε και μετά να τοποθετηθούν, αλλά και να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Πάντως, όπως υποστήριζαν η ΠΑΕ είχε τακτοποιήσει το θέμα με την εφορία και είχε εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα, που έδειχνε πως ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» είχαν προετοιμαστεί και για το ενδεχόμενο η ομάδα να μην πάρει αδειοδότηση, όπως τελικά έγινε και έτσι η απόφαση δεν έπεσε... βαριά.
Άλλωστε, ακόμη και μεταγραφικά ο Πανιώνιος δοκίμαζε και παρακολουθούσε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από μικρότερες κατηγορίες, έτσι ώστε να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την απαγόρευση μεταγραφών σε παίκτες άνω των 22 χρόνων.


Ελευθερόπουλος: «Εγγύηση η σκληρή δουλειά και το ταλέντο»

Περήφανος που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Ο Έλληνας προπονητής σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ έδωσε το… σύνθημα για την επόμενη μέρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία έχει ως εγγύηση την σκληρή δουλειά και το ταλέντο των παικτών του συλλόγου.
«Νιώθω μεγάλη περηφάνια για τη τιμή που μου κάνει ο πλέον Ιστορικός σύλλογος. Όλα τα παιδιά στην ομάδα γνωρίζουν τη φιλοσοφία μου για σκληρή δουλεία, και όλο το προπονητικό επιτελείο έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του ταλέντου των παικτών μας», ήταν τα πρώτα λόγια του «Ελέ».
Και συνέχισε: «Ο συνδυασμός αυτών των δυο, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για να προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των οπαδών μας, της διοίκησης, και της ιστορίας της ομάδας μας».

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: