Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Κλειστό λόγω διακοπών

Κλειστό για 2 εβδομάδες μέχρι και τις 23/7 λόγω διακοπών. Θα επανέρθουμε δριμύτεροι και ανανεωμένοι με πολλές εκπλήξεις. Καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι

Τα φιλικά της «Μπάρτσα»

Τα φιλικά της «Μπάρτσα»
Στις 16 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν, ενώ από τις 24 του μήνα μέχρι τις 11 Αυγούστου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων.

Το πρώτο τεστ είναι προγραμματισμένο για τις 24 Ιουλίου απέναντι στο Αμβούργο στη Γερμανία, ενώ πέντε μέρες μετά θα αντιμετωπίσει στο Μαρόκο μία επίλεκτη ομάδα παικτών της χώρας. Στις 4 Αυγούστου οι «μπλαουγκράνα» θα βρουν στο δρόμο τους την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ Ντε Πρενς», ενώ στις 8 Αυγούστου υπάρχει το μεγάλο φιλικό με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Ο κύκλος των φιλικών ολοκληρώνεται στις 11 Αυγούστου απέναντι στη Ντιναμό Βουκουρεστίου στη Ρουμανία.

Πέραν αυτών των αγώνων, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Εσπανιόλ στο «Μοντζουίκ» στις 31 Ιουλίου για το καταλανικό Σούπερ Καπ, ενώ στις 20 Αυγούστου θα αναμετρηθεί στο «Καμπ Νου» με τη Σαμπντόρια στο τουρνουά στη μνήμη του ιδρυτή της, Ζοάν Γκαμπέρ, με αφορμή την επέτειο 20 ετών από τον τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών μεταξύ των δύο ομάδων στο «Γουέμπλεϊ».
πηγή: sportfm.gr

Ανανεώσεις για Ατλέτικο!!

Ανανεώσεις για Ατλέτικο
Νέα συμβόλαια υπέγραψαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης οι Κόκε και Φιλίπε Λουίς. Οι δύο ποδοσφαιριστές ανανέωσαν μέχρι το 2016 και 2017 αντίστοιχα.

Ο 20χρονος Κόκε που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, θα παραμείνει κάτοικος «Βιθέντε Καλντερόν» τουλάχιστον μέχρι το 2016. «Είναι όνειρο για εμένα, ήθελα πάντα να μείνω στην Ατλέτικο, είναι το σπίτι μου».

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος Λουίς Φιλίπε επέκτεινε την συνεργασία του με τον Μαδριλένικο σύλλογο έως το 2017, δύο χρόνια παραπάνω από ότι προέβλεπε το συμβόλαιό του μέχρι τώρα.

«Είμαι ενθουσιασμένος και θεωρώ πως μπορούμε να γράψουμε ιστορία με την ομάδα. Η προηγούμενη σεζόν ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου και πλέον νιώθω πολύ σημαντικός για την ομάδα» τόνισε ο Φιλίπε. πηγή: sportfm.gr

Δεν το κουνάει από τη Ρεάλ ο Γκρανέρο!!

Δεν το κουνάει από τη Ρεάλ ο Γκρανέρο
Όλα δείχνουν ότι ο Εστεμπάν Γκρανέρο θα παραμείνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του Ισπανού χαφ λήγει το καλοκαίρι του 2013 και σύντομα αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση των «μερένχες» να υπογράψει για τα επόμενα χρόνια.

Αν και αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι συνεργάτες του δείχνουν να έχουν σε εκτίμηση τον 25χρονο μέσο, ο οποίος δεν επιθυμεί ούτε εκείνος να αποχωρήσει από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Άλλωστε, αν οι Μαδριλένοι ήθελαν να πουλήσουν τον παίκτη θα το είχαν κάνει ήδη και δεν θα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκρανέρο την περσινή σεζόν έπαιξε σε 28 αγώνες, έχοντας δύο ασίστ σε 1012 συνολικό χρόνο συμμετοχής. πηγή: sportfm.gr

Ο πρώτος του Πεπ, ο πρώτος του Τίτο!!

Ο πρώτος του Πεπ, ο πρώτος του Τίτο
Ο Σεϊντού Κεϊτά αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα μετά από τέσσερα χρόνια. Ο μέσος από το Μάλι ήταν η πρώτη μεταγραφή που έκανε ως προπονητής της ομάδας ο Πεπ Γκουαρντιόλα και αποτελεί τον πρώτο ποδοσφαιριστή που φεύγει από αυτή μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τίτο Βιλανόβα.

Ο 32χρονος άσος είχε 173 συμμετοχές και 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τον καταλανικό σύλλογο κατακτώντας 14 τίτλους σε αυτή την τετραετία: τρία πρωταθλήματα, δύο Champions League, δύο Κύπελλα Ισπανίας, δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας και δύο Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ.
πηγή: sportfm.gr

Τσάμπι Αλόνσο: «Θέλω το Champions League»

Τσάμπι Αλόνσο: «Θέλω το Champions League»
Την κατάκτηση του Champions League έθεσε ως το μεγαλύτερο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν, ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο μέσος της «βασίλισσας» υποστήριξε ότι μετά το πρωτάθλημα στην Primera Division θα πρέπει τώρα να επιστρέψουν και στην κορυφή της Ευρώπης.

«Είχαμε μια φανταστική σεζόν στο πρωτάθλημα, κερδίσαμε τον τίτλο με 100 πόντους και υπερισχύσαμε της Μπαρτσελόνα.

Αλλά τη νέα χρονιά θέλω να κατακτήσουμε το Champions League. Θα δώσουμε όμως τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε όλους τους διαθέσιμους τίτλους: Το πρωτάθλημα, το Champions League και το κύπελλο
», τόνισε.

Αυτό το διάστημα ο 31χρονος Ισπανός μετά την κατάκτηση του Euro 2012 με τους «φούριας ρόχας», απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τη γυναίκα του στην Ινδονησία, και έχει ενθουσιαστεί από την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους κατοίκους της χώρας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ινδονησία. Ο κόσμος με έχει υποδεχθεί πολύ όμορφα εδώ. Θα μου μείνει αξέχαστο διότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τη χώρα». πηγή: sportfm.gr

«Να κατακτήσουμε και το Europa League»!

«Να κατακτήσουμε και το Europa League»!
Η Ίντερ την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα δώσει το «παρών» στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από πολλά χρόνια, όμως αυτό δεν φαίνεται πως είναι ικανό να περιορίσει τις φιλοδοξίες του Κριστιάν Κίβου.

Ο Ρουμάνος αμυντικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορείας των «νερατζούρι» στο επόμενο Europa League, το οποίο θέλει να κατακτήσει η ομάδα του.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Europa League. Θέλουμε να φτάσουμε μακριά όπως έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά και τελικά κατέκτησε το τρόπαιο», τόνισε ο Κίβου.

Ωστόσο, ο αμυντικός των «νερατζούρι» εξέφρασε την άποψη πως η περσινή καταστροφική σεζόν που πραγματοποίησε ο σύλλογος του Μιλάνου να έχει και θετικές επιπτώσεις: «Κανείς δεν θέλει να επαναλάβουμε μία σεζόν όπως η περυσινή. Μερικές φορές μετά από τέτοιες καταστάσεις γίνεσαι δυνατότερος». πηγή: sportfm.gr

«Πόρτα» της Γιουβέντους για Πίρλο!!

«Πόρτα» της Γιουβέντους για Πίρλο
Αρνητική ήταν η απάντηση της Γιουβέντους σε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Αντρέα Πίρλο.

Όπως ανεφέρει το «Tuttosport», οι Παριζιάνοι κινήθηκαν επίσημα για τον Ιταλό μέσο, αλλά η «Γηραιά Κυρία» δεν μπήκε καν στη διαδικασία να διαπραγματευθεί.

Η Παρί παρ’ όλο που είναι κοντά στον «νέο Πίρλο», Μάρκο Βεράτι, φαίνεται πως θέλουν και τον… αυθεντικό. Για το λόγο αυτό πρόσφερε 12 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει την ιταλική ομάδα να συναινέσει στην παραχώρησή του.

Ωστόσο, όπως απέδειξε και στο πρόσφατο Euro, ο Πίρλο παρά τα 33 του χρόνια έχει πολλά ακόμη να προσφέρει. Η Γιουβέντους στηρίζει το παιχνίδι της πάνω στις δημιουργικές ικανότητες του Ιταλού μέσου και δεν δείχνει πρόθυμη να κάνει το λάθος που έκανε ένα χρόνο πριν η Μίλαν.

Επομένως, οι Άραβες ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας θα πρέπει να στραφούν αλλού, στην προσπάθειά της να «κλείσουν» ένα μεγάλο όνομα. πηγή: sportfm.gr

Ταλέντο από Βραζιλία για Γιουβέντους!!

Ταλέντο από Βραζιλία για Γιουβέντους
Ο Ρομαρίνιο είναι το νέο όνομα που βρίσκεται στόχαστρο της Γιουβέντους για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport», οι πρόσφατες εμφανίσεις του νεαρού Βραζιλιάνου με την φανέλα της Κορίνθιανς έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της «Γηραιάς Κυρίας» και δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη πρόταση τις επόμενες μέρες.

Ο 21 ετών επιθετικός μεταγράφηκε στην Κορίνθιανς λίγους μήνες πριν, αλλά πρόλαβε να στεφθεί πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής, σκοράροντας στον πρώτο τελικό κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, χαρίζοντας μία πολύτιμη ισοπαλία για την ομάδα του.

Η Γιουβέντους παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του Βραζιλιάνου και φαίνεται πως εκτιμά σε μεγάλο βαθμό το ταλέντο του.

Μάλιστα, η περίπτωσή του θα είναι ευκολότερη από τις υπόλοιπες που έχει στην λίστα της η ιταλική ομάδα. Οι τιμές των Φαν Πέρσι, Τζέκο και Γιόβετιτς είναι ιδιαίτερα «αλμυρές» για την τσέπη της και εφόσον δεν καταφέρει να πάρει κάποιον από τους παραπάνω, τότε θα στραφεί στον νεαρό άσο. πηγή: sportfm.gr

Περιμένει πρόταση ο Παουλίνιο!!

Περιμένει πρόταση ο Παουλίνιο
Επίσημη πρόταση από την Ίντερ για την απόκτηση του περιμένει τις επόμενες ημέρες ο Παουλίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος της Κορίνθιανς επιβεβαίωσε τις επαφές που είχαν οι «νερατζούρι» με τον μάνατζερ του και θεωρεί θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

«Η Ίντερ έχει ήδη επικοινωνήσει με τον μάνατζερ μου και πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει και επίσημη πρόταση. Με ενδιαφέρει η περίπτωση της Ίντερ αλλά προς το παρόν είμαι παίκτης της Κορίνθιανς», τόνισε.

Ο 23χρονος μέσος μεταγράφηκε στην «Τιμάο» από την Μπραγκαντίνιο το 2010 και έχει εξελιχθεί σε καθοριστικό παίκτη στην πορεία της ομάδας. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε με την Κορίνθιανς το Copa Libertadores κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς , το πρώτο στην ιστορία της ομάδας. πηγή: sportfm.gr

Μένει Τουρκία ο Κουαρέσμα, αλλά…!

Μένει Τουρκία ο Κουαρέσμα, αλλά…
Μπορεί η παρουσία του Ρικάρντο Κουαρέσμα στην Μπεσίκτας να οδεύει προς το τέλος της, αλλά ο Πορτογάλος φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Τουρκίας.

Αυτό διότι η Γαλατασαράι είναι πρόθυμη να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο αυτό, καθώς όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την γείτονα χώρα, επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη.

Για τον 29χρονο εξτρέμ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον καθώς το όνομά του βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάλαγα, Λα Κορούνια, Σαραγόσα, Ζενίτ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπράγκα.

Ωστόσο, ο Κουρέσμα και η οικογένεια του είναι πολύ ικανοποιημένοι από την ζωή τους στην Πόλη και για το λόγο αυτό απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του είναι η Γαλατασαράι.

Το ποσό που θα χρειαστεί να εκταμιεύσει η πρωταθλήτρια Τουρκίας για να ολοκληρωθεί η συμφωνία υπολογίζεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.Το συμβόλαιο του διεθνή μεσοεπιθετικού με την Μπεσίκτας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013 αλλά και οι δύο πλευρές θέλουν να διακόψουν την συνεργασία τους. πηγή: sportfm.gr

«Βλέπει» Ευρώπη ο Λούκας Μόουρα!!

«Βλέπει» Ευρώπη ο Λούκας Μόουρα
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο αυτό το καλοκαίρι ο Λούκας Μόουρα. Ο μέσος της Σάο Πάολο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2014 αλλά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα μείνω μέχρι το 2014 στην ομάδα, διότι υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη και δε γνωρίζω τι θα γίνει στο μέλλον. Βλέπω κάθε ημέρα σε δημοσιεύματα στο ίντερνετ ότι ενδιαφέρονται για μένα η Ίντερ και η Ρεάλ Μαδρίτης και δε γνωρίζω ποια άλλη ομάδα θα μου προσφέρει πακτωλό χρημάτων», τόνισε ο 19χρονος άσος και συνέχισε:

«Φυσικά και σκέφτομαι το ενδεχόμενο μεταγραφής μου. Αλλά δεν θα επιτρέψω να μου πάρει τα μυαλά, επειδή είμαι ήσυχος άνθρωπος και τα πόδια μου τα έχω στερεωμένα στη γη».

Οι πρωταθλητές Ισπανίας και οι «νερατζούρι» έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Λούκας Μόουρα, ο οποίος μετράει 15 συμμετοχές με την εθνική Βραζιλίας. πηγή: sportfm.gr

Αφελάι ο «εκλεκτός»

Αφελάι ο «εκλεκτός»
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι είναι η Λιλ σύμφωνα με τον γαλλικό και τον ισπανικό Τύπο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα δημοσιεύματα οι «λιλουά» θα προσφέρουν 8 εκατ. ευρώ για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού από την Μπαρτσελόνα.

Αν και αρχικά φαινόταν ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν θα ήταν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη, η πιθανή προσφορά της γαλλικής ομάδας δείχνει να αμβλύνει την όποια αντίθεσή τους σε αυτή την μεταγραφή.

Μετά την αποχώρηση του Εντέν Αζάρ η Λιλ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού, ώστε να καλύψει το κενό, με τον Αφελάι να φαντάζει αυτή την στιγμή η ιδανικότερη επιλογή.
πηγή: sportfm.gr

Εποχή Ντεσάν στους «τρικολόρ»!!

Εποχή Ντεσάν στους «τρικολόρ»!
Ο Ντιντιέ Ντεσάν είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας μέσω της ιστοσελίδας της, ενώ αύριο (9/7) θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Οι συζητήσεις μεταξύ του Νοέλ Λε Γκραέ, προέδρου της FFF, και του Ντιντιέ Ντεσάν ολοκληρώθηκαν και έφτασαν σε συμφωνία, όπου ο κ. Ντεσάν θα είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας», ήταν η ανακοίνωση που επιβεβαίωσε τις φήμες που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες.

H χρονική διάρκεια δεν έγινε γνωστή, αλλά πληροφορίες της «Equipe» αναφέρουν ότι το συμβόλαιο είναι διετούς διάρκειας, με προοπτική να ανανεωθεί για άλλα δύο -αυτόματα- εφόσον οι «τρικολόρ» προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. πηγή: sportfm.gr

Δε φεύγουν Σακό και Σαντόμ από την Παρί!!

Δε φεύγουν Σακό και Σαντόμ από την Παρί
Τέλος στα σενάρια αποδέσμευσης του Μαμαντού Σακό και του Κλεμέντ Σαντόμ από την Παρί Σεν Ζερμέν, έβαλε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός των Παριζιάνων δεν προτίθεται να αφήσει τους δύο παίκτες να φύγουν , παρά τη θέληση τους να αποχωρήσουν από το «Παρκ Ντε Πρενς».

«Έχουμε αποφασίσει ότι ο Μαμαντού θα παραμείνει. Το ίδιο και ο Σαντόμ, αμφότεροι θα συνεχίσουν στην ομάδα. Ο Σαντόμ μου ζήτησε ξεκάθαρα να αποχωρήσει από το σύλλογο. Εγώ όμως του απάντησα ότι «χαρούμενος ή όχι, θα μείνεις», τόνισε ο 53χρονος προπονητής στη γαλλική εφημερίδα «Equipe».

Ο Σακό είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το σύλλογο διότι την περασμένη σεζόν αποτελούσε εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας πίσω από τους Μπίσεβατς, Άλεξ και Λουγκάνο. Την τελευταία χρονιά με τους Παριζιάνους είχε 22 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Για τον Σαντόμ έχει ήδη ενδιαφερθεί αυτό το καλοκαίρι η Λυών μέσω του προέδρου της, Ζαν Μισέλ Ολάς. Ο Γάλλος μέσος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 4 στο Europa League με τους Πρωτευουσιάνους. πηγή: sportfm.gr

Προς Αγγλία ο Ντούμπια!!

Προς Αγγλία ο Ντούμπια
Σε συζητήσεις με ομάδες από την Αγγλία βρίσκεται ο Τόνγκο Ντούμπια όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε γαλλικά Μέσα.

Ο 23χρονος μέσος της Ρεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ορισμένους συλλόγους από το «Νησί» και όπως φαίνεται η μετακίνηση του στην Premier League είναι θέμα χρόνου.

«Υπάρχουν συζητήσεις, με τον ατζέντη μου να τις χειρίζεται. Μία μεταγραφή απαιτεί την συμφωνία όλων των πλευρών που εμπλέκονται και τώρα μιλάμε με τη Ρεν. Δεν είναι ότι δεν θέλω να αγωνιστώ στην ομάδα, αλλά η Premier League είναι ένα πρωτάθλημα που με ελκύει και πιστεύω το αγωνιστικό μου ταιριάζει σε αυτό. Αύριο ξεκινάω προπονήσεις με τη Ρεν, αλλά ελπίζω όλα να κανονιστούν σύντομα», δήλωσε ο χαφ από το Μάλι για την επικείμενη μεταγραφή του.

Τα βρετανικά Μέσα, παρουσιάζουν τις Άρσεναλ, Έβερτον και Άστον Βίλα ως τους πιθανότερους προορισμούς για τον Ντούμπια, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

πηγή: sportfm.gr

«Θα σε πάω για ψώνια Όουεν»!!

«Θα σε πάω για ψώνια Όουεν»!
Κάλεσμα στον Μάικλ Όουεν για να φορέσει τη φανέλα της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς έκανε ο Τζόι Μπάρτον μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «twitter». Ο μέσος της ΚΠΡ είναι διατεθειμένος μάλιστα να… κυκλοφορήσει τον Όουεν πηγαίνοντας ακόμα και για ψώνια!

«Πιστεύω πως ο Μάικλ Όουεν είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει αναδείξει η Αγγλία μέχρι τώρα. Ορισμένες από τις παραστάσεις που έχει δώσει είναι πραγματικά μοναδικές» ανέφερε και στη συνέχεια πήγε 13 χρόνια πίσω, όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στην Νιουκάστλ:

«Τη σεζόν 1998/99 είχε πετύχει τέσσερα γκολ μέσα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, με μία εκπληκτική εμφάνιση. Είναι απίστευτο, έχει ακόμα το ίδιο κούρεμα!» αστειεύτηκε ο Μπάρτον.

Ο Μάικλ Όουεν έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο μέσος της ΚΠΡ απηύθυνε κάλεσμα στον 32χρονο επιθετικό για να γίνει κάτοικος «Λόφτους Ρόουντ».

«Εάν έρθεις εδώ (σ.σ. ΚΠΡ) θα ξαναβρείς τον εαυτό σου. Υπέγραψε για εμάς και θα σε πάω ακόμα και για ψώνια!».


πηγή: sport-fm.gr

«Μη με ρωτάτε για τον Ρόμπιν»

«Μη με ρωτάτε για τον Ρόμπιν»
Στο… σκοτάδι αναφορικά με το μέλλον του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και το ενδεχόμενο παραμονής του Ολλανδού στο «Έμιρεϊτς» τη νέα σεζόν βρίσκεται ο Άαρον Ράμσεϊ. Ο νεαρός μέσος αν και δεν θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα, υποστήριξε πως κανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνει ο αρχηγός της ομάδας.

Ο Φαν Πέρσι αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες» και μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Βέβαια, στην Άρσεναλ θα προσπαθήσουν είτε να τον πουλήσουν αλλά όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να μην επηρεάσει την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν, αλλιώς θα σταθούν εμπόδιο σε πιθανή διαπραγμάτευση με άλλη ομάδα μέσα στον Αύγουστο, κρατώντας τον Ολλανδό στο Λονδίνο.

Ο Άαρον Ράμσεϊ, ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπο αν γνωρίζει κάτι για το μέλλον του συμπαίκτη του, αλλά ο… κόπος τους ήταν μάταιος. «Δεν γνωρίζω κάτι. Δεν ξέρουμε τι θέλει να κάνει και τι θα κάνει. Δεν θέλω να μπλεχτώ στο συγκεκριμένο θέμα. Θα περιμένουμε κι εμείς, όπως και ο κόσμος, να δούμε τις εξελίξεις στην υπόθεση» απάντησε ο Ουαλός άσος, για να τοποθετηθεί τουλάχιστον για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου:

«Έχουμε πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές προσθήκες. Ελπίζω να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μας βοηθήσουν» είπε.

Πηγή: England365.gr

Αρχίζει η δίκη Τέρι – Φέρντιναντ!!

Αρχίζει η δίκη Τέρι – Φέρντιναντ
Η κόντρα των Τζον Τέρι και Άντον Φέρντιναντ οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες! Η δίκη της ρατσιστικής επίθεσης με την οποία κατηγορείται ο αρχηγός της Τσέλσι, ξεκινάει το πρωί της Δευτέρας, με τους δύο παίκτες να έχουν προετοιμάσει την υπερασπιστική τους γραμμή.

Μια μεγάλη κόντρα που οδήγησε σε… «γαϊτανάκι» εξελίξεων, κυρίως στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με αποτέλεσμα – αρχικά – την αποχώρηση του Φάμπιο Καπέλο από την τεχνική ηγεσία και αργότερα τον αποκλεισμό του Ρίο Φέρντιναντ από την αποστολή των «τριών λιονταριών» για το Euro 2012, φτάνει στο τέλος της.

Τουλάχιστον θεωρητικά. Το… μίσος των αδερφών Φέρντιναντ για τον Τζον Τέρι ενδεχομένως να μη σβήσει ακόμη και μετά το αποτέλεσμα της δίκης – εφόσον επιβληθεί τιμωρία στον έμπειρο αμυντικό – αλλά από την άλλη, θα ικανοποιηθούν ηθικά.

Από εκείνη την ημέρα του περασμένου Οκτώβρη και το πρώτο ματς της σεζόν 2011-2012 ανάμεσα στην ΚΠΡ και την Τσέλσι στο «Λόφτους Ρόουντ», μέχρι σήμερα, έχει κλονιστεί τόσο το κύρος της Πρέμιερ Λιγκ με το ρατσιστικό «χτύπημα» του Τέρι και αργότερα αυτό του Λουίς Σουάρες, ενώ οι επιπτώσεις επηρέασαν και την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ο Τζον Τέρι έχει αρνηθεί τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή, αλλά από τη στιγμή που η υπόθεση έφυγε από το αθλητικό πλαίσιο και πήγε στο νομικό, οφείλει να παραστεί στη δίκη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας στο δικαστήριο του Λονδίνου.

Η ποινή πάντως – εφόσον αποδειχθεί ένοχος – αφορά μονάχα ένα χρηματικό πρόστιμο που θα φτάνει στις 2.500 λίρες, χωρίς να προβλέπεται φυλάκιση ή κάποια βαρύτερη τιμωρία…


πηγή: sport-fm.gr

Στην «πρώτη» και βλέπουμε…!!

Στην «πρώτη» και βλέπουμε…
Την Δευτέρα το απόγευμα στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για την νέα σεζόν. Το «παρών» θα δώσουν Μάκος και Λεονάρντο παρά το γεγονός ότι όλα είναι ακόμα ανοιχτά για το μέλλον τους καθώς για τον πρώτο έχει φτάσει πρόταση της Μόναχο 1860 και για τον δεύτερο υπάρχει πάντα το ενδιαφέρον από την κορεατική Νταεγκού παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει».

Το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Γρηγόρη Μάκο ήταν δεδομένο αλλά την Κυριακή έφτασε στα γραφεία της Ένωσης και επίσημη πρόταση. Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες δεν ξεπερνά τις 350 χιλιάδες ευρώ κάτι που σημαίνει ότι μαζί με ένα ποσό που θα χαρίσει ο παίκτης, αν μετακομίσει, η ΑΕΚ θα βάλει ουσιαστικά στα ταμεία της περίπου μισό εκατομμύριο.

Επιπλέον, η ιδέα να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος δεν ενθουσιάζει τον διεθνή μέσο. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και αφού ο Μάκος έχει συνάντηση με την διοίκηση της Ένωσης.

Όσο για την υπόθεση του Λεονάρντο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η κορεατική Νταεγκού δεν αποδέχθηκε την αντιπρόταση της Ένωσης και επιμένει να δώσει τώρα 150 χιλιάδες ευρώ ως… ενοίκιο και αν ο παίκτης πείσει να αποκτηθεί τον Γενάρη έναντι ενός εκατ. ευρώ. Η Ένωση επιμένει να καταβληθεί τώρα ένα ποσό της τάξεως των 500 χιλιάδων και άλλα τόσα τον χειμώνα.

Η διοίκηση της Νταεγκού δεν έχει δεχθεί κάτι τέτοιο και οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει». Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να αλλάξει το σκηνικό το επόμενο διάστημα και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ θέλει όσο τίποτα άλλο ζεστό χρήμα στα ταμεία της…


πηγή: sport-fm.gr

Πιο… κονομημένος ο Μέσι!!

Πιο… κονομημένος ο Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα έσοδα από το συμβόλαιο και τις υπόλοιπες δραστηριότητές του στον κόσμο μέχρι στιγμής για το 2012. Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα έχει αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 34,6 εκατ. ευρώ, αφήνοντας δεύτερο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (Λος Άντζελες Γκάλαξι) με 33 εκατ. ευρώ και μόλις τρίτο τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) με 30,6 εκατ. ευρώ.

Ακολουθούν ο Σαμουέλ Ετό (Ανζί) με 24,4 εκατ. ευρώ, ο Γουέιν Ρούνεϊ με 21,6 εκατ. ευρώ, ο Σέρχιο Αγκουέρο (Μαν. Σίτι) με 19,7 εκατ. ευρώ, ο Γιάγια Τουρέ (Μαν. Σίτι) με 18,5 εκατ. ευρώ, ο Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι) με 17,5 εκατ. ευρώ, ο Κακά (Ρεάλ Μαδρίτης) με 16.2 εκατ. ευρώ και ο Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν) με 15 εκατ. ευρώ.


πηγή: sport-fm.gr